1112

jiko

преди 12 години

BTV=Босфор ТВБТВ-еничари и *** на олигарсите

1111

зрител

преди 12 години

Бенатова е нагледен пример затова как се сублимира затормозеното либидо. Тя е потенциален пациент на д-р Фройд.

1110

Дам

преди 12 години

Не гледам от години Шоуто на Слави и добре ,че съвсем щях да си разбия нервите ,ако и слушам глупостите на тая и там... За Слави знам че е алчен *** и използва всичко дето носи пари , но това минава просто моралните граници!

1109

Дам

преди 12 години

До снощи в известна степен я оправдавах въпросната "журналистка" ,но БТВ просто мина всякаква граница! Да накарат в ефир бащата на убитото момче да извинява тая (нямам думи за определение) ,която каза че детето му е жертва на пътно транспортно произшествие и да казва че не и се сърди... Бащата беше шашнат и това беше видимо. СУПЕР НАГЛОСТ! Срам нямате ли , и телевизията и Бенатова? Това е безумие!

1108

Венелин

преди 12 години

Наистина, кой ли пък ги гледа тези!?Хора, най-добре ще си кажете мнението за тях, като просто ги изтриете от дистанционното!!Ще видите, колко по добре е, да мислите със собствените си глави...

1107

лунно затъмнение

преди 12 години

Аз не гледам тая телевизия вече и никой не ми казва пиянде от екрана въпреке че не пия хайде чао и умната.

1106

Анонимен

преди 12 години

Shibana kucka ,no po prevazhoden nacin napravi anti reklama na btv

1105

vba

преди 12 години

tazi vinagi izopa4ava ne6tata i se pravi vse na vseznae6ta i vse neinoto e verno , xa sega edi pat da popadne6 v sobstvenite si *** !

1104

мисирката

преди 12 години

Потърсете в YouTube следното заглавие: Хората от Катуница бесни на БТВ и Бенатова

1103

Иво

преди 12 години

То като се замисли човек, на *** имотите му нали са незаконни? Тогава за държавната машина незаконен имот е несъществуващ такъв. В този случай как може да съдят за палеж на насъществуваща сграда?Ако имота е законен - съд за представяне на декларация с невярно съдържание...

1102

Незабравка

преди 12 години

г-жо Бенатова - на ваше място бих се скрил в дън зевя като прочета какво мислят хората за мен и след такава професионална импотентност.но нали сте гьон сурат и измекярка на титулована особа на определен мразен етнос, нямате срам и няма да се махнете. За нас остава да не ви гледаме по телевизията и да ви осъдим на забрава. Яжте си спокойно 30 сребърника получени от особата с титла. Ние вече не си спомняме за вас. За плешивият *** С.Т.-още по малко.

1101

к5846

преди 12 години

А защо не спомена в "обективния" си репортаж че протестиращите вследствие на този "нелеп инцидент" горят и палят къщи на човек построил ги незаконно и без да плаща и стотинка данък от години. Как може да наречеш БРУТАЛНОТО, ДОЛНО и ИЗРОДСКО УБИЙСТВО на БЪЛГАРСКИ гражданин "инцидент". Надявам се да четеш коментарите Миролюбке и ако имаш поне малко съвест да се махнеш от журналистиката. Не знам как на твое място бих погледнал близките на УБИТОТО момче. Поклон пред паметта на момчето.

1100

Бенатова и Трифонов

преди 12 години

Миролюбо Бенатова се прави на утрепана лисица в шоуто на Слави. Долна манипулаторка. Слави и той проплаква ... горката Бенатова била като самотно момиченце ... бре бре безащитното момиченце което промива съзнанието на милиони хора. Като е обективна защо не каза нищо за смъртта на Ангел ? Слави Трифонова , Бенатова, бтв всички сте платени дъргорковци работещи в полза на политиците които плащат на *** да гласуват за тях във вреда на работещите българи.***. Проклети да сте всички.

1099

Бригадна

преди 12 години

Тъкмо ги гледам двамцата-Слави пак и задава отговори, както на редколегията. Чак аз мога да ти отговоря защо още в първите секунди екипът ви не е бил добре посрещнат-защото хората знаят, че както ги снимате днес, утре като утихне патардията и Кировата рода се върне, жална им майка на тез дето сте показали. И ОК престъпление е по НК палеж, вандализъм и т.н., ама още по-тежко престъпление е умишленото убийство, а ти точно него не спомена. Прав е бил Калин Георгиев и много хубаво ти е отговорил.

1098

XA

преди 12 години

XA *** PRI SLAVI .I TOZI MAI 6TE IZLEZE PREDATEL.DA *** I KOPELETATA V BG.SRAM ME E.SLAVI E GOLIAM MINET4IA ***

1097

KURVOOO

преди 12 години

EI *** KAK MOGE DA NE PRAVI6 RAZLIKA MEGDU UBIISTVO I PALEG.EI KURVOLAK MRASEN DOLEN OTIVAI DA DUXA6 NA ***,AKO TE SKIVAM NIAKADE STE TI IZBIA ZABITE *** DOLNA 100 MANGALA DA SE IZPRAZNIAT VARXU TEB

1096

112

преди 12 години

Истинския профисионалист си признава грешките.Но БТВ са слугинаж на Борисов. Колко пъти в репортажите си нарекоха рецидивиста Кирил Рашков " цар Киро" на кого е цар на БТВ защото плаща добре за " добронамерени " репортажи.Щом сте толкова добра медия покажете колко са рецивидистите от рода Рашкови и за какво са лежали в панделата.Но кинтите са сладко нещо и не миришат.

1095

Анонимен

преди 12 години

"Хулиганската проява"...... чувате ли я тази какви ги плещу при гологлавия ?

1094

Нетрайкофф

преди 12 години

Аз също мога да повтарям една лъжа, докато се превърне в истина. Бенатова се изложи като същинска кифла. Да каже в този дух на истина тя самата как ще бъде нужна на задаващите се избори? Колко й платиха за опита да изманипулира зрителите? Какво стана с отвлечения преди време телевизионер, нейн колега? Защо него никой не го защити, ами нея я бранят? Мирише на яко плащане,а? Всички са ясни, още Ботев им го е казал!

1093

маймунчо

преди 12 години

Ето точният линк за това какво мислят хората от Катуница за тази *** Бенатова:youtube/watch?v=sr3_ZL_nuG0