21

pissed off

преди 12 години

защитниците на животните не ядяли месо-по тъпо нещо не съм чувал

20

Клара

преди 12 години

Това са истинкси мъже, не като българския ***. Най-много да иде да се бие с някое ***.

19

до номер 1

преди 12 години

Здравей господин мега ***. Тричането трае 10 секунди, кученцето излиза и си е окей. Дори не го боли. Може да му се завива малко свят, не знам. Тричането се прави веднъж в годината и не се прави за забавление! Не виждам абсолютно нищо варварско в тричането, но все пак всички ние знаем-защитниците на животните не сте напълно добре с главата. Та вие не ядете месо бе откачалки!

18

Анонимен

преди 12 години

Az sam 4uwal samo za KatalUniq

17

Тореадор

преди 12 години

Затова пък във цивилизованата родина на Броджит Бардо коридата е обявена за национално култирно богатство и като такова убиването на бикове не може да бъде забранено. Сега повечето испански тореадори ще се прехвърлят във Франция. Съшо така в цивилизована Франция нацоинално културно богатство е и тлъстия гъши черен дроб. Гъските се обездвижват в метален кафез и под налягани им се инжектира с маркуч през гърлото висококалорична храна в големи количесва докато им се надуе стомаха. След месец два черния дроб атрофира и хваща цироза размера му се уголемява 10 пъти и стига до 900 грама. Тогават гъската разбира се умира. Голямото изкуство е да се уцели точно момента преди гъската да умре и тогава да се заколи и да и се извади черния дроб. Търсета в ютюб foie gras има ужасяващи филми. Така е в цивилозованита страна на Бриджит Бардо.

16

Unufri

преди 12 години

Сега вече на каталунците ще им остане да се забавляват с едно невероятно зрелище - гейпарадите. За които със сигурност ще се застъпят природозащитниците, но вече предрешени като защитници на правата на малцинствата. Честит ви New World Order! А, и да не забравите минусите. Едно, две, три....почни!

15

pissed off

преди 12 години

Най ме кефи тореадорите като се нанижат на рогата и биковете започнат да ги размятат като носна кърпа-това вече си е интересно.....но да гледаш как някав *** ръчка биковете със сабя си е жалка картинка.

14

Ядрен взрив

преди 12 години

Не само убийството на биковете, а и другата простотия с гоненето на хора по улиците с бикове трябва да се забрани от властите!!!!

13

аналИзатор

преди 12 години

Сам се усра турист, вече всички са против твоето мнение!

12

Димитър

преди 12 години

А на нас ни забраниха да си колим прасетата.

11

jasemi

преди 12 години

Варварско забавление!

10

турист

преди 12 години

Добре, бе, експерти... Вие сте най-образованите и най-грамотните, със сигурност... Само дето в цяла Испания коридата е национален символ с векове! За Каталония не ми говорете - те там правят всичко, само и само да се правят, че не са испанци.

9

Анонимен

преди 12 години

докато се стигне до матадора с червеното платно бикът е мушкан, ръган, пробождан поне десет пъти от останалата ***. Първо излизат едни на коне и го ръгат с копия, после му забиват е тия шарените и всъщност накрая матадорът се изправя пред полумъртво животно, останало на края на силите си. Против коридата!

8

До 5

преди 12 години

Ти си необразован *** и това не е само мое мнение, а и на тези гласували с минус на коментара ти. Дори няма да се хабя да ти обяснявам защо.

7

INJ

преди 12 години

И как може да допуснете 2 грешки в една дума? Казва се и се пише Каталуня, не Каталония. Аман от неграмотни журналисти

6

До 5

преди 12 години

Не е само до природозащитието, а е и до децата да НЕ се учат на насилие, ако си родител не би искал да видиш твоето дете да си играе със саби и ножове и да подражава на ''бикоборците''!

5

турист

преди 12 години

Бил съм на корида в Мадрид, яко е... Това им е традиция, стига сте се правили на големи природозащитници!

4

Анонимен

преди 12 години

Ура!Най-сетне да забранят това садистично избиване на горките животни за забавление на хората.

3

boomslang

преди 12 години

Жалка история. Освен това доколкото съм чувал биковете не само се държат на тъмно, но и биват упоявани. Значи излизаш срещу максимално отслабено животно, използваш оръжие да го убиеш и се забавляваш, докато го гледаш как безпомощно се лута напред назад в болка и ужас. Това ако не е избиване на комплекси и садизъм, не знам какво друго е. ДА СЕ ЗАБРАНЯТ НА МИГА!!! НАВСЯКЪДЕ

2

Discovery

преди 12 години

Ама не нека се бият, ама да се бият голи ръце да ги видим дупетата... дали ще са толкова смели. Да не говорим, че преди бъка да се пусне на арената се държи дълго време на пълна тъмница за да е напълно неориентиран... нарочно ги отслабват, за да не стане беля... Подобни прояви са напълно безмислени... дано да ги забранят навсякъде!!!