431

Велчо

преди 12 години

Къде се е скрил цар Киро - в мезонета на Ал Петров или в къщата на Нейнски? Може и в жилището на шефа на ДРОМ И.Илиев или на неговия брат! Сигурни ли сте, че не е в Пловдив - в жилището на окр.прокурор Даскалов или в това на ОДМВР-шефа Чонов?! Приятели на ромския "цар" дал Господ!

430

Анонимен

преди 12 години

Върнете оня мръсен *** киро,умишлено с малка буква пиша,в Катуница бе....нали е много ербап,ама без полиция...върнете го и докато се усети,ще увисна на въжето...а аз с радост бих теглила ножа на чаветата му.....Говоря като майка на заплашвано от гнусни *** първолаче...и то с изнасилване за да им даде мизерните си 2 лв за закуска..Защо *** не плащат ток,вода и да крадат считат за привилегия....а БГ майки трябва да връщат мизерните майчински...Колко взема една ромка за едно *** а?

429

Българан

преди 12 години

449 Иван!Я помисли пък си отговори сам! Демокрация е и изборите решават всичко, половината от белите хора не гласуват, като впрегнеш *** в каруцата и им кажеш за кого да гласуват победата ти е в кърпа вързана! Е те затова ни е такъв парламента, правителството и цялата държава! А ти продължавай да "очакваш"!

428

муспи

преди 12 години

Какъв въпрос към власта! Цар Киро е назначен от евреите в тази власт. Вчера е имал среща с Цар Симеон II, и двамата Царе са си говорили по лични икономически въпроси. Другото не ги интересува, - Тиквата ще си отиде, Станишефф няма да дойде, но те все ще си стоят.

427

Иван

преди 12 години

Имам питане към властта:С какво Кирил Рашков ви държи,та така зорко го пазите?Аз питам,но народа очаква отговор.

426

софиянец

преди 12 години

кой ли го е приютил? тиквата? или гоце, а може и братчето му доган?

425

Българка

преди 12 години

Аз ще гласувам за този който , защити българите от ***,а да видим ще има ли такъв български политик за който да гласувам.А на всички ония които оценят протестите като вандалщина, пожелавам да загубят по същия начин нещо което няма цена за тях - да видим пак ли така ще мислят.

424

aasskk

преди 12 години

KIUNECA V BOROVEC GO PRASHTAT !!! BRAVO BE !!! SHTE VZEMA I AZ DA NAPRAVA NESHTO LOSHO , DANO NA NQKOI OSTROV ME PRATQT !!! CIGANSKIQ PROBLEM = 5 TANKA

423

идиот

преди 12 години

Рибатамирише от главата,абе дали *** Киро не е на гости у ББ

422

Анонимен

преди 12 години

клавиатурата е виновна:))))

421

Анонимен

преди 12 години

извинявам се за правописа, клажиатурата е виножна...

420

Анонимен

преди 12 години

може пък жъж Врана да си го изпратим, нали е цар....

419

Анонимен

преди 12 години

Да бземем да си го изберем за премиер.Той също не говори български...

418

Къде е мангустата?

преди 12 години

Сигурно е на гости в Банкя...или село Шума, Годечко при свои съмишленици

417

Пешо

преди 12 години

Боико да си го откара дома тоя миризлив ***,щом толко го пази.

416

Ohrana

преди 12 години

Kolko razhodi za sigurnosta na edin mazen,kradliv ***!!! Kato e "CAR" i palen s pari, da si naeme 4astna ohrana! Celiat rabote6t balgarski narod i pensionerite 6te mu pla6tat ohranata! Da ne se zatrie supe izmamnika!

415

Анонимен

преди 12 години

пак като не е станал крал, или султан, а може би василевс ,:)

414

vasjo

преди 12 години

каква стана тя:от Боже пази царя, до Боже,пази ни от царя

413

Това е положението!

преди 12 години

В предизборна кампания сме в България - сега всичко зависи от това колко *** гласа може да осигури Кирил Рашков и на коя политическа партия ще ги пласира, а от това ще зависи и съдбата на *** барон, който има пълен контрол над всички *** в страната и от когото се страхуват всички бедни ***. Останалото са празни приказки

412

Протестиращ

преди 12 години

Ако не го осъдите пишман-царя,ще има нови протести!Този път ще бъдат срещу властта.