708

Гражданин

преди 12 години

В Труд А.Заркова нарече политиците слабоумни. Мисля,че тези "слабоумни политици" родиха депутати, магистрати и полицейски шефове, които стоят като скала зад патологогични случаи като цар Киро. Той осигуряваше на политиците, респ.на партиите гласове, те му осигуряваха защитници в лицето на прокурори и полицейски началници. Когато цар Киро обнагля, зад гърба му застанаха шефът на ОДМВР Т.Чонов и окр.прокурор Даскалов. Първият осигури полицаи,които изпоарестуваха , а преди това изпопребиха младите хора, дръзнали да скочат с/у барото и сега говори,че убийството май ще излезе СЛУЧАЙНО , А НЕ УМИШЛЕНО ПТП; вторият категорично заяви, че в 21-ия век ИЗСЕЛВАНЕ НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ! Не може или не искате това да стане, прок.Даскалов? А такива като цар Киро в цяла България има и повечето са български барони, има и немалко турски аги и бейове по Родопите и Лудогорието. Ама властта вече 22 години си мълчи, защото те й осигуряват гласове при изборите! Агите и бейовете пък осигуряват гласовете за ДПС. А управляващите и ДПС като правило се разбират и управляващите не стъпват поне засега във вилаетите на Доган.

707

Старата плоча!

преди 12 години

Абе на някой направи ли му впечатление вчера след половин часовото обясняване на БТВ в новините,колко не е виновна тяхната овца, че единствената новина с която закриха емисията беше за ББ как открил няква простотия( на фона на събитията, иначе може и да е умнотия) Моля някой много умен да ми го обясни, че аз май съм ***, защото не мога да си дам "смислено" обяснение! това, което ми идва на акъла не искам да го вярвам 2011год. Б ТВ ***. Слави бягай от там, защото и те ще пламнат!

706

Oncho

преди 12 години

Полицията изпълни една политическа поръчка. След поредното *** безчинство в Катуница трябваше да има масови арести без изключения на цялата *** ***, с което да успокоят донякъде хората, да демонстрират сила и авторитет и да предотвратят ескалацията на агресията. Наместо това предпочетоха да опашат с кордон 2 от 5-те къщи, сякаш насочвайки вълната на агресията към останалите 3, вече необитавани къщи.На кой ли му е изгодно сега да се разпалва националистическата нетърпимост в БГ?

705

777

преди 12 години

Ако бяхме реагирали остро, щеше да има жертви! А ако Цецко, бяхте работили две години, нямаше да има нужда от реакция сега.Ако пък и Бат'Бойко като главен секретар на МВР не ходеше само да се показва по телевизиите...

704

cvetancho

преди 12 години

cvetancho ne znam dali taka 6e kaje ako nqkoi 4len na negovoto semeistvo go vla4at 10 metra...mrusni biurokrati i nakraq se da izkarat 4e za dobro sa bezdeistvali..zatfa li si zimate zaplatite we ne6tastnici

703

Анонимен

преди 12 години

Дата: 24-09-2011 20:19Абсолютна истерия обхавана и спецченгетата след като по нареждане трият всяка публикация или коментар, свързан със случая в Катуница и по-специално с това, че цар Киро не просто бил член на ГЕРБ, а и се грижел за *** гласове в полза на управляващата партия. Ето и част от остатъците от информациите за членството на цар Киро в ГЕРБ, убягнали от бопаджийските пръстчета: Защо Боко не каже колко пари получава от Киро ***, за да го пази ... Този Цар е член на ГЕРБ и лично покровителстван Борисов и ... Цар Киро не е просто член на ГЕРБ, а пряко отговаря за ... Официално удостоверение за членство в ГЕРБ получи известният ромски бос Кирил Рашков, по известен като Цар Киро. Монархът бил получил мястото си в Бойковата партия лично от нейния неформален лидер в централата й, в административната сграда на НДК. Само дни преди изборите, ромските кланове се разделили на политически лагери. Мълвата, че Дон Цеци е застанала на страната на БСП, а... още скандално известният Кирил Рашков-Цар Киро агитирал братята си по съдба да гласуват за Бойко Борисов. Двата клана са се разделили от омраза, стигнало се дори до кървави сблъсаци, коментират представители на ромския етнос. След победата на Борисов обаче лагерът на монарха Рашков бил щедро възнаграден за саможертвата, а самият ромски лидер-приет официално като борец за каузата на ГЕРБ, както казал самият Бойко Борисов.

702

бг

преди 12 години

"Когато правото се превърне в безправие, съпротивата е задължителна!" - немска поговорка

701

бг

преди 12 години

"Правим всичко възможно да не допускаме ескалация на напрежението на етническа основа"- никой нищо не прави по тоя въпрос 20г.,оставиха *** да правят каквото си искат-щот са гласоподаватели"управляеми",дават се пари, права и СВОБОДИ на лидерите им и те завладяха нас. места.*** вандалстват,изнасилват,убиват,кражби,побоища.....безнаказано,те не признават ред,закон...а ние сме потърпевши,като няма държава ще наказваме ние,това е нормална и логична последица от тая *** анархия......

700

РА

преди 12 години

*** вие реагирахне не остро , а много тъпо защото това го можете . То не като да купуваш апартаменти с рушвети и рекет. Гнусни гербери.

699

мен

преди 12 години

дон Цеци, много ларж го даваме с това синьо сако и TzvTzv на рькавите. Дьржавата е на рьба на гражданска война, а ти *** ходиш по чалга митинги. Що не вземеш да обясниш как така сме на трето място по брой на полицаи на глава от населението в европа, а когато циагните мародерстват по селата от полиция излизат с миловидното - нямаме хора. а боклуко? дали това не е преднамерено за дамогат женски полови органи като теб да откраднат земята на хората на безценица? а тьщино момче?

698

Първопричината

преди 12 години

Ако държавата реагира нормално, няма да има ***, които са се самозабравили и се чувстват безнаказано! Законите в страната трябва да са еднакви за ВСИЧКИ! Заради смешните избори у нас, се оставят хора от малцинството / говоря за едно, защото другите се държат като нормални български граждани/ се оставят да правят каквото си искат! Трябва да се сложи край на това, за да няма още по-тежки сблъсъци! Търпението се изчерпва!

697

Анонимен

преди 12 години

Незнам, но нам мен това ми звучи като заплаха..

696

rumen221

преди 12 години

Приятели,Наблюдавахме *** слово на омразата, поледвано от убийство от етническа омраза!!! УБЕДЕТЕ СЕ САМИ...:1. След многократни обиди ***(Слово на омразата от страна на внуците на *** цар) и заплахи с убийство на ОТВЪРНАЛИЯ НА *** ОБИДИ АНГЕЛ. Информирали полицията и тя отговорила - "До-о-обре"...- Няколко часа по-късно Ангел е убит (Убийство от етническа омраза, предизвикано и ОРГАНИЗИРАНО от семейството на царя на местните бандити), а още ДВАМА ГРАЖДАНИ И ТРИМА ПОЛИЦАИ ОСАКАТЕНИ...!!!Наказателен Кодекс:Чл. 20. (1) Съучастници в извършването на умишлено престъпление са извършителите, подбудителите и помагачите.(2) Извършител е този, който участвува в самото изпълнение на престъплението. (Цял бус със ***).(3) Подбудител е този, който умишлено е склонил другиго да извърши престъплението. (Лично Цар Киро).(4) Помагач е този, който умишлено е улеснил извършването на престъплението чрез съвети, разяснения, обещание да се даде помощ след деянието, отстраняване на спънки, набавяне на средства или по друг начин. (Цялата фамилия на Киро Рашков).2. Полицията научава, че ИЗБИВАНИТЕ ЩЕ СЕ ЗАЩИТАВАТ и...: - Над 200 жандармеристи, които са тежко въоръжени, охраняват селото и семейството на Цар Киро... В Катуница се командироват специални части от цялата страна."Изводи: - Очевидно е, че ПРАВОТО НА ЖИВОТ на българин е нищо, пред правото на Бандитски цар да живее където си поиска и да УБИВА КОГОТО СИ ПОИСКА - Ето това е НАЛОЖЕНОТО ни СВРЪХЛИБЕРАЛНО РАВЕНСТВО и извратеното разбиране на ПОЛИТИЦИТЕ НИ за КОНСТИТУЦИОННОТО ни единство на ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ- *** има право да изнасилва и убива, а българина задължението да търпи насилията и убийствата на децата си!!!Вижте въпиющия ЦИНИЗЪМ изречен от Министъра на МВР Цветанов: - Случаят в Катуница е станал предвид факта, че се е насъбирало напрежение в продължение на дълго време, което е ескалирало след убийството. Ще бъдат взети всички необходими превантивни мерки, за да не се допускат повече инциденти и безредици.Признания на министъра и неговите Изводи: 1. В България цари *** терор и ТОВА Е ДОБРО2. След това поредно убийство на българин, българите протестират и ТОВА Е ЗЛО3. *** терор ще продължава и занапред, под закрилата на МВР и ТОВА ЩЕ Е ДОБРО4. Важното е българите да са потиснати и отчуждени от държавата и себе си, да МЪЛЧАТ КОГАТО ГИ УБИВАТ и ТОВА ЩЕ ВИСШЕ ДОБРО ЗА ВЛАСТТА!!!Цинизъм, нагъл цинизъм, ВЪПИЮЩ ЦИНИЗЪМ НА КВАДРАТИ НИТО ДУМА ЗА СПИРАНЕ НА *** ТЕРОР!!!

695

Анонимен

преди 12 години

А сега да не би да няма???

694

бЕдНяК

преди 12 години

Държавната машина (полиция, съд и т.н.) не може да се справи със (НЕ)спирането на пешеходна пътека ние чакаме да се оправят с тази сложна ситуация. Да не говорим, че понятието "профилактика" е нещо имагинерно за тях от 22 години насам.

693

Халтурко

преди 12 години

А дали ГЕРБ няма да се спазари за няколко *** гласове, в замяна на това, че спасиха Киро-*** от гнева на хората!!! Цветанов със сигурност иска да се реабилитира в очите на Борисов след последните провали и гафчета, а това е удобен момент да се подмаже на шефа си.

692

Анонимен

преди 12 години

Цвъки може би не знае, но повечето от полицайте им е писнало от ***, може би също не знае, че голяма част от тях или техни близки са били ограбвани от джепчийки, децата им са имали конфликти с чиганета, апартаментите им и къщите им по селата също са били взломявани. Как си мисли Цвъко, че полицията ще бие до припадак съседите си и познатите си българи, за да защитава ***? И не му ли е ясно, че тогава целия народ ще скочи? Гражданска война ли се опитват да ни докарат от ГЕРБ?

691

ники

преди 12 години

мутринизацията е повсеместна. Киро цар, Бойко цар...все едни и същи. Защо го охраняват трети ден този човек с криминално досие три тома?! идват избори и са се разбрали. на миналите избори кой събираше гласовете на ромите по места за ГЕРБ?

690

Жик-Так

преди 12 години

С цялото си поведение относно кози казус, Цветанов доказва, че за него функцията на шеф на предизборния щаб на ГЕРБ е по-важна от тази на Министър на Вътрешните Работи на България!!!Цецкооооо!!! Много си объркал приоритети те си моето момче. Ти трябва да си слуга на Народа , а не прислужник на Бойко!!!

689

олеле

преди 12 години

листопад е филма листопад