12

Анонимен

преди 12 години

Моля поправете заглавието и уточнете - "България Еър", "Ер голям" или "Ер малък". Срам ме е да напиша "неграмотни".

11

Анонимен

преди 12 години

След като *** купиха АлмаТур то значи и туристите са си вече техни. Логично е да ги превозят иначе догодина руснаците няма да си купуват почивки от вече *** АлмаТур. А иначе му викат добронамерен акт.

10

Анонимен

преди 12 години

ми оня *** бойко що не излезе и да каже че това не е националния превозвач а превозвача на ***? и пловдивския панаир бил на пловдив а не на оня свинар? до кога ще ги наричат национални след като не са???

9

аз

преди 12 години

Alma Tour наистина тези дни беше закупена от *** незнайно защо обаче в много малко медий се публикува тази информация.Пошла мутренска история с ясен край...Защо не пуснаха още тогава безплатни полети ами искаха по 120евро от патуващите?!смешници....

8

иво

преди 12 години

След като *** всичко , май ръководството на Bulgarian Air получи перманентно разстройство. Защо почнахте нещо , което знаехте как ще завърши. И наистина ли си мислите, че след като осрахте българският туризъм , ще се разминете без наказания , а с декларации за лояност и разбиране????

7

Анонимен

преди 12 години

Да здраствует *** !

6

111

преди 12 години

Не знам дали всъщност разбрахте какво стана?!Алма тур беше закупена от ***!Сега ли се сетиха да дадът обещетения смешна държава,в която групировката *** скоро ще си има държава като гледам как вървят нещата...

5

opa

преди 12 години

*** успя да доведе до фалит най-големия туроператор и вече е номер едно и в тази област.Това очаква всички които работят с тях.Не оправдавам "Алма тур",но съм работил за фирма на *** и знам мутренските им приоми.Те са мутри и някой ден сте лежът заедно със СТРОИТЕЛЯ-БОЙКО.За съжаление сами си направихме/избирателите/ МУТРЕНСКА ДЪРЖАВА.ДАНО НАЙ ПОСЛЕ СЕ СЪБУДИМ.

4

туриста

преди 12 години

Късно е чадо,мандалото хлопна.Всичко се размириса вече по целия свят и другото лято хотелите на мутрите ще са празни.

3

РУСНАК

преди 12 години

ДА ГИ ВОЗЯТ , ЗАЩОТО ДОГОДИНА ЩЕ ВОЗЯТ САМО ДЕДОВИЯТ АКО ГИ НЯМА РУСНАЦИТЕ!

2

rock-n-rollah

преди 12 години

Това са едни хора, които за следващата си почивка ще предпочетат или Турция, или Гърция! Което е жалко, защото отново сме от страната на губещите.

1

Анонимен

преди 12 години

Абе тия отде се нароиха толкоз.....нал трън.спорния ни министар ги отпрати и немаше вече проблеми ?