675

песимист

преди 12 години

Затова гласувай! Ако повече хора гласуват маниполацията не може да сработи. Че ще маниполират изборите е ясно ,но като гласуваме маса хора ще ги отнесем всичките от 1990 та до сега!

674

До 686

преди 12 години

Как да не е уверена другарката? Ами я помисли кой е шеф на предизборния щаб на гроб и на какъв държавен пост е? Аз поне си мисля, че тези избори ще бъдат най-фалшифицираните за тези 22 години "преход".

673

възмутен

преди 12 години

До 682 - А ти откъде знаеш за коя кандидатпрезидентска двойка ще гласувам?

672

Flexy

преди 12 години

Г-жо Попова от къде това самочувствие и тази увереност..малко срам нямате ли? Погледнете какво става във всяка една община в България и какви безобразия вършат "ГЕРБЕРЧЕТАТА", народа вече не е толкова глупав да се лъже и много скоро ще го докаже на Вас и на Вашето спортистче Бойко.

671

Зевзек

преди 12 години

Може, може... с 700 000 глас които спазарихте с ДПС с продажбата на Булгартабак всичко може. Ама знае ли човек. Големите сте некадърници и Доган може да ви тръкне...

670

7777

преди 12 години

Аз мисля, че с такава двойка като мен и Росен, ще бъде изненада да има втори тур..." Друго си е, когато човек е скромен?!? ... Тя "очакваше" и безпроблемна работа на Търговския регистър, борбата с корупцията в съдебната система, кадруването и конкурсите за шефове на съдилищата... все "успешни" нейни очаквания... Ако все така "познава" май няма да се наложи да напуска поста си...

669

Действителността!

преди 12 години

На тези избори няма да се избира между БСП/ОДС,ДПС/ и ГЕРБ!Тези избори ще бъдат:Народът срещу ГЕРБ!

668

Анонимен

преди 12 години

Възмутен, ти на Позитано 20 ли живееш, щото пък покрай мен всички ще гласуват за ГЕРБ, и за твое учудване действието се развива в центъра на София, никой неще да чуе за БСП дето от лакомия за власт направиха коалиция с турците, аз хора предали националните интереси неща и да чувам

667

Българка

преди 12 години

ГОСПОЖО ПОПОВА,ако си отворите очите ще забележите малкия факт,че хората убиват за 30 стотинки .... Излезте от хубавата си къща,слезте от луксозната си кола и вижте какво е навън...А и не гледайте билбордовете с вашето прекрасно лице,а вижте как под красивото ви лице стават зверства !

666

Анонимен

преди 12 години

"Стига сте плюли хората. Това могат, но от сърце и са честни. "Ти за националите по футбол ли говориш

665

ГЕРБ

преди 12 години

Стига сте плюли хората. Това могат, но от сърце и са честни.

664

Анонимен

преди 12 години

...пионки....

663

Питанка

преди 12 години

А като сте сигурна в победата си още в първия тур, защо излизате в отпуск, а не подавате оставка, г-жо Попова?

662

Анонимен

преди 12 години

Наближава 9 часът началото на работния ден на ГЕРБ АГИТАТОРИТЕ Ще го осетите по многото положителни коментари Аз няма да споря с хора на хранилка цоцкащи от бюджета за да тормозят останалите БЕДНИ Българи.

661

Анонимен

преди 12 години

Аз паднала партия не подкрепям!

660

НационалнаКатастрофа

преди 12 години

ГЕРБ = Нова Национална Катастрофа!

659

възмутен

преди 12 години

ГЕРБ няма да имат и моя глас! Пък и като слушам около мен е същото положение!

658

ооо

преди 12 години

Бре бре голямо самочувствие вади тази. Няма да гласувам за тази двойка

657

Анонимен

преди 12 години

На първия тур - голям Хур

656

Ще гласуваме !

преди 12 години

В югоизточна България в областите Бургас, Сливен, Ямбол, Хасково и Ст.Загора се готвим да направим един малък празник на 23 октомври. Решили сме да гласуваме за всеки, който не носи името Росен и Маргарита.Разбрахме, че в североизточна и северозападна България имали същото намерение. Очакваме да разберем позицията на югозападна България (без община Неврокоп).Поканваме на празника Бареков,Дим Дуков,Иван,Андрей,Румяна Коларова и Юлий Павлов. За водещ сме цанили Странджата.