83

Анонимен

преди 13 години

И румънците имат по-свестни политици от нас. Баси ужаса.

82

vv

преди 13 години

NAS SHTE NI PRIEMAT KOGATO TIKVATA NAPRAVI MAGISTRALA DO BRYKSEL

81

:) до мараба!

преди 13 години

Защото у нас бизнеса е 95% представен ОТ МУТРИТЕ!!!!! Аз приветствам практиката да се избират чужди фирми! ОТ МУТРИТЕ И БЕЗ ТОВА ПАРИ НЕ ВИЖДАМЕ ПОНЕ ДА НЕ КРАДАТ И ОТ МАТЕРИАЛИТЕ !

80

Чакащ Годо

преди 13 години

Президента на Румъния поел отговорност.......у нас едва ли има наивници да очакват подобно нещо от нашия ***

79

БЪЛГАРКА

преди 13 години

ИМА РАЗЛИКА В КОМЕНТАРА И СТАТИЯТА.БАСЕСКУ Е ПРЕЗИДЕНТ НА РУМЪНИЯ А НЕ ПРЕМИЕР.ТАКА РЧЕ НАШИЯ ПРЕЗИДЕНТ КЪДЕ Е ИЛИ САМО ДА СЪЗДАВА ИНТРИГИ.

78

Ей Станишев !

преди 13 години

Станишев да не се ослушва, а веднага да поеме отговорността за това , че бяхме отритнати от ЕС също като барани гургулишки яйца.Той е наркотрафикант,контрабандист и свързан с мафията. Станишев е една мутра, която през 90-те отнемаше автомобилите на хората с бой.Той е ***,прочел е само една книга.Като премиер режеше ленти на незавършени обекти,клатейки се с ръце в джобовете и говорейки на диалект.Изхарчи фиска и държавата потъна в мизерия.Отговорността за Шенген е изцяло негова.Да живее ГЕРБ !

77

Maraba

преди 13 години

Холандците от една година учтиво ,но твърдо гонят чужденците от държавата си.Дават предимство на собствените си фирми при търговете за обществени поръчки-както се казва-европейска практика.А у нас сме демократи-при обществените поръчки задължително печелият чужденци!

76

KOKO

преди 13 години

Другарите от всичките партии са се изпокрили.Нито защита ни нападки.Европейците да не би да са ги всичките изгонили,след като разкриха на народа че са корумпирани

75

KOKO

преди 13 години

Другарите от всичките партии са се изпокрили.Нито защита ни нападки.Европейците не са ги всичките изгонили бе,след като разкриха на народа че са корумпирани

74

до 70

преди 13 години

Става дума за президента ***!

73

браво Бъсеску

преди 13 години

А на нашию ***,Станишев му е виновен.

72

Поетът

преди 13 години

Бъсеску поел отговорност... ха, ха... Да не би да си е подал остовката или да си е направил харакири. И нашите политици са същите ***, поемат отговорност, но само пред себе си, когато лъскат бастуните до заспалите си жени, обърнали им гръб и забелили очи в животински екстаз.

71

пешо

преди 13 години

какво искате от наште политици, бе? не четете ли, че бъсеску е виновен? ха *** ха!! зарад него и нас ни нещат никъде!

70

Не

преди 13 години

Не очаквайте подобно признание от Бойко Борисов. Той никога не е виновен ! Виновните ще са холанците, евреите, илюминатите, марсианците и т.н. Изобщо: Европа не ме обича, а аз съм *** пича !

69

дядо Йоцо

преди 13 години

Много красиво изказване на отиващият си президент. Думи на безпомощност и съжаление. Оттука нататък ще е така. Без консенсус с новите ни "приятели" от ЕС. Разпада на ЕС започна. Вината са *** , *** от *** произход и други....Защото *** не е етнос, а модел на поведение! Да откраднеш,да направиш далавера,да пре"*** другарче, да "удариш кьоравото",да изкараш ДДС, ДА проведеш "избори"...и затова ние,все още нормалните хора чувстваме обидата и огорчението от илюзиите за Шенген!

68

Maraba

преди 13 години

Мда-а-а!Ае румънци!-поемат вината и невинни!!!Не кат наште политици-вината поемат само с мезета.

67

BG orel

преди 13 години

Problema e na Europa 4e ni varzaxa za tija oligofreni i zombirani mamaligari ste jadem golem xui s taja papla4 tova ebano pravitelstvo ne se li izdarvixa na EU 4e nie i mamaligarite sme razli4ni i nemame ni6to ob6to s tex.

66

ц.цветанов

преди 13 години

Нашата вина..не е в нас

65

Do mangal bekali

преди 13 години

Ja xodi da smar4e6 cuika be kalpak kakvi daki te gonjt be carevi4ak smradliv mri ku4e krastavo.

64

Анонимен

преди 13 години

Толкова ни задминаха че са застрашени от фалит...баххххти задминаването ахахаха