32

хаха

преди 12 години

до 23Ами кой го назначи Матеус за терньот,ве.пич.ми нали същия този папагал Лрче е вицепрезидент на БФС.Всички знаем че нямаме шанс в този мач,но атаката срещу Матеус от страна на Какадути е ясна.ако беше викнал племенника,щеше да е най-добрия треньор,хахаага крадат заедно с Боби,Матеус е убав,ага не вика племенника и го лишава от 200 евро е лош...Аре бегай ве...

31

Сливен

преди 12 години

Кой те слуша тебе бе ЛЕЦА !!!Оправи си бакиите в Сливен и тогава коментирай,хората !!Не те ли е срам малко,краде,краде и пак искаш власт ЗАСРАМИ СЕ !Кой да вземе Матеус Иван Стоянов ли,ако беше някой друг тренер щеше да го пробуташ нали-Плешивко !!!

30

Анонимен

преди 12 години

а и да не закачате Лечката ... еййй .. он е пич ... мамата им разтакава у СливнскоЛЕЧКОВ ПРЕЗИДЕНТ

29

Анонимен

преди 12 години

хи хи хи аве вие сте на прав път ... резултата ще е 0 : 0 НО с една "1"-ница посредата ХО ХО ХО

28

аланколу

преди 12 години

0 : 10 за Англия заложете на точен резултат и ще спечелите камара с пари

27

грешип

преди 12 години

0 : 9 за Англия

26

Анонимен

преди 12 години

Лечков нали щеше да напуска БФС, а пък още е там?

25

пеньо

преди 12 години

8:0 за Англия.

24

бг

преди 12 години

Тоя са кмет ли е или от БФС аре да вземе д асе разкара поне от кметския пост Не си погледне че в Сливен не го щат за кмет кой знае кви поразии е направил тръгнал за Матеус да говори

23

оле мале

преди 12 години

Момчета храните го Лече ама е много прав ако се замислите поне малко.Ако някой от вас се поинтересува как *** Матеус си избира националчета ще види че Лече си е прав и то много.Никой не се светна да го изрита тоя псевдо тренер и няма и да се светне скоро докато не *** и световните квалификации и тогава ще ви видя кого ще нахраните :)

22

анонимен

преди 12 години

каквито националите такъв и треньора им - на български пияндета, плейбои и манекени им сложиха за треньор немски курварин...да вземат да се скрият всичките, че са толкова жалки горките, толкова са смешни, по времето когато играеше Лечков и другите стадионите бяха пълни, националите наистина играеха футбол и даваха всичко от себе си, биехме силни отбори, хората с нетърпение чакаха мачовете, а сега е просто трагедия...аз лично не бих дал и 1 стотинка да ги гледам тия жалки *** ***...

21

Анонимен

преди 12 години

Моята прогноза - 4:0 за Англия. И това е ако съм оптимист - а аз по принцип не съм.

20

Korias

преди 12 години

Това се казва ЛИЦЕМЕРИЕ.Нека Лече да даде отчет за свършената от него работа в БФС,а тогава да плюе.Свинята лебед не става.

19

ъх

преди 12 години

Стига пък вие, нали знаете, в националния ни отбор винаги има теоретичен шанс за победа.

18

xph

преди 12 години

Че какво да им познава бре плешо ***! Нашите така наречени футболисти получават добри пари, много преди да са извоювали това да получават такив апари. Това съответно ги кара да бъдат по-спокойни, и не дават всичко от себе си! разбира се има изключения, но са много малко. ФАКТ! Смятам че много хора ще се съгласят с мен.

17

Chris Cornell

преди 12 години

"гениалният плещивец" Днес.бг отново блеснаха с гениално хрумване и грамотност!

16

Расъл у Расник

преди 12 години

"...гениалният плещивец"...плещите глупости само.

15

Анонимен

преди 12 години

Не трябва да си гении за да си песимист за мача.Мога и резултата да ви кажа.3:0 за Англия.

14

Съдебният изпълнител

преди 12 години

Данчо Емфието, как така си картотекира нови 23-***(двадесет и трима) футболисти, като дължи половин милион на кого ли не? Кака така на ЦСКА им спряха картотеките, докато не се издължат, а на Данчо не?

13

Цецо

преди 12 години

Уважавам Лечков като футболист, беше чудесен на терена, но напоследък не ми харесват изказванията му! Има една известна поговорка, а именно - "По-добре да замълчиш и да те помислят за ***, отколкото да проговориш и да премахнеш всяко съмнение за това" - препоръчвам му я!