130

bulgari

преди 12 години

Dori da sam Balgarin,savetvam vi nikoga ne polzvaite uslugite na tozi (prevozvach)Bulgaria air te sa palni mosennizi!!!

129

Анонимен

преди 12 години

Интересно, дали ако не ставаше дума за голяма фирма като Алма Тур, някой щеше да си направи труда да праща ПРАВИТЕЛСТВЕН самолет. Откъде накъде с наште данъци ще покриваме дълговете на мастита фирма! О, извинете, може би точно факта, че е мастита е решаващото.

128

Анонимен

преди 12 години

наще пари пак при ***-аджии

127

иво

преди 12 години

Е този път са прави."Националният " ни превозвач пренебрегна националните интереси пред интересите на група известна на всички ни, която е собственник на Bulgarian Air. Те много добре знаят , че туристите пътували до България , платили билетите си и оставени в пек в продължение на часове, имат най малка вина. Странното е и че Министерството на икономиката и туризма няма специален фонд за компенсиране на подобни глупости , защото туристите са най малко виновни. А дали ще има санкции за собст

126

Хитлер

преди 12 години

А ние обвиняваме путата Русия в издевателства над Бг народът в продължение на половин век, за дереджето в което се намира състоянието на държавата и в продължаващият рекет в енергийната сфера.Хайде вие сте на ход долни и гадни *** взимайте "перодръжките"и туряйте минуси за това акъл не се иска улеснил съм ви да не мислите защото нямате с какво.

125

Митко

преди 12 години

В нормалните страни на запад от нас в такива случаи има гаранционен фонд, който покрива разходите по превозването на туристите, след това се блокират сметките на двете фирми до излизането на решението на съда и се отнемат лицензите на виновния. Тук две фирми с мощно руско участие се мъчат да се надцакат, а сметката я плаща мат'рияла.

124

Анонимен

преди 12 години

Камбаните във Варна бият по следния начин: ТИМммм... ТИМммм... ТИМммм...

123

Анонимен

преди 12 години

Алма Тур е българска фирма, сключила договор с Бългерия Еър, въпреки неизплатения си дълг към превозвача от близо 3 милиона. Бългерия Еър се е опитала да рекетира руските туристи, като ги е карала да платят втори път билетите си и ги е използвала като заложници във финансовия си проблем с Алма Тур. Какъв Петър Първи, каква Екатерина Втора и какъв руски газ, бре ***?! Не само че не можете да правите нищо като хората, ами явно нямате представа как стават тези неща извън ***.

122

може

преди 12 години

Може и така да е,ама тук при това правителство на Боко и Цецо *** са невинни по презумпция! Не знам,да питат руснаците Юрген Рот защо !

121

алооо

преди 12 години

Жал ми е за туристите, но от друга страна отношенията между руската мафия (Алма Тур) и *** на мен ми минават точно през един определен орган, който не е позволено да споменавам тук:)

120

Анонимен

преди 12 години

Да бяхте прочели внимателно за какво иде реч, та чак след това да коментирате, а? Защото всички туристи са си платили билетите в Русия, на туроператора, преди пътуването за България. По-долу някакъв *** написал "като не им харесвало да не били идвали". Друг писал за пияни руснаци. Очевидно и двамата нямат никаква представа кои са днес пияниците по курортите и кой е предпочитания турист.

119

Егати

преди 12 години

За коментиращите по-долу - по нас не плюе Русия, а една ПРОСТА ***, изляза да се направи на интересна и да сочи с пръст. Няма ли пари - няма услуга. Особенно в тази криза. Украина като не си плати газа, какво й се случи ? Точно така !

118

niki

преди 12 години

oooo kolko si prost . Това планирано изнудване е срам за България.

117

Анонимен

преди 12 години

Тъй, тъй... Обвинявайте България Еър и догодина пак сключете договори с Алма Тур. Само да не отидат туристите този път на къмпинг вместо на хотел.

116

хитлер

преди 12 години

ако русия нямаше петрол щеше да нахлуе във ирак и в афганистан

115

хитлер

преди 12 години

русия да си гледа мюсюлманите че те набират връх в русия

114

Даниел

преди 12 години

Русия газ без пари пуска ли ни? Не, а ние защо да не си вземем задълженията? Нали се сещате, че като България Еър извози всичките туристи, парите ще ги вземе, ама на найсе. Ще вземат един к.у.р! Руснаците са цял живот свикнали на аванта и сега продължават така да се отнасят. Бой по ***.

113

до 88

преди 12 години

Боже прибери си вересиите!До Турция на почивка пътуват хиляди българи! Целия самолет беше само с българи , семейства с деца. Кой те каза че съм мъж???!? Просто споделих ,че проблема с руските туристи НЕ касае само България! Турция ги отряза веднага и няма да праща правителствени самолети за да покрива скапана фирма...Вероятно не само България и Турция са засегнати ,но защо няма новини за другите страни не знам. Защо Русия плюе само по нас ,също не знам.

112

Анонимен

преди 12 години

дружбата ни с русия не е без парикакто и сиренето...

111

Анонимен

преди 12 години

Руската страна като са много чистоплътни защо не извадиха 5 мил. $ за да платят на България Ер, а после да си се оправят с Алма тур както сметнат за добре?? Почнаха да лаят пак, като че ли някой им е длъжен пак за нещо