95

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен

94

Анонимен

преди 12 години

чакам дежурното изказване "коминустите са виновни"

93

Гюро Михайлов

преди 12 години

до 96 Не знаех, че има пишещи хора в семейството на сурикатите! Браво на единственият грамотен техен представител! Айде, обратно в дупката да наторяваш герберите, че нещо ги хвана парниковият ефект.

92

За Витков!

преди 12 години

Ами аз предлагам като не ни искат и ние да направиме постъпки към отварянето на 1-и,2-ри,3-ти и 4-ти блокове на АЕЦ. А г-н Цветанов да си готви отставката. Хубави лоши такива сме да са мислили като са ни приемали и като са позписвали изискванията.

91

до Гюро Михайлов

преди 12 години

Много *** ти е вицът бе сурикат,навремето имаше вицове прекрасни но беха сътворени от народът,защото бг народът е умен,а вие червените винаги сте се боричкали против вицовете за вас,затова и сега понеже нямаш никакъв опит в сглобяването на виц си се осрал като ***,а тъпите червени сурикати рисували плюсове като за конкурса "Увяхнала червена роза".Мозък трябва Гюро, мозък за да сътвориш нещо добро,при теб това е липсващият орган в тялото ти,както въобще при червените хипопотами.

90

Ivan Grozni

преди 12 години

Страната на неограничената педофилия винаги ни е била контрите...

89

leonsio

преди 12 години

"Страната на дрогата и легалната проституция, започна да ни намира кусури." Проблемът е, че може би предчувстват конфликт на интереси!?

88

assyta

преди 12 години

Цецо, една оставка се разхожда из софийските улици и това е твоята оставка

87

ББ

преди 12 години

DOIDE SEPTEMVRI, I AZ OTPISAH SHENGEN

86

Цецо шестака

преди 12 години

В знак на протес ще си купя седми апартамент.

85

Наблюдател

преди 12 години

Шенген - на "Кукув ден"!

84

82

преди 12 години

лесно се обяснява, в Гърция никога не е имало мутри на власт

83

хитър петър

преди 12 години

Предлагам национална кампания под надслов: "СИЧКИ ПАРТИ В КУПУМ НЕДА МЪЛЧЪТ КАТО МИШКИ " НЕКВИ АЛЧНИ ХОЛАНДСКИ ПОЛИТИЦИ ДАСИ ИГРАЯТ С ЕДИН НАРОД БЪЛГАРСКИ ВЕДНАГА КОНТРА МЕРКИ

82

Анонимен

преди 12 години

Корупция във Франция: ширак е взимал заплата от пост които не съществувал,ширак е взел 30 милиона долара в куфарче от бедните африкански държави,сарко е продал подводница,взел е пари от шефката на лореал т.н.Всичките политици в света са корумпирани

81

Анонимен

преди 12 години

79, ти кого предлагаш, като не ГЕРБ

80

dred#

преди 12 години

АБСОЛЮТНО ПРАВИЛНО !Тиквата тука лъже *** и чалгарите колко зле беше преди и колко сме си бомба сега ... ама европейците не са залухави. Те виждат, промяна НЯМА !!!Същата анархия си е, че сега е и по-зле, полицейщина и ЛУКОЙЛщина ...

79

Гюро Михайлов

преди 12 години

Централата на герб. 2020г. Влиза див нерез - татуиран, надрусан и много гаден. Всички животни треперели от ужас и никой не смеел да излиза... Изведнъж, за учудване на нереза, отнякъде изскочил бялата лабораторна мишка Роско.- Чшш, Роско, Ела, бе ! Веднага да дойде при мене Цецко Пух!Роско Белия запелтечил:- И ка-ка-какво да му кажа?Нерезът дръпнал бавно от джойнта и изхриптял:- Кажи му: " Прасчо Тиквата излезе от затвора!"

78

Б52

преди 12 години

А въпросния холански *** как ще обясни как Гърция е в Шанген като е много по-корумпирана и от нас(колкото и да не ни се вярва) и дозазано по-крадлива и лъжлива.А и последно казаха,че нарочно е пуснала 98% от нелегалните емигранти в ЕС.Та защо Шанген важи за тях,а за нас-не и някой няма ли да пита на високо ниво?

77

az

преди 12 години

otnosno izborite ne sme dostaty4no zreli kato ob6testvo 4e postoqnno da si smenqme upravnicite i da zapo4vame ot nulata.

76

1234567890

преди 12 години

Колкото и неприятно да звучи, аз съм съгласен да ни режат за Шенген, докато най- сетне политиците не разберат, че Брюксел веднъж го излъгаха, но втори път няма да стане! Не трябва да се разрешава на България да влиза в Шенген докато не реши напредне с борбата с корупцията и престъпността. Съпричастен съм с европейци и от чиста злоба не искам разни мутри да им се улеснява "бизнесът" и да трупат още пари от "честни" сделки докато народа мизерства и политиците си правят PR на база Шенген.