80

MORTUUS !

преди 12 години

Тази " държава " отдавна е казала- сбогом на Света !!!

79

Turkey

преди 12 години

Моля Ви, да си комуникираме на Вие, а не на ти. Нали не сме спали заедно за да си говорим на ти, посочете ако обичате кой и къде съм обидил, с една цензурна думичка??Вижте моля Ви в речника да не се объркате. Диспут не се прави с злоба и ненавист, а с разумни доводи. Останалото е простащина, както повече от българския народ вече е такъв с простите си изказвания... и аз да не почна да обещавам на вас ....

78

До Turkey

преди 12 години

Не знам дали си Турчин или просто провокативен *** но едно нещо ти обещавам.Не спреш ли да се гавриш с починалите деца ще те открия и скоро ще има статия за тебе в този сайт.Ако искаш го приеми като празна заплаха, ако искаш не ми вярвай.Имам възможностите да го направя - и бог ми е свидетел - до дни съм те намерил и съм ти извадил очите.

77

123

преди 12 години

това е типично за ведомството на бат Цецо! Те работят само там, където им кажат - срещу някой неудобен политик, срещу някой, който цецо е решил че е престъпник и т.н. Тук скоро нищо не чакайте. Много е лесно да се плюе по съда, че бавел делата, а за тях си какво да кажат? Че един напълно ясен случай го мотаят до безкрай и не могат да напишат 2 листа обвинение! Срам!!!

76

Turkey

преди 12 години

Уважаеми приятелю, не се ядосвайвайте. Просто не сте готов за дебати. Липсва ви възпитание и речник. Съвсем сериозно попитайте майка си помни ли кой ви е баща. Нали разбирате какво искам да ви кажа за вас и майка ви. Не съм използвал нито една нецензурна думичка. Това е разликата.

75

Дечко Узунов

преди 12 години

Той не е турчин, той е безработен ***, който пише глупости по форумите срещу 25 лева на ден от ДПС!

74

Turkey

преди 12 години

Като пожелаеш нещо нали знаеш,че подобно на тая новина се връща, твоите деца ще живеят в същата държава, на тях ще им се върне... :)

73

Анонимен

преди 12 години

За шофьора убиец доживотна или смърт. Няма друго достатъчно наказание за 6-торно убийство. Вината е 100% негова и трябва да понесе адекватна присъда.А турчина под мен да мре от цианид

72

Turkey

преди 12 години

Да живее България недейте така бре комшууу....

71

rock-n-rollah

преди 12 години

Моите съболезнования към опечалените. Що за некадърник трябва да си толкова много време да бавиш едно разследване? Що за *** трябва да си за да задължиш тези хора всеки ден да виждат убиеца на децата им да щъка безнаказано по улиците?

70

Philip

преди 12 години

Ne zakon v kodeksa trqbva da se promeni,a cqlata konstituciq ako me pitate men.

69

Анонимен

преди 12 години

Смешни хора, смешна държава...Какво е виновна държавата, че в нея живеят роби, които са мъже само зад компютъра и то на третата ракия!

68

до пешо 3-продължени

преди 12 години

Какъв си ми юнак иначе!В Европа ще ги осъдел!***,в Европа разглеждат дела след като националното правораздаване е приключило!Големи герои сте,особено след третата чаша в кухнята или чалгарницата!Да,жалко е за децата и това е слабо казано,но нали такива "умници" като тебе са наслагани навсякъде защото са гръмогласни ***!То и тъпана е голям,ама е кух!Та затова ти казвам-мълчи си и като не можеш да направиш нещо умно *** запали една свещица за тия деца,вместо да дращеш простотиите си тука!!

67

убиеца в затвора

преди 12 години

Я гледайте вечерно време Discovery, има едно интересно предаване "ЗАД РЕШЕТКИТЕ"... има осъдени хора за побой или въоражен грабеж със присъди от по 20 години.. за опит за убийство присъда от 28 години... кога ще видя такива присъди и в нашата смешна държавичка???

66

до пешо 3

преди 12 години

Казах ти,че си ***,че си удивиделно ***,а ти продължаваш с извадените от *** си "аргументи"!Тъпанарино,не разбираш от тези неща и не ми приписвай собствената си простотия!Какъв съд,бе чалгар нещастен,като няма още обвинение?Идиотино,плюскай и се размножавай,трето не ти е дадено!Аргументите отскачат от тъпата ти глава като топки!Хем не разбира,хем заключения прави!От такива като тебе *** сме на това положение!И затова загиват и деца и възрастни защото навсякъде се намърдаха алчни ***!

65

dido

преди 12 години

Правилно- бягайте навън та да видите и там какво е чудо,убийците на свобода,а ако са били в затвора бързо излизат- няма справедливост,

64

до родителите

преди 12 години

Мили родители, моите съболезнования! Няма по-страшно нещо на света от това да загубиш детето си! За жалост съд и справедливост в България няма! Не оставяйте паметта на децата си поругана, убийте този пиян *** моментално!!!

63

Анонимен

преди 12 години

*** и *** и закон не може да ги спре .... всичко е манталитет , култура и най-вече АКЪЛ !!!!!!!!!!!!

62

тъпкяч

преди 12 години

Как па не се намери един печен родител, който да заколя този пияница, дето сгази младежите....явно е че няма да го осъдят, поне някой да му тегли ножа за да има възмездие...

61

Анонимен

преди 12 години

Малеее... е тва е, да избиеш шест деца, и като пич да си цъкаш на свобода... тц тц тц, баси законите, баси държава... хорааа, не разбирате ли, че единствения вариянт за нормален живот е да хванем самолета и много много надалеч