202

анонимен

преди 12 години

бащата на детето е трябвало да застреля гнусния тираджия веднага на място, сега тая гад *** ще получи най-много условна присъда, като знаем как действа и съди българския съд...

201

oo

преди 12 години

Бавна,тежка и мъчителна смърт за урода с тира ! Извадете му очите с шило ,разбийте гнусната му уста с чук ,отрежете му крайниците с ножовка ! Обесете му децата пред него докато умира ! Гроб за цялото му семейство ! Бащата не се отчайвай и се всушай в моите слова ! Убий цялото семейство на този ***

200

dpd

преди 12 години

To4no taka zaplesnala se e maikata i v posledniq moment hukva.Ako tira be6e ybil deteto maja i 6te6e da ybie neq.Taka pone edna jertva.Pustite mu balkanski nravi!Evala na semeistvoto na udavenata Edit nito edna duma kazana ne na mesto ili jest!

199

Анонимен

преди 12 години

Хора, спрете се. Никой не знае какво точно се е случило. След като жената е ударена с ремаркето, вероятно изобщо не е пресичала и шофьорът не я е видял. Може да е вървяла по тротоара, може да е говорила с някой, когато детето е тръгнало да тича към тира.....Всичко е възможно. Аз самата съм търчала след детето на приятелка да не излезне на улицата, докато си пием кафето. Трагедията е ужасна, но всички трябва да сме по-внимателни. И като шофьори, и като пешеходци. Трябва повече чувство за самосъхр

198

с. до 231

преди 12 години

Айде,айде!Точно в малките градчета стават най-големите идиотии!Оня ***,които изтрепа 6-те деца на Великден да не би в София или Варна да ги блъсна!?Ако ти е писано няма да ти се размине!Иначе си прав,че в малките градчета се живее екстра стига да има бачкане!Роден съм и живея в София,но ако имах възможност бих се махнал на секундата!

197

с.

преди 12 години

Че има *** пешеходци е факт!Но е факт и масовото неспиране на пешеходни пътеки!В белите държави като стъпиш на платното и всички спират!Тука бантустанските селяни карат като бесни!Винаги спирам на пешеходна пътека и хората ме гледат супер учудено,че съм спрял!Жалко за жената!Страшна трагедия!Аз,ако съм на мястото на съпруга ще го очистя тоя ***!

196

bsp

преди 12 години

obache *** avatara s nadupenite kyrti-tova e Sergei v egednevnata mu rabotna poza komai

195

nm

преди 12 години

E zatova haresvam malkite i 4isti gradove i jiveq v takav!!!Bezumieto na patq e v ograni4eni razmeri!!

194

Милкова

преди 12 години

това е трагедия, която може да се случи на ВСЯКА МАЙКА. Тя е тичала да спаси детето си - нещо което би направил всеки родител. Съболезнование *** близките и късмет на детето.

193

Л.

преди 12 години

Движението по тази улица е ужасно. Светофарите не работят, малко са, а е свръхнатоварено за тази тясна уличка. Учудвам се, че инцидентите там не са всеки ден. Дано Господ пази хората!

192

СТИГА

преди 12 години

Стига провокативни политически коментари !Не правете черен ПР от тази трагедия, господа от ГЕРБ, ОПОМНЕТЕ СЕ !Като пишете срещу себе си глупости постигате само ненавист!Това е трагедия, която никой не е искал !Моите съболезнования за жената !

191

-

преди 12 години

Не знам кой е крив и кой прав,но истината е,че много от пешеходците нямат елементарна пътна култура.Особено в София,където ходят като овце и се бутат пред колите. Затова в големите градове където има много хора и много трафик би трябвало шофьорите да са по-внимателни като карат.Все пак да отнемеш човешки живот дори по непредпазливост ще им тежи докато са живи

190

Родител

преди 12 години

Новината не е поднесена коректно има разминаване във фактите, но това не важно. Ароганти шофьори, *** пешеходци, безхаберни политици. Тези закони отдавна трябваше да са променени но как да го направят като ги е страх, нали и тях ще съдат по същите закони, а и децата им. Така им е удобно общество, което се манитулира лесно и лесно се управлява.

189

Stefko 88

преди 12 години

Снощи тамън се замислих като гледах как бяха спряли катаджиите един камион не може ли да излезе закон който да забранява влизането на товарни превозни средства в големите градове ако нямат определен обект до който да докарат товара и след това да се омитат и ако може това да става в ранните часове да не стават задръствания от 08.30-19.30 да не се движат из София и *** да се събира нощем....

188

Анонимен

преди 12 години

Към 22:30 имаще пожарна, полиция, линейка, много хора и покрито тяло на улицата.Друго ми разказаха хората. Голяма трагедия

187

Бургазлия

преди 12 години

Смърт за този карач. Око за око , зъб за зъб. Близките на загиналата майчица да го пребият до смърт. Само така ще се оправят нещата. Тук водачите на М-бус карат като изтребители , а КАТ дреме някъде на сянка.Откакто смениха шефа на кат , в Бургас не е същото. Т.Е. катаджийте ги няма никакви в участъка от и за СЛ. Бряг.Ама на кой му пука нали герберистите са на власт.

186

онбашията

преди 12 години

203, след като си очевидец, защо използваш глаголно време за неочевидци, да не си чужденец и още да си зле с българския?

185

Mitaka

преди 12 години

Mnogo gadni sa horata v taka nare4enata stolica-kloaka - grad Sofiq.Tova nqkoi da spre na pe6ehodna pateka e mnogo rqdko.

184

Тикво Тиквов

преди 12 години

Ние сме ГРОБ,ние ще ви избием и унищожим!!!

183

попопоп

преди 12 години

По принцип изпитвам ОГРОМНО отвръщение като видя полицай, но с удоволствие бих се съгласил ако полицията започне здраво да рекетира тирове и камиони.Особено за превишена скорост, защото 99% от тежкотоварните карат много бързо за тежината която управляват и всички сме виждали по улиците "гъзарчета" които карат малумно с камионите си!