97

Коментар

преди 12 години

Експерти от 3 министерства борят кризата с руските туристи.И тези са едни борци.То една борба, то едно чудо.

96

сеирджия

преди 12 години

"очакваме предложението на Алма тур" - казаха от България Еър, а именно да им подарят фирмата с всичките си активи. Така, както им подариха Нефтохим, България Еър, Млечен път, Мсат (вече новата от вчера тяхна собственост България он еър ТВ).. хората искат да си имат още 3 хотела и евентуално туристическа фирма с готови пазари и 20-годишна история.... Те пък да вземат да им я подарят накрая, че секнаха отпуските и на прокуратурата с ината си

95

до Авер

преди 12 години

Що не ги извози частния самолет на Цветелина, нали са добри финансови приятелчета.

94

Борчо

преди 12 години

"Това обаче ще доведе до сериозни санкции за двете фирми като е възможно да се стигне до отнемане на лицензите им", предупреди министър Московски. ха ха ха, тоя *** вярва ли си, още тая вечер че дотичка да се извинява на Ив.Кам

93

Авер

преди 12 години

Що не ги извози частния самолет на Златко бе, нъл са приятелчета и русколюбци.

92

сеирджия

преди 12 години

голям смях - държавата начело с ББ и *** на война срещу една фирма. по-див и публичен рекет срещу фирма не е имало досега. явно е апетитна хапка, най-вече с хотелите, които има

91

БГ пак е нагъзена

преди 12 години

Двете фирми с руски капитали си мерят пишк..е а ние си предлагаме хралупката!!!

90

ДеНиро

преди 12 години

И двете фирми са собственост на мутри!И България Еър и Алма тур.Какво друго може да очаква някой при положение ,че мутризацията властва навсякъде.Страх ги е управляващите и сега от нашите данъци ще платим да си извозим туристите...затова никой няма да остане в тая държава.Едното ми дете вече е студент в Холандия ,другото е на път и това което ги съветвам е да не поглеждат дори с едното око към България.

89

до 83

преди 12 години

Може и да не си, но я търпиш 2 години.

88

83

преди 12 години

85,86Абе шушляци,аз ли избрах Тиквата бе,а????

87

Анонимен

преди 12 години

Подобни случаи ще стават все повече във всички сектори на икономиката.Кораба потъва,фирмите изнемогват за пари,данъчните ги щавят за щяло и нещяло,държавата не и плаща, контрагентите не плащат,появиха се измамници каквито не се срещатот 2001 година насам.Изобщо ПЪЛЕН КОЛАПС на икономиката.Това един ден ще свърши ..........ама само гледайте как.Всичко ще се срути с такъв гръм и трясък че ..........Боко с камъни ще го гоните по улицатаНО пък той бяга БЪРЗОооооо.

86

Анонимен

преди 12 години

Ще борят я, че току виж руснаците решили да поостанат, както едно време:)

85

Кроманьон

преди 12 години

А в действителност... какво ли те "боли"?

84

до 83

преди 12 години

Щерката и внучката на тези ще те управляват Анщайн.

83

МС

преди 12 години

Много е постна публикуваната биография на новата министърка.Днес.бг може да осветли бг обществеността с цялото й минало.

82

Анонимен

преди 12 години

80-81Абе *** кво ме боли за некакви антики кой къв бил?*** ли си или на *** дрехите носиш?***!

81

БГ ИСТИНИТЕ

преди 12 години

ГЕРБ=БКП Връзкари

80

do 77 - INFO

преди 12 години

Бащата на министър Лиляна Павлова Николова Павел Георгиев Павлов е завършил висшето си образование и е защитил аспирантура през 1983 г. в СССР в Московския енергетичен институт. Преди ноември 1989 г. е работил в ЦК на БКП и в БАН. От 1998 г. е шеф на катедра Публична администрация, а от 2000 г. е заместник ректор на (нали познахте?!) Варненския свободен университет Черноризец Храбър. Впрочем, той е бил и редовен доцент в УНСС.

79

do 77 - INFO

преди 12 години

Дядото на Лиляна Павлова Николова Георги Павлов е висш функционер на БКП (член на ЦК), министър на химическата промишленост и личен приятел на Тодор Живков, а баба й Лиляна (на която е кръстена министър Л.Павлова) дълги години е първи заместник - завеждащ отдел Организационен на ЦК на БКП.

78

Аре стига

преди 12 години

Да сте чули Обама или Путин да си праща самолета на закъсали по летищата чужденци???? И не ми казвайте, че там "такива неща не стават" !Тоя правителствен самолет само *** от Чистота не е карал сутрин за работа ?!?!?!?!