55

Разяснител

преди 12 години

Половината от тези са агенти и на КГБ , затова не ги искат в Европа. Нашите *** обаче лесно не се дават -те по стар обичай първо мисля за матушката,после за България

54

Просто е

преди 12 години

Ченгетата нямат работа на държавни служба ....... а едва ли има учудени че доносника Гоцко налага вето

53

za 53

преди 12 години

GERB nqma kakwo da treperi pri takawa opoziciq....na izbori se glasuwa za naj-malkoto zlo

52

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ТРЕПЕРИ ЩОТО ЗНАЯТ, ЧЕ АКО НЕ СЕ ПРЕДСТАВЯТ ДОБРЕ НА ИЗБОРИТЕ ИЗОБЩО НЕ ЗАСЛУЖАВАТ ДА СА И В ПАРЛАМЕНТА.

51

ан

преди 12 години

ВСЕ ВЪПРОСИ НА КОИТО ТРЯБВА НАРОДА ДА ТЪРСИ ОДГОВОРИТЕ. ВСИЧКИ КОИТО БЯХА ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 21 ГОДИНИ НА ВЛАСТ ТРЯБВА ДА ИМ ПОТЪРСИМЕ СМЕТКАТА. ТАЗИ СМЕТКА Я ПЛАЩАМЕ НИЕ ВСИЧКИ ЦЕЛОКУПНИЯТ БГ НАРОД. КОЙТО ЗАРАДИ ЕДНА ШЕПА СЕЛСКИ ТАРИКАТИ В МОМЕНТА Е БЕЗ РАБОТА И ПРЕПИТАНИЕ ЗА ДЕЦАТА СИ. НАРОДА ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИ СМЕТКАТА ЗА КОЯТО ПЛАЩА С МИЗЕРИЯТА В КОЯТО ГО ВКАРАХА ДРУГАРИТЕ МУТРО-КОМУНИСТИ. НАРОДА ТРЯБВА ДА ОСЪЗНАЕ ЧЕ ДРУГАРИТЕ ГО ВОДЯТ КЪМ ГИБЕЛ. БОЙКОТ НА ВСИЧКИ ИЗБОРИ.

50

Анонимен

преди 12 години

Това са глупави истории ! Много ясно ,че всички които са били дипломати преди 89 са били агенти просто такава е била конюнктурата към онзи момент! Дай сега да сложиме някой нов некадърник на мястото на някой доказал се само защото е бел агент! В крайна сметка са важни резултатите и постигнатото не към коя структура си бил зачислен. Ако тръгнеме да чистиме от агенти на ДС разознаване и т.н. то трябва да махнеме 90 процента от кадрите в управлението на държавата!

49

Анонимен

преди 12 години

Президента налага вето:Те доносниците се потдържат

48

ан

преди 12 години

ТОВА КОМУНИСТИЧЕСКО ОТРОЧЕ ПРИ КОИ СЕ СЛАГА? НАЛИ И ТОЙ Е ЕДИН ОТ ТЯХ. КЪДЕ СА ДРУГАРИТЕ ОТ БИВШЕТО 6 то НА ДС? АМИ НЕ МИСЛЯ ЧЕ СА ОТИШЛИ НА НИВАТА ДА КОПАТ. ДРУГАРЯТ ИМ ГОЦЕ ГИ НАМЕСТИ НА ГОТИНИ СЛУЖБИЧКИ. А НАРОДА ДА ДУХА ТАРАТОРА ДА НЕ СЕ ИЗГОРИ. ДОКАТО ТОЯ НАРОД НЕ СЕ ВДИГНЕ И НЕ СИ ИСЧИСТИ КЪЩАТА ДРУГАРИТЕ ЩЕ СИ КРАДАТ КОЛКОТО СИ ИСКАТ. КЪДЕ СА ПАРИТЕ ОТ ПРИВАТИЗИРАНИТЕ И УНИЩОЖЕНИ ЗАВОДИ И ФАБРИКИ? КЪДЕ Е КОМИСИЯТА ЗА СЛЕД ПРИВАТИЗАЦИОНЕН КОНТРОЛ? КОЙ УНИЩОЖИ ЗАВОДИТЕ?

47

Анонимен

преди 12 години

BRAVO... SBOGOM , KOMUNIZAM ... SORRY...

46

Брей

преди 12 години

значи и неговият родител е петно, понеже също е работил за ДС. Па и той самият нали е бил ученически секретар на ДКМС. Те това ако не е петно.

45

AYYYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Та нали Младенов е дете на партията,чичо му Петър Младенов беше министър на Тато а боко бодигард..Всичките са комунисти,ама овцете си затварят очите защото е по лесно от колкото да излезе на улицата и свали КОМУНИЗМА в България...

44

оиц

преди 12 години

Става дума за 5 тата колона нали правилно съм разбрал. Наистина трябва да се гони отвсякъде, но тя е неизтребима като троскот.Много,много нещастияи неуспехи е донесла на България, но всички си мълчат

43

Анонимен

преди 12 години

Много интересно,а той от кои е ?

42

hzui

преди 12 години

Трябва целенасочено и методично, ако трябва с груба решителност да се изрине %та колона отвсякъде. Това е раково образование в България, спиращо прогреса ни и разлагащо България.

41

123

преди 12 години

А след това и вие.

40

tanasis

преди 12 години

Ами тези които са на държавни ръководни позиции?Пример са 2-*** бивши доносници, началници на горски стопанства.в.Капитал ги разкри наскоро.В земеделското министерство ги знаят ама си траят!

39

Анонимен

преди 12 години

Да изринем мутрите и слугите им, като л*нцето от снимката. Още 52 дни.

38

Анонимен

преди 12 години

ОЩЕ МАЛКО И КОНСТИТУЦИЯТА ЩЕ ПРОМЕНЯТ.ОФФ НАИВНИ НАРОДЕ СКЪСАХА СЕ ДА ТЕ БАЛАМОСВАТ ОТ ГЕРБ.

37

ДРЪН ДРЪН

преди 12 години

ЛЪЖАТ.АКО МОЖЕХА ДА СА ГИ ИЗГОНИЛИ ДОСЕГА 100 ПЪТИ.БАЛАМОСВАТ НАРОДА ПРЕДИЗБОРНО И НАРОДО ИМ ВЕРВА.

36

о.р.полк.(ДС)Иванов

преди 12 години

Странджата също е момиче на наши хора. Той е млад и не сме го ползвали. Иначе, разчитаме и сега на неговите близки по права и съребрена линия. В Следващото правителство на Станишев ( или Първанов) някои от близките на Странджата ще заемат най малко треторазрядна позиция. А самия Странджа ще ви го оставим във форума, да се забавлявате с него. Ние Ники Младенова направихме министър, че Странджата и Дим Дуков ли няма да пожалим.Да не говорим за Бареков,Иван,Андрей,Руми Коларова и Юлий Павлов.