18

Чакаме те

преди 12 години

Дянков, колко хора се самоубиха сам през последната година от глад, немотия, дългове, преследване от данъчни, разорени дребни и средни бизнесмени ? Затова ли дойде, бе *** чужда ?

17

Анонимен

преди 12 години

rosen prezident

16

Анонимен

преди 12 години

Пакт за стабилност демек карайте с по 400лв заплати и 200 пенсии още 20 години за едно по добро "бъдеще". Я ги вижте Гърците дето уж са супер нестабилни по 14 заплати взимат минимален социален праг 600евро 30 пенсии на куп за всеки който се пенсионира безплатно здравеопазване и тнт.....

15

NIE KOMUNITE OT GERB

преди 12 години

SE PRAVIM 4E NE SME KOMUNISTI

14

NIE OT BSP

преди 12 години

SAMO GOLO HORO PRED PARLAMENTA 6TE NI VDIGNE REITINGA ---SRED GEIOVETE

13

NIE OT BSP

преди 12 години

STANAHME ZA SMIAH NA KUCHETATA

12

Amigo

преди 12 години

Изявление ВЧЕРА ОТ предизборния щаб на кандидат - президента Петров. Горкия Бойко,можем да си представим какво му е на душата в очакване !Обстоятелството, изяснено от оповестените телефонни разговори с Ваньо Танов, че лично Борисов разпорежда прекратяването на митническа проверка срещу определен бирен бос, макар и да доказва престъпление по служба и търговия с влияние, е най-малкият проблем на премиера. Защото предстои оповестяване на отношенията и разговорите му с още по-знакови олигарси на прехода.

11

до 8

преди 12 години

Искам да станем като гърците , но за по -малко от 20 години няма да стане и то ако продалжат да пропадат със същата скорост . Не се заблуждавай , че ние също не вървим надолу !

10

хахаха

преди 12 години

Какво очаквате от този самодоволен *** и ***...пълен психо за 4 км.

9

Генади

преди 12 години

Кой е Плевнелиев? Едно време е получавал пари от това да праща българи в чужбина, да ги прави гастарбайтери. Ако стане президент с една ръка ще прати всички кадърни хора извън граница. Стига сме се заблуждавали! Този човек няма политическо виждане. Национално отговорна политика се прави от политици, не от бизнесмени-милионери. Само патриот може да поведе тая държава. Ще се окаже, че това е Волен Сидеров. Пет години му следя развитието, единствения мислещ политик.

8

гласувам

преди 12 години

и аз мисля да гласувам за тях ама след изборите

7

до 7

преди 12 години

Ти като гърците ли искаш да станеш ? Тая държава в момента се крепи на Германия и Франция. Изправена е пред пълен фалит.

6

Анонимен

преди 12 години

Пакт за стабилност демек карайте с по 400лв заплати и 200 пенции още 20 години за едно по добро "бъдеще" . Я ги вижте Гърците дето уж са супер нестабилни по 14 заплати взимат минимален социален праг 600евро 30 пенции на куп за всеки който се пенсионира и тнт.....

5

Ти

преди 12 години

Нека видим на изборите колко подкрепят ГЕРБ, директно и индиректно. Аз съм убеден, че президентът ще е от ГЕРБ.

4

NIE OT BSP

преди 12 години

EM NI BOLI EM NI SARBI

3

Анонимен

преди 12 години

Ан тей....до довечера ше ги нашляпате до 50-60 статии за Вдянкуф и Плевнълиев и виликътъ партиъ ГЕРБ..... И да не забрайте на Боку снимка да курдисъти

2

Анонимен

преди 12 години

Всичко е цирк всичките са кукли на конци който обслужват олигархията банките и монополите. За да се запази статуквото трябва постояно да се стрижат овцете ...точно това представлява и пакта за да може прасетата да си запазят позицията в стълбицата трябва да се държат овцете изкъсо и с ниски доходи за да може всичко да се насочва към прасетата

1

Аз

преди 12 години

ГРОБ от какво се страхува?Че с приемането на пакта ще загуби още стотици хиляди гласоподаватели ли?ББ и кликата около него страх ги тресе от изборите.Циркаджии.