33

Анонимен

преди 12 години

Сега, то като става въпрос за министър, и тук който и да дойде ще му издадат за 15 мин каквото си поиска за да му демонстрират. Айде за канарчета пак ни взехте....

32

;55

преди 12 години

Това е демонстрация ,не че ще му дадат грузински документи все пак,не сме толкова наивни...

31

До 29

преди 12 години

На мен пък ми се струва, че Микито изигра играта, а не Цвъкито.

30

някой

преди 12 години

Е, хубава работа!Щом Трайков може да си извади грузинска лична карта за 15 минути, смятайте каква им е системата! Все едно аз да отида в Япония и да си изкарам японска лична карта. Примерно - под името Торанага сан.

29

Анонимен

преди 12 години

А,сега да си припомним,кой внесе системата за издаване на личните документи?Май Цвъкито изигра играта с германците,та вместо за 15 мин. се чака около10 дни!

28

Анонимен

преди 12 години

Ами като си има лична карта да си стои там.Те и без това един по един ще се ориентират навън.

27

МОРСКИ

преди 12 години

По корупция ,ние сме като любители в сравнение с Грузия!!! Ходил съм десетки пъти в Батуми и поти . Вие хабер си нямате за какво иде реч!! Генерал идва с войниците на кораба и ни заповядва да им даваме дизел и масло !!!! Отвратителна държава!!!!

26

Пич

преди 12 години

Нормално. Просто в Грузия реформите, за които тук само си говорим от години, са извършени и то доста успешно. В Грузия, например, е невъзможно да подкупиш пътен полицай! Да не говорим за начина на обслужване и отзивчивостта на всеки държавен служител.А тук какво, гледат те намръщено някакви лелки, дето цъкат пасианс по цял ден на компютъра, редиш се на опашки, за да минеш през 10 гишета, правят те на ***... и после ти обясняват колко сме напреднали. Пълни глупости.

25

ЦИРК БЪЛГАРИЯ

преди 12 години

ама КАКВИ БАКИ СИ Е БАРНАЛ , А ? СТИЛ 70-те

24

Принц Иршу

преди 12 години

Еми то цяла Азия са по-дбре от нас

23

до 21

преди 12 години

Да взима и тъквоча и пърдянков.

22

Анонимен

преди 12 години

Ами много хубаво. Щом мутренското правителство я докараха до там да взимат пример от Грузия. Грузия е на 149 място с света по GDP на глава от населението - една от най слабо развитите бивши съветски републики.

21

Анонимен

преди 12 години

Като има грузинска лична карта, направо да си остава в Грузия.

20

Анонимен

преди 12 години

Нашта полиция те кара да чакаш докато ти стане лошо на опашката за документи.А са 65 000.Ако ги посъкратят лошо ни се пише.Предлагам да ги направим 200 000 и да им дадат бюджет 3мрд.

19

бг

преди 12 години

А защо в Бг е трудно.Изкарах си снимки от фотото и като отидох да си подавам заявление за лична карта ми казаха,че не важели,защото трябвало те да правят снимките.Някъде това съобщиха ли го преди това? Снимката,която те ми направиха е ужасна.Колко нерви похабих и на опашка-уж да отида по-навреме преди да е изтекъл срока,уж август е отпоскарски сезон,а опашката дълга,а коридора тесен,а касиерките бавни.Тук в Бг обсужването няма ли най-накрая да се подобри в полза на данъкоплатица?

18

Ейс Вентура

преди 12 години

Да вземе и да си извади бойковата сонда от ***.

17

pi4a

преди 12 години

Ами Трайковшвили, остани си там бате, викни и Монката с теб, ако го пуснат там де :-)))))))

16

Калин

преди 12 години

грузинците нещат съветска власт, тук гоце и боко .. властват мизерията пълна!за хората де.. прасета радващи се на калчища.

15

aaa

преди 12 години

aideeeee,cqloto pravitelstvo,barabar s 200 i kolko kartuni bqha v narodnoto sabranie,da vadqt po edna gruzinska karta,i da zaminavat,nqma da ni lipsvat sas sigurnost!!!!!!!:)))))dazhe na izprovodqk da si vzemat i po 1 litar rakiq!!!:))))da otivat pri oniq bolnaviq saakashvili!!!:)))))

14

до 5

преди 12 години

и ще из.язат наяве всички врътки - приватизации, заменки...........сега е куче влачи..... Не им изнася да сме като е-стония....