17

Анонимен

преди 12 години

същото важи и за фирмите за посупко-продажба на имотив БГ всички "посреднически" фирми са измамнициа не можем ли без тях? - МОЖЕМ и то по-добре

16

иво

преди 12 години

Изумително.Не трябва ли да разбера и койе вуйчето и лелята на Управителя.Къде тук е Дъжавата. Да събира само данъци ли?Вместо цялата тази безкрайна процедура , защо Туроператора и Авиокомпанията или Автобусната компания не се застраховат и за подобен риск ? Фалит ли измама ли , все е тая. Аз рекламирам само пред Застохователя, той ми изплаща претърпените загуби и си търси парите от виновното лице или фирма. Не стига , че са ме измамили а и ще се влача по съдилища???

15

галактика

преди 12 години

Как да се пазим от крадци, как да се защитим от нападатели, как да избегнем измамниците, и прочее съвети... Не господа, не ни *помагайте* чрез съвети, а просто ЕЛИМИНИРАЙТЕ всички тези ***! Препарати - бол, остава само да ги използвате правилно.

14

без закони

преди 12 години

В държавата в която на тротоарите вместо пешеходци има паркирани коли. Вместо градинки пред блоковете има ламаринени и бетонни незаконни гаражи, в която във всеки град има квартали с незаконни къщи превърнати в гета и никой не ги пипа, в държавата в която в чейндж бюрата те мамят и никой не ги закача а по плажовете, които са държавна собственост има построени хотели и вили, като включително кандидат президента на управляващите Росен също има построена незаконна къща, тези съвети са смешни.

13

Анонимен

преди 12 години

Никоя от препоръките не би ни предпазила от гафове като този с Алматур.

12

Vanko 6

преди 12 години

В държава в която безнаказано съществуват дружества като топлофикациите, какво да кажем за туроператорите...

11

...

преди 12 години

КЗП за *** за зеле не стават, тръгнали акъл да дават.... Смешници!

10

хехе

преди 12 години

да, всеки решил да почива в *** трябва да си наеме частен дедектив защото държавата се е срастнала с мутрите и нема съд, който да ви защити! ами знаете ли какво? почивайте си в мутрестан, плащайте си билети на *** и алматураджий и спокойно, те ще се изгаврят после с вас! който има съвест- с кола в гърция, турция или където и да е, от букурещ има самолети за цял свят на на 3 пъти по-ниски цени!

9

Анонимен

преди 12 години

Как да си изберем туроператор ?Много лесен е отговора на този въпрос - като си организираме пътуванията сами!Да *** от глад тези гадини!Няма да се научат нашите бизнесмени, че времената се променят и ако продължават с този селско-простоват-тарикатски бизнес - все някой ден ще секне тяхната пачалба.А хората свикнали да живеят на широко, после трудно свикват с ограниченията...

8

123

преди 12 години

Жалко за хората които ще загубят пари от Алматур, но за икономиката на България е добре дошъл този фалит и недоверието което ще последва към всички туроператори. Така ще се намали броят на почиващите българи в чужбина и ще се увиличи броят на българите почиващи в БГ.

7

Анонимен

преди 12 години

To и Алма Тур отговаряха на всички гореизброени условия! ;) Но за 5 дни всичко се сгромоляса с гръм и трясък!

6

dido

преди 12 години

Простории Всички ТО имат Лиценз закачен на стената и застраховка също . Въпроса е да изберете БГ ТО а не свързани с чужди фирми оператори които имат Гръмки офиси в БГ. И да го познавате да знаете че прави най доброто за вас според възможностите Ви. Сямо тогава вид че няма да сте излъгани. И Имаите в пред всички бълващи пакети на ниски цени са ви ощетили или спите в покаринините на градовете и сямо се возите с автъобус и нямате време да усетите нищо за което сте платили или ядете лоша храна

5

Анонимен

преди 12 години

изводът е:с българска фирма никъде не пътувайтеправете си частни пътувания и в чужбина ако трябва търсете тяхна туристическа фирмаили сами си направете маршрут, резервации и застраховкатая държава за нищо не става! не Шенген, а и в Африка няма да ни искат!

4

Анонимен

преди 12 години

Ами да, Алма тур отговаряше на тези правила.

3

чакаща

преди 12 години

Значи потребителите да действат като следователи,а упълномощените институции само да дават съвети и да прибират рушвети без да контролират? България Еър и Алма тур изпипаха нещата ,прибраха си милионите и сега напред към поредните далавери,а ние да питаме ...михаляяяяя

2

Gerb

преди 12 години

ние сме единствените които ще организират последното ви пътуване

1

ПОЧИВАЩ

преди 12 години

И ЗА ВСИЧКО ТОВА ЧАСТЕН ДЕТЕКТИВ ИЛИ ДАНЪЧЕН ИНСПЕКТОР ДА СИ НАЕМА!!!