112

песимист

преди 12 години

до 87(някой)Ще извиняваш, но тази същата ПРО едвали неможе да стреля по наземни цели. достатачно е да тресне един реактор и "шат на патката главата". С какво САЩ гарантират ,че ПРО ще стреля само по ракети!? Същото с което Хрушчов гарантираше ,че няма да стреля от Куба. А колкото до лозингите извинявай ,но всяко изказване на ЮеС президента е точно в стил крепиме световния мир! Не съм го чувал да казва "отиваме в Ирак за да помпаме петрол" или "воюваме с Авганистан за да крепим долара"

111

Анонимен

преди 12 години

Русия е най-идиотската държава, която може да се представи човек. Такова пренебрежение към хората няма никъде. Бил съм там, всичко е един огромен театър за пред чужденците, а зад декорите са истински ***.

110

славянин

преди 12 години

Русия просто трябва да разположи най-добрите си нападателни средства във Венецуела и тогава ще видите как чичосамовците ще заквичат. А тези, които вярват, че война между Русия и НАТО е възможна наистина ли го вярват? Мислите ли, че народите от натовските държави ще стоят безучастни и няма да реагират срещу своите управници? Русия все пак не е Сърбия или Либия. А освен това ние земляните си въобразяваме, че ние управляваме събитията на Земята.

109

славянин

преди 12 години

Това, което демократчетата направиха с България през последните 22 години турците за 5 века не можаха да направят. Я прочетете изказвания та на ''патриота'' Алекс Алексиев и другите американски *** какво трябва да направят идващите тогава на власт сини талибани и ще разберете какви ''приятели'' на България са ''борците'' ни за демокрация.

108

Анонимен

преди 12 години

Защо е нужно ПРО? Всъщност САЩ няма да защитава Европа от Русия, САЩ ще жертва Европа за да победи Русия. Абсурд? Ни най-малко. Това е стар план на Пентагона от времето на Студената война. За него разказва Джон Пилджер във документалния филм "The truth game". Плана е ***. САЩ ще атакува Русия от базите си на територията на Западна Европа. Така руснаците ще са принудени да изстрелват ракетите си по Западна Европа, докато не унищожат базите от които са обстрелвани. Затова е необходимо ПРОто в Чехия и Полша. Полша е идеалното място за ракети прехващачи на руски балистични ракети насочени към Великобритания и Франция. Колкото повече ракети ангажира Русия в Европа, толкова по-малко остават насочени към САЩ. Това е простия план, в който Русия и Европа се изтребват взаимно, а САЩ излизат сухи от водата, както през Втората световна. Чудесен и страшен план на американската военщина.Сега става ясно, защо Русия е против това ПРО, защо Европа си трае и защо САЩ не искат да допуснат Русия до съвместно обслужване на това ПРО!

107

до бачкатор

преди 12 години

Защото е заплаха за човечеството.

106

Шоп

преди 12 години

Браво на румънците. Ние пак сме най-големите ***. А чичосамовската армия не я мислете.

105

славянин

преди 12 години

Тя великата чичосамовска армия с едни талибани не може да се оправи, че с Русия ли? С един Иран не може да се оправи, че с Русия ли? Русия я пазят Отгоре, нека да се опитат да я нападнат и ще видят какво ще им се случи. Четете Ванга, Дънов, Кейси,Щайнер и други езотерици и ще видите какаво са казали за Русия. На отвъдокеанските чифутчета и на техните *** много им се иска Русия да я няма ама Божията воля е друга!

104

До 104

преди 12 години

И те въобще нямат абсолютно никаква идея що.....по принцип така че са влюбени у Америка и мразят Русия......детинщини (инфантилност)

103

БАЧКАТОР

преди 12 години

И защо искате смъртта на Русия не мога да разбера?

102

Въпрос на време

преди 12 години

Уравнението постепенно се съставя: Масирано,всеобхватно ПРО+договор Старт 3(задължава русия да съкрати ядрения арсенал до 900ЯБГ )+световна консулидация(НАТО,САЩ,Китай)=Смърт за Русия! Това ще е по-унизителния и кървав вариант за русия!Другият вариант,който е и най-вероятния е:Русия член на НАТО до 10-на годинки! Така поне до някъде ще остане мита за непобедимоста на русия и русофилията още дълго ще се шири по нашите земи!

101

Въпрос на време

преди 12 години

Уравнението постепенно се съставя: Масирано,всеобхватно ПРО+договор Старт 3(задължава русия да съкрати ядрения арсенал до 900ЯБГ )+световна консулидация(НАТО,САЩ,Китай)=Смърт за Русия! Това ще е по-унизителния и кървав вариант за русия!Другият вариант,който е и най-вероятния е:Русия член на НАТО до 10-на годинки! Така поне до някъде ще остане миа за непобедимоста на русия и русофилията още дълго ще се шири по нашите земи!

100

China 2030

преди 12 години

Западните сили+САЩ ако успеят да неутрализират значителен процент от руския ядрен арсенал с русия е свършено. На конвенционално ниво русия не може да съперничи на НАТО и ще бъде смазана! Алианса я превъзхожда всячесаки:жива сила бойна техника,технологии,качества,възможности..ВСИЧКО! Дори руските генарали признават това! руските ресурси са нож с две остриета за русия и един ден имено те ще и изядат главата. Въпроса е кой ще се облажи с тях: Европа,САЩ или Китай! За съжаление ще са жълтите!

99

ПРО

преди 12 години

Ха русия ще мре. Сега да вземат да си заврът топол и останалата купчина железа в червения ***. За какво им е маневреноста и разделянето на няколко бойни блока на топол М като тази същата ракета се прихване и унищожи още в първия етап от изтрелването. Тогава нито може да маневрира нито бойната глава се е отделила от ракетата носител,нито се е разпаднала на 10 или 12 бойни блока+ ловушки. Масирано ПРО може да я прасне в първия етап.В кремъл знаят това и затова *** против ПРО!

98

някой

преди 12 години

Я виж! Двама комунисти са ми сложили минуси на коментар 98!

97

някой

преди 12 години

До: номер 93А ти по-добре потърси филма "Майкъл Мур мрази Америка" на режисьора Майк Уилсън!Тогава си вади изводите дали САЩ нападат безпричинно мирни държави по света или комунистите режисират всичките тези антиамерикански настроения!И тогава ако не си комунист ще разбереш, ако си комунист се засрами - най-малкото от това че човекът е с две отрязани ръце! Не те ли е срам че такива хора се използват за *** комунистическа пропаганда?

96

мера според мера

преди 12 години

Мамалигарите са си ***. Те и през ВСВ пратиха войска да се бие заедно с германците против Русия

95

някой

преди 12 години

До: мирослав (номер 88)Не е само това че Румъния и Турция са по-добре от нас. Нещо повече - докато ние тук плюем и Румъния и Турция, че били угаждали на господарите си в НАТО, в същото време Путин ходи на приятелски посещения в Турция, а от руска страна предлагат на Турция да закупят същите такива ПРО, само че руски! Къде е логиката?

94

анонимен

преди 12 години

до 93 и на това му викаш липса на свобода , защо в китайски сайт не прочетеш нещо срещу правителството ( в превод де)

93

Анонимен

преди 12 години

ама се надпреварват да им изближат Г*зЪ на американците....