112

lewis

преди 12 години

Като си албанец, ходи да се биеш със сърбите, може пък да ми станеш симпатичен :)))

111

Анонимен

преди 12 години

И само да напомня на българите в този форум - повечето от жестоките кланета на българи в края на турско, като например унищожаването на Стара Загора, са дело на албанци. И тези примитивни същества днес имат наглостта да претендират да са наследници на най-близките ни братовчеди по тракийска линия, илирите?!!!

110

Анонимен

преди 12 години

КАК Е БОРИЛ ВАСИЛ ЛЕВСКИ ОСМАНЦИТЕ? КАТО СЕ Е КРИЛ ЛИ ХАХА

109

Анонимен

преди 12 години

ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА....... НЯМА ДОКАЗАТЕЛСТВО ДА ПОТВЪРЖДАВА ТЕОРИЯТА ЧЕ БАЛКАНСКИТЕ АЛБАНЦИ ИМАТ НЕЩО ОБЩО В КАВКАЗКИТЕ!!

108

Aнонимен

преди 12 години

абе къв е тоя албанец тука, от къде се взимате такива бе? само извратени психопати ей. утре какво ше четем история на Индонезия?

107

до 102

преди 12 години

***,не се занимавай с Васил Левски заради келешки сбивания на наркодилърчета!Левски е разгромявал империя,а не събрани *** пред някакво минаре!Да си затваряш небългарската уста и като не ти харесва в България-върви в Албания,пий си бозата и не се връщай тука!Ама и ние сме виновни - от псевдотолерантност подобни келеше ни се катерят по главите вместо да са по-ниски от тревата!

106

Анонимен

преди 12 години

Албанците са наследници на илирите точно толкова, колкото турците са наследници на фригите - просто живеят на тяхна територия. Трако-илирите са не само носители, но и създатели на цивилизация, за разлика от албанските нискочели ***, които са се домъкнали на Балканите заедно с османските завоеватели. ДНК изледванията, за разлика т разтегачите на локуми "колко сме велики", са безпогрешни - албанците са азиатци от района на Кавказ.

105

Анонимен

преди 12 години

ДО 101:НИТО СЪМ *** НИТО СЪМ ДЖУДЖЕ НО ТИ ЯВНО СИ И ДВЕТЕ..... А ТЕЗИ *** ПРОУЧВАНИЯ СИ ГИ ЗАВРИ ОТЗАДЕ!!! КАКЪВ КАВКАЗ КАКВИ 5 ЛЕВА ВЕ ***.... ДОКАЗАНО Е ЧЕ АЛБАНЦИТЕ СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ИЛИРИТЕ!! ТИ АКО ИДВАШ ОТ КАВКАЗ НЕ СА ТИ ВИНОВНИ ХОРАТА ЧЕЧЕНСКА КРАТУНО!!

104

Анонимен

преди 12 години

Няма разлика между турчин, *** и албанец - все ***.

103

Анонимен

преди 12 години

пред Джумая джамия това е ежедневие

102

Анонимен

преди 12 години

СКЕНДЕРБЕГ Е НАЗВАНИЕ ВСИЧКИ МУ ВИКАТ ГЕОРГИ КАСТРИОТИ-СКЕНДЕРБЕГ (СКЕНДЕРБЕГ МУ Е НАЗВАНИЕ) ЛИЧИ СИ ЧЕ ИСТОРИЯТА НЕ ТИ С ОТДАВА МНОГО И ТВА Е С ТУРСКИТЕ ИМЕНА ТЕРМИН ТУРСКО ИМЕ НЕ СЪЩЕСТВУВА МОЖЕ БИ И АРАБИТЕ НОСЯТ ТУРСКИ ИМЕНА (ГЛУПАВАТА ТИ ЛОГИКА) И В АРАБСКИЯ СВЯТ ИМА СЮЛЕЙМАН КВО И ТОЙ ЛИ Е С ТУРСКО ИМЕ ХАХА

101

Анонимен

преди 12 години

това е истинското лице на исляма

100

Анонимен

преди 12 години

име Сюлейман Селим в Албания няма!!! и това не са Турски имена!! отвори азбучника на имената и ще видиш кои са Албански имена и кои не!! аман от Пишман разбирачи!!

99

Анонимен

преди 12 години

"ХУБАВА" работа ама ц......а ХА ХА ХА

98

Анонимен

преди 12 години

РАЗБОЙНИК А? ЧЕ Е РАЗГРОМИЛ НЯКОЛКО ОСМАНСКИ ЧЕТИ А? А КОЛКО ОСМАНЛИИ Е РАЗБИЛ ЛЕВСКИ ДА МИ ПРИПОМНИТЕ А?

97

Анонимен

преди 12 години

Напротив, джудже рязано - точно според последните анализи по митохондриална ДНК албанците са доказано кавказци. А лингвистите много отдавна са се произнесли, че езикът ви е смес от множество други езици.

96

до албанеца тука

преди 12 години

като сте албанци,що повечето сте с турски имена?Али ахмети,Сулейман Селим?Що никой н се казва Георги Кастриоти?А му викате Скендер бег?Или БЕГ е албанска дума е а не турска?

95

Анонимен

преди 12 години

Албания, наричана още и Кавказка Албания, Агвания (на старогръцки: Αλβανεια, латински: Albania, староперсийски: Арран, староарменски: Алуанк, новоарменски: Агванк) е историческата държава, възникнала през 1 век пр.н.е на територията на Северен Азербайджан и Южен Дагестан, и заемала земите на север от река ***[1] чак до Каспийско море на изток. Населявана е от албанци (не трябва да се бъркат със съвременните албанци на Балканите), които първоначално представляват съюз от 26 племена, говорещи на различни езици от лезгинската подгрупа на дагестанската група кавказки езици.

94

до 92

преди 12 години

ми гордей се бе, какво ни занимаваш с албанска история, тука е България. дреме ми на оная работа за албанската история

93

Анонимен

преди 12 години

А "великият" Скендербег е воювал за оня, който е давал най-много парици, това е истината. Затова си е сменял и религията през ден - един ден православен, един ден мюсли, един ден католик. Що за жалък народ може да има за национален герой един доказан разбойник и фурнаджийска лопата?