33

Ананас

преди 12 години

К'ъв секс, бре? Тоа, ако можи да лашка 3 часа, да ми се обади!P.S. В тези три часа влизат 4-5 цигарки между тековете и по две-три глътки вино.

32

г-жа Чешмеджиева

преди 12 години

Като гледам колко негръмотни хора има в сайта и се отчайвам от живота.Може ли бе мойто момиче/номер 29/ да си толкова неинформирана и да не знаеш че днес е денят на независимоста на България от турско робство.Какво съединение бълнуваш.Училището днес е просто под всякаква критика.Възмотена съм до дъното на душата си.По нашо време бяхме къде къде по гръмотни като си имате найсхпридвид че от малки ни се налагаше да работим.Срамота на срамотите сте сега днешните младежи.Срам за въспитанието ви!

31

Илиян

преди 12 години

Днес не е деня на съединението, а на независимостта на България.

30

Старата мома:))))

преди 12 години

Гледам много "големи мъже" са се изказали тук.Завиждате на момчето че е талантлив и красив.Уви колкото и да избивате комплекси 101%:) от пишещите тук мъже дори срещу Рафата да тичате не може да го стигнете нито като талант,нито като визия, а още по-малко от към чест и доброта.Човека е талантлив,красив,скромен и занимава се благотворителност.И макар да не е във върхова форма в момента,той е уникален и виртуозен играч каквито се срещат адски рядко.И каквито скоро едва ли ще наблюдаваме.:)

29

дсадас

преди 12 години

честито саединение и на тебе....дано ти подарят буквар по тоя повод, че е срамота така да пишеш... :)

28

Готинката

преди 12 години

Честито саединение мили хора.Честито саединение на источна България и Княжество Ромелия.Нека първо се честитим празниците и тогав ада коментираме.Все пак почиваме 4 дена и няма как да не оважаваме празниците,дай боже всеки месец по толкова.А за Рафаел Надал мога да кажа че мнение ще дам само когато го видя БЕЗ белио а не с белио.

27

Анонимен

преди 12 години

Голяма новина няма що..Мускули - къде ги видяхте, физиката му е доста слаба дори за обикновен мъж, камо ли за спортист, а и в лице като го гледам не е нищо специално...

26

DALI

преди 12 години

По важното е какво има в бельото - това важи 100% за жените и 20 % от мъжете .

25

от 25

преди 12 години

24, когато фактите говорят, понякога и болят......6 финала м/у испанския *** и Джоко тази година. Познай какво бе съотношението победи-загуби.Хаххахахаха.Боли ли ви, надалченца? Споко, ще има още много болки. Ще усетите какво им е било на привържениците на Федерер от Надал на ГШ когато е загубвал. Тепърва ще го усещате, пубери нещастни!

24

до 24

преди 12 години

Бе момък ли си мома ли си...не подбирам...важното е на такива *** тийнчета като теб да им се набива истината, а тя е: Надал е стероиден ***, който се помисли за най-великия допреди година, а Джоко му показа какво е да лазиш пребит и унижен тази година!

23

до 23

преди 12 години

е, ще ти се да съм в мъжки пол, ***. :)

22

до 22

преди 12 години

Ама ти се си ЗАЯЛ с мен? Не знаех! Добре че ме "светна"!))))

21

до 21

преди 12 години

хехе, не, канех се да напиша на днес.бг да се поровят в мрежата за някои нови снимки на разсъблечени политици и реших междувременно да се заям и с теб :D

20

до 19

преди 12 години

Ти си авторка на 17-ти пост или просто се намесваш в диалога ни с каката -подмокрената от испанския ***??

19

От номер 13

преди 12 години

Моля...,тези който не са фенове на Мадрид,да не ми слагат минусчета..,защото аз коментирам тялото на Роналдо,не футбола!

18

до 18

преди 12 години

изобщо не гледам мъжки тенис, щото е много безинтересен в сравнение с женския, нито пък този ми изглежда секси, за гейове и *** женки обаче може и да става :)))

17

до 17

преди 12 години

Оппппаааа, Сузи, що така се обиди и се засегна бе, душице от поста ми?Това да смееш да твърдиш, че е най-харизматичен доказва моята теза, че вие(момите- независимо дали сте стари или млади) не го гледате заради тенис-качествата му, а заради самото му изражение и физическо присъствие на корта.))))))))))))))))))А пък това че имал най-много фенове, разбира се че може и да е така...все пак феновете са първосигнални елементарни душици като теб.Федерер пък има най-много привърженици, миличка!)))

16

Meryl

преди 12 години

До 12:*** с ***,аман от елементарни и цинични типове като теб!Аз пък нито съм пикла на 20год.,нито стара мома...просто и двамата са велики тенИсисти,но Рафа е най-харизматичен от всички в този спорт,смея да твърдя,че го гледам заради виртуозната му игра,неслучайно има най-много фенове по цял свят,иначе се кефя и на двамата,защото са големи бойци,не разбирам защо трябва да харесвам само един,а да мразя друг...вече ми се повръща от простаци,вторачени в чатала си,е, не сте толкова велики.

15

Диляна

преди 12 години

Тенисист се пише!

14

VIKING

преди 12 години

Tozi,ako beche malko pone po krasiv,6te6e da preli4a na mene.))))