81

Анонимен

преди 12 години

mari, ako ti ni beshe trenior , to stiaxme ne s 3 gola a naistina s dest , *** takaw, nalite widiaxme kakw trenior si

80

германист

преди 12 години

Лотар, дас ист нихт гут! Резултатите като треньор досега показват твоята некадърност. Ду бист флаше Лотааар!

79

Анонимен

преди 12 години

Този ли избяга от Кипър , преди да го обесят , че нещо не мога се сетя :)))

78

1

преди 12 години

Видяхме те и теб момченце какво можеш...Да беше направил повече когато беше там. Сега на умряло куче нож вадиш...Селски тарикат!

77

ДААА,

преди 12 години

...10 ГОЛА ,АКО БЕШЕ ТРЕНЬОР ...МЪРИ !ВСЕ ПАК 3 ГОЛА НЕ СА МНОГО ,ИМАЙКИ В ПРЕДВИД .....СЪСЪТОЯНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА НИ ,А ТО СЕ ОТРАЗЯВА НА ....ВСИЧКО !

76

AcOrP

преди 12 години

Как да направиш национален отбор от *** ? И един куп разбирачи в БФС дето ти казват синът ми ще е вратар, еди кой си е мой човек той ще играе, Бира ще ми пият и по клубове ще ходят... Да ходят когато не са в националния отбор. Да вземе матеур млади 20 годишни футболисти от школите и да почва 2 години нон-стоп да ги тренира и обиграва и следващите кфалификации да се класираме а по следващити и на финал да стигнем.

75

nadan

преди 12 години

Могат да ни бият, когато поискат и с колкото гола искат. Могат да си правят с нас, каквото искат, на терена. Нашите футболисти се изживяват като звезди манекенки. А искат да играят футбол. То е смешно.

74

yanko

преди 12 години

На Матеус му дай 20 годишни манекенки да ги тренира...ама сигурно и те ще играят на терена по добре от "националите"...

73

Анонимен

преди 12 години

Ония двамата(перуката и плешивия) и ония третия(Е.Костадинов) да си подават оставките

72

Любител

преди 12 години

За мен два от головете бяха "вратарски"! "Синчето" бе тъжна работа. Освен "мацки", Лотар може ли да селекционира футболисти? Че и по немската телевизия се "бъзикат" с Матеус и изговорът му. Футболът ще тръгне, когато си тръгнат вкупом "героите" от 1994год. Боже, какъв парадокс!

71

vesko

преди 12 години

Има ли изобщо в България капацитет,който да опонира на Матеус?

70

Иван Грозни

преди 12 години

Коѝто и треньор да доѝде в Б-я все ще бъде оплют и омазан с лаѝна !!!!! Не помня да е говорено за някои треньор с уважение ? Мъри не ти прави чест , мисля че по твое време Бербатов се отказа от националния !

69

Анонимен

преди 12 години

Мъри, не ако имаха възможност, а ако бяха потичали малко. Просто хората решиха да си запазят силите и здравето (срещу нашите косачи) за по-сериозните срещи. Едва ли са имали по-леки мачове в квалификации от години.

68

Daniel

преди 12 години

Лотар Матеус в кариерата си на треньор на други национални отбори бяха споменали че се е славел с това че не е успявал да класирва нито един отбор за европейско или световно.Направо си е куцузлия тоз човек и по добре да го премахнат от поста треньор.

67

Ненор Мален

преди 12 години

Ще му омръзнат на Матеус родните к-ви и ще стане тренер в някоя по-екзотична страна. "Всеки ден боб не се яде" - беше казал народът.

66

asd

преди 12 години

евала мъри всичко което каза е истина ... ОСТАВКА ПЕРУКООО

65

Справедлив

преди 12 години

Можеше да ни вкарат 10гола , но са джентълмени.И поради това на умряло куче не извадиха ножа,само показаха кой е господар.Пък е възможно да е заради уважение към Матеус.

64

Sharkй

преди 12 години

А този пък какво направи когато беше селекционер на националния, кого победихме тогава?! Та има наглостта да напада Матеус. Той да не е магьосник, от некъдърници да направи добри футболисти. Като няма кой да играе не Матеус ами който ще да дойде все ще е така.

63

do 56

преди 12 години

a ti kakuv si,4e nari4a6 ostanalite v Bg bokluci. Samo tova tvoe izkazvane mnogo qsno govori za tebe. Az rabotq navun ama tova ne me pravi ne6to pove4e ot bulgarite ostanali v Bg.

62

БТК

преди 12 години

1. Англичаните не искаха да ни направят толкова смешни,затова се разминахме с 0:32. Ти като беше треньор с колко бихме англичаните,че не се сещам ... ДОРИ И НАЙ-НЕКАДЪРНИЯ ТРЕНЬОР ДА Е,МАТЕУС Е ПО-ДОБРЕ ОТ ВСЕКИ ЕДИН ОТ ВАС!!!