252

Гласуващ

преди 12 години

Абе я стига сте лаяли ГЕРБ е истината

251

ЗАМИРИСА....

преди 12 години

ГЕРБ , КАКВО СТАВА, НЕЩО МНОГО ЗАМИРИСА?

250

Туполев

преди 12 години

Браво на Бойко.За пореден път доказва, че намеренията са му в името на доброто на България.Затова на изборите Плевнелиев ще бъде избран с огромно мнозинство, а мошениците от бсп ще се чудят каква помия да измислят....

249

Анонимен

преди 12 години

Абе Бойко абе примиере Лечков заяви в интервю, че е инвестирал в град Сливен 100 милиона лева лични средства. Откъде толкова лични пари за него нямали НАП, прокуратура, МВР, ДАНС. Слагачите на Дянков тръгнали да проверяват мен как съм си купил нова перална и хладилник. БОКО ОПНИ ЕДИН ПРЕМИЕРСКИ ЧАДЪР И НАД МЕН И ЩЕ ГЛАСУВАМ И ЗА ТВОЯТА КАРАКАЧАНСКА ОВЧАРКА!

248

Ивон

преди 12 години

Разликата между двете правителства е много голяма, сегашното правителство показва резултати от успешната си работа, за разлика от предишното.

247

Боико Лисан Борисов

преди 12 години

Хем хванахме крадците,хем партията цяла и нерушима - лисицо Борисов.Европа доволна,пък герб наи-честен и достоен и единнен.Еи такова лицемерие и американският президент немое си позволи.

246

ЗАМИРИСА НА КАЛ

преди 12 години

Намирисва и Борисов да е в играта в Сливен и затова защитава или "потупва" Лечков а шега.Ах какви задкулистни игри играят Герб. Маика ни милна ако знаехме.ЛИЦЕМЕРИ ГЕРБ

245

истината

преди 12 години

е доста по-различна,Европа спря парите заради съдружието Борисов,Цветанов и ЛечковПремиерът Бойко Борисов, министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и кметът на Сливен Йордан Лечков са разследвани от Европейската служба за борба с измамите (ОЛАФ) за източване на над 50 милиона лева от ЕС това съобщава информационна агенция Блиц.

244

СЛИВНАЛИЯ

преди 12 години

НА ИЗБОРИТЕ В СЛИВЕН - ВСИЧКИ ДА ОТИДЕМ И ДА НАКАЖЕМ ПЛЕШЛИВИЯ СЛАБОУМНИК ДЕТО НИ РАЗКОПА ЦЕЛИЯ ГРАД И ТРЕТА ГОДИНА ДИШАМЕ ПРАХОЛЯЦИТЕ.

243

от Сливен

преди 12 години

Гледам и не вярвам на очите си.... Колко време вече градът е в разкопки. Колко сигнала до правителството и всякакви политически субекти са разпратени /добре че е "Седмица" да ни уведомява../и от горе ни вопъл, ни стон, ни намек за бой през пръстите на съсипниците на Сливен. Напротив, даже Цветанов преди време ни увери, как облаците на Лечков се разпръскват.... и то в разгара на скандала. Чак като стигна до Брюксел, тогази "видяха" и те, нашите управници.

242

Анонимен

преди 12 години

Хаххаах, какъв смотан опит за замазване. Боко лично разпоредил. На кого бе, в Брюксел ли разпореди лично?

241

Анонимен

преди 12 години

Боко Тиквата с нищо не е повече от Лечков - само където мащабите на крадене при Лечков са по-малки. Все пак е на по-ниска позиция

240

Анонимен

преди 12 години

с путинисткия си завой и обслужването на червената олигархия герберите толкова почервеняха, че станаха неотличими от обикновени соц-карамфили.

239

Анонимен

преди 12 години

Не вярвайте на тиквата,може да ги е дал парите на Лечков и сега да позира.Това е патологичен лъжец.

238

Анонимен

преди 12 години

Той и като футболист толкова го биваше за това и не затопли място в никой отбор и завърши безславно в турската лига , ама бързичко влеза в отбора на мутрите. Хайде стига с тази 1994 и американското лято. Има мног по-достойни спортисти от тези глезльовци

237

галактика

преди 12 години

Нямам нищо лично против Борисов като човек. Но като премиер - имам. Прави ми впечатление, че се намесва активно все там, където сава въпрос за много пари. Не казвам в случая прав ли е, или не, просто споделям впечатления.

236

Анонимен

преди 12 години

Това е морален крах за ГЕРБ! Лечков се извъди голямо *** в политиката (какъвто и да е бил във футбола). Корупция, престъпност, крах на европарите и прочие. Общо взето символизира всичко срещу, което ГЕРБ уж се бореха през 2009 г. Така е, но приоритетите на тиквата са други. Мутренски приоритети.

235

Асен

преди 12 години

След настояване на Европейската комисия българските власти са спрели изпълнението на всички европроекти за строителство на община Сливен, научи Mediapool. Причината за спирането на 8-те проекта на обща стойност около 60 млн. лв. са допуснати нередности при избора на изпълнителите

234

илиян

преди 12 години

Умен ход от страна на Бойко, добре постъпва !

233

до Иван

преди 12 години

Какви платени драскачи са те наели тебе и какъв Кутев бълнуваш? Я ела в Сливен да видиш за какво става на въпрос или и ти си от тези наредени на копанята? Я се скрой и не ръси мозък неподготвен!