248

Rono

преди 12 години

Shtoto Boko te podpira otzade za twa..

247

искрен

преди 12 години

Желая съкрушаващ успех !!!

246

Анонимен

преди 12 години

Човека похарчи фискалния резерв и се вижда че ще *** с магистралите сроковете няма да бъдат спазени. Строителството е супер некачествено. Не може хем ниски цени , хем качествено строителство , хем и комисонни за ГЕРБ .

245

Анонимен

преди 12 години

Човека си тръгва с моногото мангизи от комисионни в строителството. ПАРА ДА БАРА.

244

az

преди 12 години

heh.sme6na rabota.toq ne go poznavam kamo li da glasuvam za nego

243

Sia

преди 12 години

Чета коментарите и си мисля: които и да бъде посочен за кандидат, от която и да е партия, всеки винаги ще е недоволен, все ще се намери причина, поради която да плюе и обижда!Как не се намери един достоен човек, зад които да застанат всички, да работят в екип, заедно, за по-добро и по-успешно бъдеще.Само негативизъм, само отчайващи с " компетентността си мнения "!Но всичко започва от политиците: та те буквално воюват по между си. И народа ги следва.Е как да се успее?

242

aq

преди 12 години

Усмивката му е позиращо тъжна, предварително знае, че няма да спечелят изборите. Отново вота ще бъде наказателен. Тези избори ще бъдат интересни. Това, че подаде оставка и назначиха поредната калинка, която отново не е стр.спец е само трик да покажат, че ще спечелят. БОЖЕ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ!!!!

241

жестоман

преди 12 години

Този жест с разперени пръсти, който е направил от снимката Роско, в съседна Гърция означава нещо лошо, ако ти го покажат. Който е ходил в Гърция знае. Надявам се, че Роско не е вложил този смисъл, показвайки ни широкоразперената си длан на нас простосмъртните българи.

240

Унуфри

преди 12 години

Ами ако не го изберат къде ще ходи този ***!На борсата ли?

239

анонимен

преди 12 години

Плевнелиев ще е достоен президент

238

DGD

преди 12 години

Търговците продават това което не са направили, крадците и политиците - това което не е тяхно, проститутките -това което не би трябвало да продават.Кой още твърди, че светът не се крепи на търговията и избори?Докогато това е истина,това ще е истината!

237

Сиганин

преди 12 години

Аз вервам в Карлсон който живее на покрива, тая книга съм я чел.

236

Анонимен

преди 12 години

Pipi, те все още верват в дядо Коледа.

235

pipi

преди 12 години

Мижитурка и пионка е Плевенлиев,явно парите от Еврофондовете за т.н. регионално развитие се поразпределиха и сега кой от къде е,но тъпият българин ще гласува за този *** ,който от нищо не разбира.Замислете се поне веднаж бе хора!

234

Анонимен

преди 12 години

Ние негерберясалите не верваме на обещания за след 20 до 30 години!Нека тези които живеят след 20 години да гласуват за тея коледни джуджета.

233

Анонимен

преди 12 години

евгени що си толкова глупав, или просто си бесепар, ама то едно и също

232

evgeni

преди 12 години

--- Прикрепено писмо (do general-premiera Smeshko Borisov ) ----Подател: evgeni slavkov <evgeni70251***abv.bg>До: GIS***GOVERNMENT.BG, PRIMEMINISTER***GOVERNMENT.BgОтносно: do general-premiera Smeshko BorisovДата: Сряда, 2011, Септември 7 18:49:22 EESTДоган тръби ,че идва началото на края,сьщо,че изборите ще бъдат манипулирани,Бойко пьк дава ГАРАНЦИЯ и ЧЕСТНАТА СИ ДУМА,че ще гарантира непрекосновенносттта на демокрацията и това няма да се случи ....Ха,ха ха Борисов "началото" вече се видя също се подразбра как ЦИК е АБСОЛЮТНО"независима" и ухажващите подкомпоненти ти са неотлъчно вярни,а за честната ти дума,ама добре бе,да ахааа.Борисов ,Доган се презастрахова за неуспех,ти обаче си вярваш,и каква ще е твоята застраховка за крах в близко бъдеще/не говоря за президентските избори/ ??? Какъв е звукът на пясъчния часовник ???? При всяка своя акция обявяваше кой и как и как ще се развият събитията,пак си и съчини ,че уж за главата ти дават 400,000 и доста в стила ЗОРО.Въпрос на време е да ти се отреди място в "имало едно време" като злонамерен селски тарикaт, на когото нацията е гласувала доверие.

231

Анонимен

преди 12 години

Ние герберясалите вярваме, че ще даржим далеч от власта доган и станишев. Това е изключително мотивиращо

230

До 245

преди 12 години

По -голяма невежество от Вашето, не съм срещал. За цената необходима за построяване на АЕЦ, съответно подстанции, преносни и разпределетелни мрежи, защита и т.н. може да се построи магистрала, която ще стигне до Америка и обратно. Вярно, че платените писачи, като Вас, пишат на дума, но все пак не пишете за неща, които не познавате!

229

До 272

преди 12 години

Колко сигурна си ве Странджасал ***?