143

Чоека

преди 12 години

1100 са самоубииците за година в България по около 3 на ден, ако мислите да ми ги пишете тука поименно всичките сте *** смотаната медия. Това е за пълнеж на страницата нали. През макарона ми е кой се бил гръмнал днес в днес.бг

142

Анонимен

преди 12 години

mdaaaa, vse po-zle shte stava v tazi bezzakonna darjava s prost narod..

141

Никола Вапцаров

преди 12 години

Децата ни *** в отровната смрад, без слънце, в задушни коптори. Светът е затвор. Мъже и жени, народ, ни крачка назад! Ще строим завод за живота! Децата ни *** в задушната смрад със жадни за слънце очи. А ние? - Бездушно превиваме врат и мълчиме, позорно мълчим. Прокарахме мрежи и в тях укротена тече, да, нашата кръв преминава в проводните мрежи и движи живота а той ни помита, влече и ние го гледаме с ***, наивна небрежност.

140

Do 147

преди 12 години

Според мен си неграмотен хамстер! Скрий се някъде и обмисляй точно за коя *** кандидат-президентска двойка да си харижеш гласа! И всичко е политика, драги. И малко акъл, а и правопис. Не блестиш с нито едно, така че не ме поучавай!

139

ikavalov

преди 12 години

Каква мизерия те гони??Ти всичко с политика свързвашДотегнало му от задълженията да се грижи за близките си, няма възможност за доходии бяга от действителносттаСпоред някой естрахливец

138

Анонимен

преди 12 години

Ето това направи и прави мизерията и гнусната "политическа" гмеж от всеки цвят и порода в тази вампирясала държава!!! Смърт на гадовете от всички цветове!!!

137

до 143

преди 12 години

***, ти пък откъде си сигурен, че човека е теглил кредит за плазмичка или джиесемче? Не всеки в тази държава може да си позволи да си купи такива екстри! Някои хора използват кредитите да си платят тока и да нахранят децата си!!!! А този човек се е грижил и за болно от диабет дете и брат-инвалид - познай за какво са отишли кредитите!!! Защото тази държава 5 пари не дава за болните! Не че го оправдавам, но едва ли е виждал някакъв изход, за да е направил тази стъпка!

136

тъп народ

преди 12 години

Ами теглети си кредити за скъпи гсм-чета и плазмички и после им бъдете слуги цял живот на тия банки....Мислете малко преди да сте взели лесните парички,защото те идват лесно,ама като дойде новата лихва и няма да ви е толкова лесно...И защо си убивате децата бе хора,затова ли сте се борили толкова години за тях...

135

AHMET

преди 12 години

до 141....бойко ли те докара до просешка тояга...или си бил такъв и при предишните..за които си гласувал 20 години....питал ли си се какво имат като имоти и пари депутатите които са от 20 години в народното събрание..не си нали..

134

ТОВА Е !!!

преди 12 години

Това е резултат на неадекватната и човеконенавистна политика на Борисов и сие !Българският народ е докаран до безпътица !Виновни са тези, които са на власт !Най-високите цени - най-ниските заплати и пенсии !За да изкараш някак си трябва да крадеш !Ценностите са бате Бойко с двата джипа, хеликоптер и смаолет, Цецо с апартаментите, разни *** от ляво и от дясно с окрадените нацинално богатства ! Олигарси с власт и НЕСЪСТРДАНИЕ към ближния,строящи параклиси за продажни митрполити без вяра !

133

AHMET

преди 12 години

до 137...да не сте спали 20..години като ви крадоха да сте гласували против доган ..българия щеше да се управи...но .кой ви е виновен...правите 50 партии после доган ви е виновен....а сега обвинявате БОЙКО...ТОЙ ЛИ ВИ КАРА ДА ТЕГЛИТЕ КРЕДИТИ...но българина от завист...гледа съседа какво има и той иска но ...идва време за плащане...безплатен обяд няма

132

ужас

преди 12 години

Така е.Все пак да не забравяме,че ГЕРБ управляват.От как тез некъдърници дойдоха такива новини са ежедневие.

131

до ахмет

преди 12 години

е за какво ти са кредити-500 години сте ни обирали,и имате жълтици с гърнетата хаха,ама не ги показвате щото *** верно станаха много нагли....а сега сериозно-човека е издържал няколко души и болни при това- да не е трябвало да стреля по детето-ама инак милото щеше да умре бавно а сега..може да не се е мъчило-не знам дали съм прав,всевишния ще реши..и да ми прости...а за това че не си вземал кредити за щуротии-и не си пълнил гушите на легалните бандити-имаме НАЙ-ВИСОКИТЕ лихви-ЕВАЛЛА

130

do 134

преди 12 години

ti ne shva6ta6 li 4e v celia sviat se vdignal benzina.i vupreki tova v zapadna evropa e po skup ot bulgaria.kakvo da naprai boiko borisov da vari neft u tiah ili?sega zaharta se vdiga s 20%-v celia sviat.pravi si izvodi kakvo 6te se vdigne i u nas

129

Анонимен

преди 12 години

България e в рецесия, ценови шок, иконимическа стагнация и финансов колапс. И това е откакто Борисов дойде на власт. Ето някои сравнения на цените преди Борисов и сега....Бензин А-95 юни 2009-та 1.82 лв. сега 2.50 лв. Хранителните продукти с 50 процента увеличение. Цигарите увеличение с 40 процента, Услугите увеличение между 50 и 60 процента. Ток нагоре,газ 30% нагоре,горива драстично нагоре.

128

Анонимен

преди 12 години

С НЕРАЗПЛАЩАНЕТО СИ КЪМ БЮДЖЕТНИТЕ И ЧАСТНИТЕ, БОРИСОВ СЪСИПА ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ ХОРАТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ КАТО НАНЕСЕ ЩЕТИ ЗА МИЛИАРДИ ЛЕВОВЕ НА ИКОНОМИКАТА И ВКАРА ДЪРЖАВАТА В КРИЗА.ВСИЧКИ АНТИКРИЗИСНИ МЕРКИ КАТО ЗАМРАЗЕНИ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, ИНФЛАЦИЯ, ВИСОКИ ЦЕНИ, БЕЗРАБОТИЦА И ДР. БЯХА СЛЕДСТВИЕ ОТ НЕРАЗПЛАЩАНЕТО МУ.ОСВЕН ВСИЧКО ДРУГО, БОРИСОВ ВОДИ И ПЪЛНА АНТИСОЦИАЛНА ПОЛИТИКА КАТО ЗА МАГИСТРАЛИ МИЛИАРД ЩЕ СЕ НАМЕРИ НО ЗА РАБОТЕЩИТЕ И ПЕНСИОНЕРИТЕ ПАРИ ВСЕ НЯМА И НЯМА.САМО НАП Е СЪБРАЛ С 1 МИЛИАРД ПО-МАЛКО ПРИХОДИ ЗА 2010-ТА СПРЯМО 2009-ТА.ПРЕЗ 2010-ТА ПРАВИТЕЛСТВОТО ТРЯБВАШЕ ДА АКТУАЛИЗИРА БЮДЖЕТА И ДА НАМАЛИ ЧИСЛАТА ЗА ДА ЗАБЛУДИ НАРОДА, ЧЕ НАП СИ Е СЪБРАЛ ПАРИТЕ НА 100%-ТА.ФИСКАЛЕН РЕЗЕРВ ОТ 7.7 НА 4.6 МИЛИАРДА - 3 МЛРД НАДОЛУ ОТ КАКТО БОРИСОВ УПРАВЛЯВА.ГЛЕДАЙТЕ ЦИФРИТЕ И ВЯРВАЙТЕ НА ОЧИТЕ А НЕ СЛУШАЙТЕ КАКВИ ВИ ГИ ПЛЯМПОТЯТ.ПОНИЖЕН ЖИЗНЕН СТАНДАРТ С 40-50% ВСИЧКО СЕ ПОВИШИ, СЪСИПАНА ИКОНОМИКА ТОВА СА НЕЩАТА КОИТО БОРИСОВ ЩЕ ОСТАВИ СЛЕД СЕБЕ СИ ЗАДНО С ИЗХАРЧЕНИЯ РЕЗЕРВ И НАЙ-ВЕРОЯТНО ЩЕ НИ НАБУТА И С БЕЛЕНЕ СЛЕД ИЗБОРИТЕ ЩОТО АКО ГО НАПРАВИ СЕГА НАПЪЛНО ЩЕ СЕ ДОСРИНЕ.

127

Димитрова

преди 12 години

Жалко за детето! Душичката все се е мъчила с диабета, а сега и това...Жалко за бащата... Боже, майката?!

126

ВВ

преди 12 години

ПОМОщИТЕ ГИ ЛАПАТ *** И ЗА БЕДНИТЕ ХОРИЦА НИщО НЕ ОСТАНА! ПРЕКАЛЕНО МНОГО СА,А РАБОТЕщИТЕ БЪЛГАРИ СМЕ МАЛЦИНСТВО.

125

до 125-ти

преди 12 години

Държавата слабо я интерисува дали ще имаш дете или не,това,че нямаш не значи ,че не трябва да имаш,просто трябва да оставиш поколение след себе си,част от теб да живее :) А,че държавата ни е скапана да това е така и винаги ще бъде такава,ако ще и господ да слезе да ни управялява,защото народа си мълчи и позволява да го тъпчат.

124

Анонимен

преди 12 години

za kakvo e jivial?tupak absoliuten