54

xaxax

преди 12 години

haha... всичко извън физическия лан, какво е? Аз през wireless-a си дърпам на много скорост, по- висока от описаната... И не само от бг сайтове... В белгия не е на това ниво нета, а е 4 по-скъп, в Македония пък да не говорим, като дойдат в България им падат ченетата от нета тук... Говоря поне за София, извън София не твърдя, че не съм живял и не знам...

53

qwerty

преди 12 години

Може и да е бърз нетът в България, но пък за сметка на тва не е стабилен, при буря с спира и подобни. Доста сайтове се отварят страшно бавно и от youtube не винаги тръгват веднага. За сметка на това се сваля много бързо от замунда и арена.

52

Анонимен

преди 12 години

ее по нещо да сме на челни места и да не е нещо тинесто

51

до 49

преди 12 години

да ме хванеш за кочана

50

до #50

преди 12 години

Не вярвай на тия спийдтестове, проверявай си с истински даун- и ъплоад.Да се включа и аз в споделянето: от България тегля с по 6-7 мегабайта в секунда, от чужбина често надхвърлям 1.3 мегабайта, стигало се е и до 2.По мои скромни и непрофесионални наблюдения на шведите нетът също им е завиден.

49

преди 12 години

Аз пък от една година хващам от някакъв съсед и тегля със 700-800кб/с. Не се оплаквам изобщо :D:D

48

aMorph

преди 12 години

Това е ужасно глупава и невярна 'новина' ;)

47

от Бургас

преди 12 години

Аз свалям средно със 7-8000kb/s бг канал и към 1-2000kb/s international. Бях в САЩ, бях в Англия и в двете държави интернета е хем по-скъп от нашия - хем по-скапан

46

hhh

преди 12 години

Аз съм в Германия и мога да споделя също,че нета тук е просто ужасен(особено когато си бил потребител в България),а за публична мрежа няма какво да говоря-такова животно тук няма...:)!С две думи-радвайте се докато го имате,а аз ще завиждам(благородно)отстрани...:D

45

марин

преди 12 години

За американците това е много висока скорост имайки предвид, че все още ползват телефонни модеми.

44

ha ha

преди 12 години

абе и аз плащам 20 е, за 15 гб. ама ако го надвиша ми е.... майката, миналият месец не си следих трафика и сам го надвишил, и сметката ми беше 245е, ужас, ама плащам и си го следя изкъсо сега. За 1гб, повече ми взимат около 37е,. Ама добре, че мога да си го позволя.

43

do 32

преди 12 години

Хайде сега заради един нет да се връщам в бг,че да се чудя как да си платя нета.:)))Тук има и за бедни и богати.Не съм се преуморил от работа и взимам що годе добри пари,отколкото да вися в бг и да не взимам пари.

42

до 39

преди 12 години

1.5 е едно, а 9 е съвсем друго и няма толкова ненормален доставчик, който да плати за подобни капацитети и да продава после 80mbps international за 20-30 лева ;)

41

Име

преди 12 години

Да не забравяме и промоциите от рода на 5 лева плащаш за първите 6 месеца, а останалите плащаш по стандартната цена :) Според мен нашата скорост е по-добра и от тази на Румънците :P :)

40

Анонимен

преди 12 години

Ух тези южно корейки дръпнали с материала да ги е@@

39

do 38

преди 12 години

не е вярно спокойно се сваля с 1500 к отвсякъде

38

до 37

преди 12 години

Сваляш, ама от български сайтове/сървъри. Я пусни нещо от UK/US да видим 9-те мегабайта оттам ;) . BG-peering не е = интернет.

37

Анонимен

преди 12 години

НЕ знам как така не сме на първо ама като гледам аз свалям рядко с под 8-9мегабайта! И не съм в София където е НЕТА.....

36

Анонимен

преди 12 години

Милано:Infostrada ADSL - 40 евро/месец / down макс. 800 KB/s up 50 KB/s :DМобилен Wind - 9 евро/месец лимит 1,2 ГБ с 3G достига добри скорости(по-добри от АDSL-a вкъщи), но минеш ли лимита неможеш да си отвориш пощата дори. Попитах ги за публично IP и поне 1-2 МB/s upload : 200 евро/месецПопитах в България калко струва публично IP и добър upload (4 МB/s) 20 лева/месец .Няма място за сръвнение. Поне в Италия мрежата е монопол на Tel.

35

попа

преди 12 години

Чакайте да ви кажа какво значи схема за щавене пари от потребителя - ами договор за доставка на интернет. Ходи го мери, засичай дали на 35ти март верно ти е бил 10 пъти по-бавен нета отколкото "уклончиво" е записано в договора ти ;). Изводът е следния - избягвайте договори, а ако подписвате - на минималната тарифа и лесно прекратяване, поне да не горите с много пари.