253

Българка

преди 12 години

Поредно доказателство, че полицаите са *** защитаващи ***. Протестиращите нямали разрешение?! За какво разрешение, когато положението става нетърпимо? Малко ли търпим тези скотове и развъдници на ***? До кога ще ги отглеждаме? Който има 1-2 деца да получава помощи. За други НЕ. Време е за кастрация заедно с кучетата.

252

Анонимен

преди 12 години

Не мога да си намеря място от яд. От началото на новините до края не можах да се свържа с БТВ по телефона.Телефона дава или заето или никой не вдига.Исках да се включа , ако е възможно в поредните гнусни , манипулативни твърдения на Бенатова. АЗ СЪМ АВТОРА НА "ОТВОРЕНОТО ПИСМОТО , КОЕТО ЦИРКУЛИРА ЦЯЛ ДЕН ДНЕС В НЕТА.Готов съм да застана с името си срещу нея.Няма да давам лични данни в коментарите , но съм готов да застана с лицето си , името си и дори ЕГН - то си пред БТВ. Защо отрязохте цял пасаж от новините на 24.09 от 22.00 ч. където тя заявява цитирам по памет :" под въздействието на алкохола , с размътен разсъдък , дали от алкохола или от нещо друго" ? Искам най отговорно да заявя на Бенатова , че не съм "платен писач" , а обикновен човек , който не успя да издържи на изопачаването на фактите. Ако желаете да се свържете с мен може да ми пишете на и-мейла ми който е в регистрацията. Готов съм да оборя пункт по пункт това което бе казано.Ако не желаете да се занимавате , с "плебей" , като мен , обещавам да стана най яростния ви враг и непрекъснато да провокирам форумите срещу БТВ - безплатно!!!!!!!!.Защо си мислите , че цяла България е съставена от ***?Защо си мислите , че всички са скотове и безмозъчни същества?Защо това ,което излъчихте на 25.09 от 19.00 ч. , трябваше да бъде излъчено на 23 и 24 в опит да замажете положението и да спасите "топ журналистката "си. Въпреки всичко, с моето мнение или без, тя е тотално компрометирана и само по нататъшното и показване на екран ще дискредетира медията. Един приятелски съвет от мен : скрийте я отзад направете я редактор или чистачка в БТВ , но не я натрапвайте повече. ОБРЪЩАМ СЕ КЪМ ВСИЧКИ МОИ ПРИЯТЕЛИ В НЕТА ДА МИ ПОМОГНАТ ОТНОВО ДА РАЗПРОСТРАНЯ ТОВА ПИСМО

251

дебелия мангал

преди 12 години

в затвора на момента с ефиктивни присъди....всички бг които си позволяват волности и чупят имущество в пандиза....

250

но

преди 12 години

не разбрах, 13 арестувани българи или има и *** между арестуваните ?щото щом е имало бой, не са се били помежду си българите, нали

249

Анонимен

преди 12 години

Докато в Катуница погребваха, Цветанов кършеше дупе на КЪРВАВ концерт на Веселин Маринов, а Бойко бе на мачле! И какъв е цар Киро та има пропуск от МВР? Изверги!!!

248

Анонимен

преди 12 години

смърт на всички предатели и най вече на лъскавите *** кой кадето свари да ги видим от кой куче *** сса излелзли и тяхните аверчета и патньори ченгетата дето след време ги чака да се чудят каде им се продават децата и то на *** дето в момента оставт на мира да си праят схемите,да точно сигмите вав варна и полвината ченгета от раион3 на варна са в играта сас ***

247

osata

преди 12 години

Защо сте против ***? Те "прославят" държавата ни из Европа - нали благодарение на тях вече в много страни знаят коя е и къде се намира България!

246

Анонимен

преди 12 години

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОТЕСТИТЕ :Шумен ?

245

Демон

преди 12 години

*** само от бой разбира. Това племе трябва да се държи в подчинение с тоягата и това е. Щом полицията не бие, тогава народа трябва да бие, щото иначе лошо за българския народ!!!

244

Анонимен

преди 12 години

Наследниците на клана Рашкови - братовчедите Ангел и Георги , внуци на Кирил Рашков , са активни участници в социалната мрежа.Двамата, които според катунци са сред основните виновници за невижданите метежи в селото и етническите сблъсъци из цялата страна днес, се перчат на личните си страници в социалната мрежа с лъскави автомобили, кубински пури, златни накити, тронове и охолен начин на живот. Георги чийто профил е отворен за посещения, е качил снимки на някои от семейните автомобили , паркирани пред палатите в Катуница. На профила му пък е поставена снимка на мерцедеса, който бе помлян от разгневените жители на селото. Младежът, който не е обвързан, явно е почитател на марките Мерцедес и БМВ , като определено предпочита последните модели. Братовчед му Ангел, който е женен, е затворил профила си за посещения.

243

Гяурин

преди 12 години

Пазете "ромите" те са нашата гордост ! В близките години ще ни затрият, но какво от това - нали сме си ***, а богоизбраните властници ще си живеят заедно с "ромите" - дали ???????

242

Анонимен

преди 12 години

Български хелзинкски комитет /БХК/ заяви в специално съобщение, изпратено до медиите, че причините за конфликтa в Катуница може да не са етнически, но ситуацията прераства в расистки погром.

241

Анонимен

преди 12 години

АКТУАЛНА ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОТЕСТИТЕ :ВРАЦА - 19:00 - ПЛОЩАД ''ХРИСТО БОТЕВ'' 26.09СЛИВЕН - 19:00 -Площада пред паметника на Хаджи Димитър 26.09Плевен - 19:00 - пред общината 26.09РУСЕ - 19:00 - площад"Свобода",пред общината! 26.09Стара Загора - 19:00 - пред общината 26.09София - 19:00 - НДК, пилонитеЛовеч - 19:00ч - - пред гимназия " Климент Охридски " 26.09БУРГАС 19:00 Паметник "Альоша -- 26.09ВАРНА 19:00 - Катедралата 26.09ХАСКОВО 19:00 - Площад съединение 26.09

240

dinko mihailov

преди 12 години

mislq 4e vsi4kite *** trea da gi zavrem po mahalite kakto beshe do predi 15 tina godini i da si sedqt samo tam kato ne iskate rasistki proqvi postaraite se da gi ogranichite malko tiq podobiq na hora ili naistina e vreme da se sabirame agitki i nie samorucnno da gi opravim v jivota

239

Zohan

преди 12 години

do 283 - abe ti s tova vie mai si prosto edna "*** " 4ovek, a?

238

Анонимен

преди 12 години

България доказа че е скотска република. Затова и ще ви мачкат и вас и децата ви. Като се почне от продажните депутати, полиция и медии и се стигне до обикновенния човек на който не му пука за случващото се сега. Всеки народ е заслужил съдбата си. Е с бездействоетп и безразличието си вие заслужихте да сте роби доживот на тази *** *** и на алчните ни управляващи. Честито на всички.

237

sram

преди 12 години

Gnusno e da zashtitavat tezi vonyashti semi-humans, a da arestuvat bulgari !

236

до 275

преди 12 години

Закони за *** няма!!!Стига сте се заблуждавали!!!Онзи ден пред мен в трамвая контролата подмина 2 персони от ромски произход без да провери дали са закупили билети и 2 минути по късно свали възрастен човек, който беше с изтекла за 1 ден карта, защото беше забравил да я зареди....разбирам да беше млад човек, само където човекът сигурно гонеше 80-те...И после говорите за равноправие между българи и ***...

235

до 276

преди 12 години

Разбира се, че има. Цялата глупост с палежите и погромите не е никаква защита, а влошаване на положението. Отговорността винаги е персонална.

234

Иван

преди 12 години

Браво Варна, мачкайте ги тия гадове, никаква милост!!!