827

x

преди 12 години

Някой дава ли си сметка, колко сериозно е положението в действителност?

826

Анонимен

преди 12 години

Браво на младежите,а къде са майките и бащите им?!??!!Или техните усти са затворени,а съвестта им приспана отдавна!!!

825

Константин, Украина

преди 12 години

Для 855. Мне цыгане в моем районе лет 15 назад тоже так говорили. Типа ты хохол дурак и т.п. Я досих пор живу в этом районе, а цыгане нет. Не умеешь нормально говорить без мата. Мне тебя жаль. Был бы ты рядом получил бы рыло. Да и вообще наверное ты неочень умный.

824

Дедо от село

преди 12 години

Преди месеци моя близка,вдовица,прибрана в града от децата си след смъртта на съпруга отива в селото си, в джендема на областта ни,където имат къща.Селото е с почти изцяло *** население.Установява, че липсва металната входна и гаражна врата и оградната мрежа, както и че къщата е разбита и всичко по-ценно е изнесено. Кмета и заявил, че не е пазач и не може да опази имота и.Преди седмица канстатира и изчезването и на сградата. Къщата съборена, материалите вдигнати.Това е *** България.

823

123

преди 12 години

БОЙКО БОРИСОВ-НОВИЯ ЦАР КИРО

822

Дисис

преди 12 години

На тази държава и трябва революция! БЪЛГАРИ НЕ СЕ ОТКАЗВАЙТЕ, НЕКА ТОЗИ ПЪТ СТИГНЕМ ДО КРАЙ!!!!!!!!

821

МЕН

преди 12 години

ВЪПРОС КЪМ МИЛИЦИОНЕРИТЕ!!!!! МОЖЕ ЛИ И НИЕ ДА ВЗЕМЕМ БРАДВИ, ЛОПАТИ, НОЖОВЕ,ВИЛИ, ПУШКИ ДА ЗАСТАНЕМ ПО КОРПЛЕКСИТЕ СИ И ДА КАЖЕМ ВЛЕЗЕ ЛИ *** ТУК УБИВАМЕ ГО?

820

Анонимен

преди 12 години

Алоооо, управляващите, спите ли?! Какво още трябва да стане, че да проумеете, че на хората им писна? И от алчни политици толериращи престъпни босове и от маймуните, които смучат милиони във вид на помощи само и само да се размножават некотролируемо. Гражданска война ли искате, бе ненормалници? Преди да се размърдате и да вземете АДЕКВАТНИ мерки за разрешаването на проблема. Тикането на дъртия *** "цар" Киро в затвора би било едно добро начало. Но има още много други неща.

819

Анонимен

преди 12 години

до властите-за да намалее напрежението в бгустановете дали това е шофьор,карал бус,хората от катуница да кажат,тоя в ареста може ли да кара бусне арестуваите само българи с прахосмукачки,а и *** с брадви,които искат да режат главине сме против ***,а против убийци и крадци,които основно са *** и не се арестуватако продължава двоиният аршин цяла бг ще излезем и без да е организиранакиро да си плати за воаяжите по хотели из страната,да не е от нашите данъци-да го видим

818

До 864

преди 12 години

Още на първите избори на които Герб участваха като самостоятелна политическа сила - избори за евродепутати, турски *** от махалите в с. Розино ми казаха: Герб плащат повече от ДПС!

817

Анонимен

преди 12 години

до 864Тая "шушумига шофьора" който ни пробутват,муха не може да убие,камо ли човек!?

816

Анонимен

преди 12 години

да 862,съгласна съм-празните къщи,запалването им е предварително организ. проектмисля,че убииството на момчето не е било в тая схема,а е дело на великите му децано сега подмениха шофьора с овчар,за да не каже нищоциганск.вот кога е отивал за герб,че не съм разбрала-винаги е бил за доган,бсп,даже и сдс

815

ДА!

преди 12 години

С ЯВНАТА ПОДКРЕПА НА БОРИСОВ ЗА КИРО *** ЩЕ БЪДЕ ВЗРИВЕН МИРА В ДЪРЖАВАТА.НЕ СПРАВЕДЛИВО ПРОТЕСТИРАЩИТЕ,А ПОДИГРАВКАТА НА МУТРЕНСКАТА ВЛАСТ С ХОРАТА,ЩЕ СА ВИНОВНИ ЗА ТОВА,КОЕТО СТАВА И ЩЕ СТАВА В ДЪРЖАВАТА.ЦЕЦО КРАДЕЦО ИЗЛИЗА СЪС СТАРИЯ НОМЕР,КОГАТО СТАНЕ НАПЕЧЕНО ЗА ВЛАСТТА ИМ,ЗАПОЧВА ПОКАЗНИ ЯЛОВИ АКЦИИ ЗА ОТКЛОНЯВАНЕ НА ВНИМАНИЕТО.А КЪДЕ БЕШЕ ЗА КАТУНИЦА.СЕГА КОПОИТЕ МУ ДЕБНАТ В ИНТЕРНЕТ,ЖУРНАЛИСТИТЕ УСПИВАТ ПУБЛИКАТА.ИСТИНАТА Е,ЧЕ СЕ ОТВОРИ ПРОПАСТ МЕЖДУ ВЛАСТТА НА МУТРИТЕ И НАРОДА.

814

проз бълхар

преди 12 години

В проекта "рашков" са вложени много пари и няма да го зарежат лесно,само не мога да разбера какво не бяха предвидили кукловодите,че "селяните" от Катуница им объркаха сметките,но в последния момент поне успяха да подменят "шофьора"поне.

813

Анонимен

преди 12 години

ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ, ЗА ДА НЕУТРАЛИЗИРМЕ ЦГАНСКИЯ ВОТ, КОЙТО герб ПАК ЩЕ КУПИ!!!

812

Анонимен

преди 12 години

на бойко май му провалиха предизборната агитация хихихихиххихихи ахххаахахахахах ъхъхъхъхъххъхъда ги видим сега пиарите с дипломи като заводски портал какво ще кажат

811

Венелин

преди 12 години

Писал съм тук в разни теми още преди месеци и може би година - гербистите толерират ***, защото те са основните им избиратели. Българите трябва да бъдат тероризирани, бити от полицията и сплашвани, за да гласуват по-малко! Евентуално, за недоволните е заложен капана "атака"...*** са лесни гласоподаватели - тарторите им казват за кого да гласуват и няма мърдане.Гербистите ще затрият България!

810

ДО Ф

преди 12 години

Бате ти си за ЕВРОПАРЛАМЕНТА---такова изключитело-правдиво представяне на БГ.-сьстоянието в момента никьде не бях чел----БОИКО еи такава ,дьржава управляваш и как я подобри за тези 2-г-----видях те как се мьчиш да замазваш всичко ,но нищо от лошото не беше махнато и изкоренено ,пак си е сьщото ,а ние станахме още по -бедни.....

809

Анонимен

преди 12 години

Костя, вон отсюда, пидор!

808

Анонимен

преди 12 години

88, нещо много крекаш, я да затвараш човката.