141

до 148

преди 12 години

Поздравления!Абсолютно си прав/а

140

147

преди 12 години

Ти статистика учил ли си? Аз учих и в средното образование и във висшето и при магистратурата - по-смотана наука от статистиката няма. Според статистиката ако аз получавам 5 хил. на месец, а ти 0 лв. ние двамате получаваме доход от по 2500 лв. на месец, а за каква безработица говорим? На *** не им се учи, не им се работи, не им се чисти, не им се пази тишина, не им се съобразява с останалите.

139

Петър

преди 12 години

Въстанието в Пловдив е бетер *** работа.megafon.blog.bg/politika/2011/09/27/vystanieto-v-plovdiv-beter-***-rabota.826508

138

Анонимен

преди 12 години

"Осъдените не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР, а са задържани след отправяне от тяхна страна на оскърбителни изрази, викове и крясъци., поясниха от Районния съд в Асеновград.Мили Боже,ако и за това арестуват,то значи всичко друго ни е в ред?!Или друго-просто се върна комунизма-едни могат да безчинстват под закрилата на управляващите,другите трябва да търпят и да си затварят устата

137

A40

преди 12 години

До 134/ от мен- Не герберите са комунисти, а тези преди тях които разсипаха и окрадоха всичко и не порумяха, че път към комунизъма им-идиотизъма просто няма. Закона просто трябва да се спазва и който го нарушава-сопата.

136

Анонимен

преди 12 години

Сега да питам-въоръжен с брадва и въоръжен с българското знаме-кой е арестувания?Ако ние бяхме до децата си в протестите ,щеше да има кой да ги спре да не хвърлят бутилки,щом толкова това било противозаконно.Но ние си стояхме в къщи и чакаме децата ни да ни измият срама,че толкова години мълчим срещу явната закрила и безнаказаност на престъпниците.Когато законът не действа,влиза в сила саморазправата,за съжаление.

135

Niko

преди 12 години

До 146/пишеш абсолютни смехории. Ромите не работели, има статистика за безработните. Стига с тия измишльотини, че им плащате разходите. Напротив, докато те работят ти си драскаш по форумите.

134

Долу ГЕРБ, АТАКА

преди 12 години

Защо *** не работят и раждат по 10 до 23 чаавета, започвайки от 11-годишна възраст ?!Едно 11-14 годишно малолетно дете-***, което вместо да учи роди първото си ***, си осигурява автоматично следните детски и помощи :- 100 лв. детски МЕСЕЧНО до навършване 1 година на ***( след 1-та година тези 100 лв. месечно продължават да се дават, но вече като соц. помощ )- 35 лв. детски МЕСЕЧНО до 18 г. на ***- след 1-та година детските на циганчетата стават 59,15 лв. за всяко + 78 лв. за майката месечно- 20 лв. детски МЕСЕЧНО от партия "Евророма"- 150 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за бременност- 250 лв. ЕДНОКРАТНА помощ за раждане на първо дете- 290 лв. ЕДНОКРАТНА енергийна помощ- 325 лв. е максимума на т.н. "КРАТНА ПОМОЩ", за посрещане на инцидентни обстоятелства- 4 пъти хранителни помощи (2 пъти от ЕС, от ДФЗ, и от БЧК )- Спирам до тук. Общо 20 вида детски помощи получават циганчетатаОсвен това *** потребява няколко-стотин лева на месец ТОК и ВОДА, дето ги плащаме ниеМного *** семейства имат вече от 20 до 50 000 лв. неплатени сметки само за ток.Освен това не плаща ДАНЪК-СГРАДИ и ТАКСА-СМЕТОсвен това държавата плаща от нашите данъци ЗДРАВНИТЕ-ОСИГУРОВКИ на всички ***.Не знам на каква стойностТоест истинския ефективен доход на тази ***, преди да почне да краде е далеч над 500 лв.А на работещата бяла робиня за минималната заплатка от 270 лв БРУТО., дохода е 210 лв.НЕТО,след като държавата им прибере почти 22 % за осигуровки и данъци

133

Анонимен

преди 12 години

До тук с ГЕРБ! Обаче тия *** ще се прехвърлят в друга партия някой ден защото не могат да живеят без да цоцат! Отваряйте си очите и ги запомнете! За да не гласувате никога повече за тях!

132

Анонимен

преди 12 години

"Осъдените не са участвали в действия по унищожаване или запалване на чуждо имущество, физическо насилие или посегателства спрямо граждани или служители на МВР, а са задържани след отправяне от тяхна страна на оскърбителни изрази, викове и крясъци.а когато семейството на убитото дете пускаха жалби, тогава защо нямаше задържани, дори и за 1 вечер, малко респект да има ???

131

Rado

преди 12 години

До 135/изнервен- Научи се първо да пишеш правилно на български език и тогава наричай останалите ***. Като ти чета написаното, май не се различаваш много от тях или и ти си някое комунистическо чедо. *** трябва да се научите да търпите и чуждо мнение-времето ви отдаван мина.

130

матрял

преди 12 години

матряла явно не вижда истинските виновници за положението му,нападайки ***...матряла не мисли кой окраде страната...ако помисли,ще разбере,че това на *** е капка в морето...но,матряла е лишен от естествен разум и е податлив на манипулации и като нищо ще запали колибата,в която живее...какво да го правиш,матрял-както каза един голям "матрял"...

129

Ох

преди 12 години

Не бях, че коментарите на червените от известно време. Зле е много тука. Ужас, заминавам някъде на запад... ариведерчи.

128

до:140

преди 12 години

140,сега на дневен ред са ***,не други,ама явно ти си *** мислещ се за "ром".Много *** тактика за отклоняване,но не върви,просто защото всички сме си патили от ***!Апропо,смешен си ти ако си мислиш,че хората не са на ясно как седят нещата!

127

Stas

преди 12 години

До 138/ Пишеш абсолютни смехории. *** отдавна трябваше да проумеете , че станишевото време е история и закона трябва да се спазва. Никой не е длъжен да слуша само *** по улиците на тия наркомани. Плащам си данъци за спокойствие. А полицията наистина трябва по-твърдо в тия случаи, когато се касае за грубо нарушение на обществения ред.

126

Мирко

преди 12 години

Кой ще се поинтерисува тези къщи иматли план за изграждане.Да не се окаже че са запалени несъществуващи къщи.

125

до гербавия

преди 12 години

А кой издаде пропуск на общинска полиция на цар киро,нали гербавите управлявате,вие го издадохте,значи и тия са като ония,едно в едно управници и мафия!Гласуваш за ГЕРБ,БСП,СДС,НДСВ,получаваш мафията!Гласувайте за всеки друг,но не и за тях!Има хора,просто погледнете и другите кандидат-президенти!

124

IZNERVEN

преди 12 години

NECHETETE KOMENTARITE NA DOKO,TVA E *** OT GERB!!!!!!!!!!!!!!!!

123

МЕН

преди 12 години

ДО ГЕРБЕР ЕЙ ТЪПО Е...АНО *** НЯМА ПО ГОЛЕМИ КОМУНИСТИ ОТ ВАС БОКОВСКИТЕ *** НЯМА ПО АНТИБЪЛГАРИ И МИЛИЦИОНЕРЩЕНАТА НЕ Е БИЛА ТАКАВА ОТ КОМУНИЗМА НА САМ ВИЕ СТЕ ПЪТНИЦИ

122

емигрант

преди 12 години

Само ромите били извършвали престъпления. Най-гнусните престъпления не са ги извършвали роми. Наглите роми ли са? Смешковци. Затова ще сте си винаги на това дередже и ще гледате Европа през крив макарон, вместо да си промените законодателството. Но с драскане по форумите нищо не става.