148

прасчо

преди 12 години

Голям хампи тоя Серго.....да им ставаме на крака на ***,затова,че избиха интелигенцията,затова че върнаха България в предучилищна,затова че продължават да грабят народа си...........ей туй е то искане Янаки /сигурно си кръстен на полулегален партизанин/.......а на ръце да ви ходим на 9.9 .........искате ли?

147

ддт

преди 12 години

"ЧАО ОТ ШВЕЙЦАРСКО",можеш след като изработиш няколко хилки,да цунеш някоя швейцарска крава,щото са по-хубви от швейцарките

146

Анонимен

преди 12 години

По повод искането на БСП. Само да припомня, че след като комунистите са взели НА СИЛА властта с помоща на руснаците е последвало масово избиване на доста от богатите и умни хора в страната, а други са пращани по затворите и пребивани. За да не възстанат срещу новата власт. Кадърните и трезвомислещи са свалени от ръководните позиции, а на тяхно място са сложени хора от селата които са лесни за манипулиране и цял живот благодарни на партията!! Добре е да се знаят тези ФАКТИ за "другарите"

145

дзвер

преди 12 години

143 само че 10.11 завари Росенчо като висш кадър на ДКМС.Не излизай с номера за задължението.А 142 сигурно е новоназначен платен писач, за да мисли, че Спонги е "позитанец".

144

Анонимен

преди 12 години

Ако комунистите не бяха направили военен преврат, което за мен си е вид тероризъм. Сега можеше стандарта ни на живот да е доста по-добър :).. Това са спорни теми естествено. Но във всеки случай не смятам, че 9ти септември е празник :)... поне не за свободните хора.

143

ГЕШЕВ

преди 12 години

Всички червени комундури да излязат по налъми на площада да се преброат и да им видим мутрите зализани . .

142

До Спонги демагога

преди 12 години

Спонжо, доста си *** мой човек. Зз също съм бил комсомолски, ама насила ме направи другарката Манева, нашата класна, защото бях с най-силен успех в класа. Даже не ме и пита дали искам, а аз не исках, защото имаше някакви глупави задължения да организирам събития, да подписвам книжки и т.н. ком. малоумия. Ето така действаше едно време системата. Аз сега, по елеметарната ти логика, комунист ли съм според теб? И ДКМС, няма нищо общо с БКП. Не изкривявайте фактите и историята.

141

до Спонгей 141

преди 12 години

Тъпан, дай линк да видя в коя медия е публикувана статия, в която пише, че Плевнелиев е бил комсиомолски секретар. Факти искам , моето момче ненормално..по-скоро другарю, факти! Не измислици позитански. Ако не дадеш линк, значи си ЛЪЖЕЦ и МАНИПУЛАТОР. Ето това вече е факт!

140

Спонги

преди 12 години

До 125. И тримата са били комунисти, а другарят Плевнелиев е бил Комсомолски Секретар. Факти, моето момче. Колкото до датата 09.09., това е черен ден в българската история. Муравиев предлага мир, а СССР - война. Пълна окупация и фалшифициране на последните свободни избори. Фактически, въпреки окупацията, българите гласуват за тогавашната опозиция. После водачът на тази опозиция Никола Петков е обесен. Факти.

139

чао от Швейцарско

преди 12 години

хаха,отричат истинността на 132! 2 млн.избягали..отричат,по комунистическата!Цветущ Запад-пак отричат,гадни империалисти са!как да не честват такива датата на началото на 45г.+22г.душене?! мазохисти,ама и лапнали килипирче,по нечестната,по 2-я начин!Безпаметни *** доста има сред българите,пък и помнят някой къшей-килипир,който са додрапали! чао,отивам да заработя няколко хилядарки в евро у кап.западнала,несоциална,нечовешка Швейцария!а вий..лапайте мухи и недейте мляска,не е културно..9.9 е!

138

ъъ

преди 12 години

136 а,не,неее!тоя номер не!не става!не може богатирът Боко да бъде каран и задължаван от никого!или си против системата и градацията и гнилоча й,или си вътре!особено пък когато става дума за великан като Боко!Член на БКП..ясно,да? Или не?Ама бил,ама това-онова,ама хем бил ама не искал,ама не бил бил!Бил Клинтън бил..още малко!ама български,преоблечен!Чилякът оттогава готвен за длъжности и щатове,заемал ги от-до,до поста главатар на БГ!Бълнувай си че не са ***-ще бълбукаш до гроб в клоаката!

137

Другара Манго

преди 12 години

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК ДРУГАРИ!ДЕВЕТОСЕПТЕВРИЙСКАТА РЕВОЛЮЦИЯ ОТКРИ НОВИ ХОРИЗОНТИ ЗА ГРАБЕЖ ЗА ДЕСЕТКИТЕ ХИЛЯДИ НЕТРУДЕЩИ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЗДЕЛНИЦИ,РАЗБОЙНИЦИ,КРАДЦИ И УБИЙЦИ.КАКВО НАПРАВИ ДЕМОКРАТИЧНИЯТ ПРЕХОД?РАЗШИРИ ТЕЗИ ХОРИЗОНТИ И ПРЕВЪРНА ПОЛИТИЧЕСКАТА ВЛАСТ НА ХИЛЯДИТЕ НЕТРУДЕЩИ СЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ДЕЗДЕЛНИЦИ,РАЗБОЙНИЦИ,КРАДЦИ И УБИЙЦИ В ИКОНОМИЧЕСКА А САМИТЕ ТЯХ КОМУНИСТИТЕ В ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ И ПРИНУДИ ТРУДЕЩИТЕ СЕ ДА СЕ РЕДЯТ ПРЕД БЮРАТА ПО ТРУДА.ЕТО ТОВА Е ДЕМОКРАЦИЯТА,ДРУГАРИ КОМУНИСТИ. УРА

136

sevtus

преди 12 години

комунизмът е красив идеал и в същото време научно обоснован. Но като всяко човешко начинание, първите опити за неговото реално осъществяване завършиха с неуспех - това е и причината този идеал да се *** в тоталитаризъм. По-нататъшната еволюция на човешката природа, ще гарантира победата на революцията

135

до 130

преди 12 години

Елементарен си, като всеки другар. Ако беше чел биографията на Борисов, щеше да си наясно, че членството му в БКП е било ОБУСЛОВЕНО така, както нас насила ни приемаха, чавдарчета, пионерчета и после комсомолци. Факултет "Противопожарна охрана", където е учил, правилата са били такива и по силата на вътрешните правила на МВР тогава той, както и всички останали курсанти в Симеоново, е приет в БКП. Така че мита за "комуниста" Бoйко е разбитра на пух и прах, манипулаторчета гадни. И аз бях приет насила комсомолец, така както правилника в симеоново го е задължил Бойко насила да стане член на БКП, за да може да учи за пожарникар, но въпреки това ви мразя в червата си, гнусни комунисти, нищо че съм бил комсомолец насилствено, мамка ви шумкарска и изродска. КАто е комунист, що не си го прегърнете, така както прегърнахте другаря Доган и да си направите коалиция? Щото ви *** майката, *** комунистически.

134

ддд

преди 12 години

131 умник! искаш от затворниците-които повръщаха от ком.робия- да разбият затвора?!у ония беше и прангите,и джепането!ама накрая се събори от собствената си некадърност,кражба и гнилоч!нали ще те затрият-физически и психически-ако тръгнеш!Гладна стачка в затвора?? ами то си беше тоя глад,тая гладна стачка 45г.-гладници,само румънците след нас-и какво? гладът беше нормално състояние,не прави впечатление на извергите,стандартът също-мн.нисък,комуноговедата-ниЗки,но БОГАТИ-по партийна линия!!

133

За 113

преди 12 години

Това и написах-вие се избийте взаимно,а нормалните ще живеем в мир.

132

Анонимен

преди 12 години

До децата на Хитлер или Тиквен ЮГЕНТ-вземете си избършете жълтото около устетата ,па после се заканвайте.

131

от Холандия

преди 12 години

умря Марко-това за идеалите!преди 100г. може и да е минавал номера-за тия 100г.Западът-незаразен от ком.бацил-построи чудни,китни страни,прогрес,хубав жизнен стандарт,супер социални страни!няма вече робия комунистическа-всеки видя как е тук,2 млн. се изнесоха!защо ли?!Идеалите са виртуална далаверка за да се граби-това беше и до днес е в комуноклоакта БГ!Още бълнувайте за идеали,а трябва работа-видя се как работи българчето и докъде я докара!То обича да бълнува в кома-кеф е така,има оправдание!!

130

патриот

преди 12 години

Бившите партини *** сегашни демократи сега плюят тази дата в БГ. историята къде бяхте едно време господа другари на този ден?По манифестаците да ви видят колко сте верни на партията ЛИЦЕМЕРНИ Б-ЦИ затова винаги ще сме толкова мизерни защото сме дупедавци

129

До 125

преди 12 години

Щом Цачева и Борисов не са комунисти, значи в България не е останал кьорав комунист.