8

Спахията

преди 12 години

Тия американци какво ще правят бе 3-та световна?!?!? или очакват да ги нападнат с муталиски :)))

7

до 1

преди 12 години

Много американски екшъни гледаш, направи си малко почивка да ти се избистри мозъчето промито.

6

Руснак

преди 12 години

Русия няма да се принизини до арогантното, нападателно поведение на НАТО и ще продължи да полага усилия за запазване на мира. Отделните народи и култури могат да се допълват прекрасно едни друг, ако не им се пречи и не се противопоставят изкуствено една на друга. Русия вярва, че разумът ще надделее и натовските ръководители ще осъзнаят овреме ужаса и безсмислието на войната.

5

До 1

преди 12 години

Ти си фантазираш яко, дори и не осъзнаваш 0.00000000000000001% от сериозността на положението.

4

на дръвника!!

преди 12 години

ето от такива ***, които си мислят, че ще завладеят света - започват простотиите! вижте историята!

3

До 1

преди 12 години

100% руснаците нямат никакъв шанс...ама само ако си *** :) 2-3 крилати ракети и мизерния им "щит" е история, да не говорим, че още по време на войната в Залива американските Пейтриът (само че в по-стар вариант) не можаха да свалят нито една от ръждясалите ракети на Саддам, какво остава за междуконтинентална ракета, която лети с 10 км/сек...

2

Анонимен

преди 12 години

Айде *** се събудиха.

1

...

преди 12 години

тази в Япония е готова...в Турция също...само източна еропа им остана да оградят :)...според някои специалисти в момента САЩ могат да неутрализират около 90-95% от балистичните ракети на Русия...а Руските радари са толкова остарели както и сателитите които отг за засичането на Американските ракети че Руснаците са като слепи бабички в момента...идвам и времето идва...обграждат ги :)