20

Анонимен

преди 12 години

мерси Патриот за инфото

19

Крис

преди 12 години

Гледайте филма Obama deception и ще разберете колко "велик" е обама и колко "велика" страна са щатите. Нито едно обещание от това, което направи обама в предизборната си кампания не е спазено , напротив прави точно обратното на това, което обещава...

18

Патриот

преди 12 години

fall of the republic в ютуба

17

vitalius

преди 12 години

До 15За всички освен последователите на Кейнз. Най-вече последователите на австрийската школа на Лудвиг фон Мизес.

16

Анонимен

преди 12 години

the obama deception-поредна -в замунда го има

15

Discovery

преди 12 години

До 12:За кои по-точно говориш, които си имат понятие от икономика бе глупаков!!! За тея дето са "понаучили" малко в УНСС ли, моля те не ставай смешен! Прочел еднва две книги по икономика земал си изпитите с преписване и сега много знае!!! Не се притеснявай САЩ няма да останат на сухо. Там има много по-умни глави от твоята, която е явно празна...

14

vitalius

преди 12 години

"вие па се у...хте с тая най-велика страна"А коя е по-велик от САЩ спорд теб?Само не ми казвай Китай. И на тях скоро ше им се спука балона. Неизбежно е.

13

do 9

преди 12 години

ЕТО ГО БЕ ,ЛЕТЯЩИЯ "СЕЛЕНДЖЪР".ТИ НА КАКВО ЛЕТИШ,ТОЕСТ КАКВО СИ ЯХНАЛ,ЛОПАТА,МЕТЛА ИЛИ НЕДОДЯЛАНА СОПА КАТО ТЕБЕ.АМА ВРЕМЕ Е ДА СЕ ПРИЗЕМЯВАШ НА ЗЕМЯТА ВЕ4Е ,МНОГО ЛЕТАТЕЛНИ 4АСОВЕ НАВЪРТЯ ,АРЕ СЛЕЗ ОТ МЕТЛАТА ВЗЕМИ СИ ХАП4ЕТАТА, УСПОКОИ ДУШАТА,И ИЗВЕДИ КОЗАТА .

12

vitalius

преди 12 години

"Маймун не маъмун знае как да управлява най-великата страна в историята на човечеството"Знае само как да я вкара в пропастта. На всички, които си имат понятие от икономика, е ясно че мерките коио взима не са решението а са проблема. Те няма да помогнат за преодоляване на рецесията, а ще я направят още по-лоша.

11

до номер 9

преди 12 години

вие па се у...хте с тая най-велика страна-искаш да кажеш най-фалиралата велика страна или най-великата фалирала страна...айде стига с тия песни либовни..ко праиш тука като ти е така мила Америчката?

10

родшилд

преди 12 години

и аз ви обещавам по неколко трилиона-ей сега седам да ги печатам и още топли-топли ви ги връчвам,да имате да си харчите

9

Анонимен

преди 12 години

Маймун не маъмун знае как да управлява най-великата страна в историята на човечеството.Кога нашите тикви,крадци и комплексирани гений ще се поучат от тях?В България безработицата е процентно дори по-висока БВП е мисерно много пъти по-нисък.Населението намалява изобщо всичко върви яко надолу.И така вече четвърт век.Другите страни падат,изправят се политат ,напредват,развиват се забогатяват.Ние отдавна копаме дъното.Едва ли хората са виновни за некадърността ,тинячеството и тъпотата на политиците

8

vitalius

преди 12 години

"Обама обеща милиарди за милиони работни места"Да се чете : "Обама обеща нав балон, за още по-голяма рецесия"

7

Анонимен

преди 12 години

БРЕИ ТОЗ МАИМУН ОБАМА,ВСЕ СИ МИСЛЯ 4Е Е ГМО ПРОДУКТ НА 4ЕРНА ТИКВА И ГОРИЛА.

6

Анонимен

преди 12 години

Обама обеща милиарди за милиони работни места....хахахаА ОТ КЪДЕ ЩЕ ГИ ВЗЕМЕ ТЕЗИ МИЛИАРДИ... ЗА РАБОТНИТЕ МЕСТА Е ЯСНО, ЩЕ СА ПРЕДИМНО В АРМИЯТА ,ЗА НОВИТЕ ПОПЪЛНЕНИЯ НА УМСТВЕНО НЕДОРАЗВИТИ РЕНДЖЪРИ И ТЯХНИТЕ НОВИ ВОИНИ КОИТО САЩ ПОДГОТВЯ.

5

Разобличителя

преди 12 години

Не вярвайте на този Африкански ***.САЩ отдавна са фалирали.

4

Анонимен

преди 12 години

Хах, и дам ли наближават избори, че се обещава така щедро:)

3

...

преди 12 години

Тая *** нема ли да в свалят вече... изтърка се вече им трябва нова пионка.

2

Анонимен

преди 12 години

Браво така се прави със замах а ние строим пътища 4 км за 2 г и чакаме инвеститори божеее

1

jj

преди 12 години

Чакат само да излязат от печатницата парите и са готови.