14

Анонимен

преди 12 години

Абсолютно е прав Яне ! Гърбърите доказаха че са способни да си правят кампании с държавни средства !

13

Анонимен

преди 12 години

Според лидера на БСП няма по-смешен и нелеп лидер на партия от Сергей Станишев!

12

САМО ГЕРБ!

преди 12 години

България е втора по ръст на безработицата в Европейския съюз

11

Тъпо яне

преди 12 години

"Според него поръчител и извършител на скъсването им е вътрешният министър Цветан Цветанов."Как така хем поръчител, хем извършител?Сам ли си е поръчал?А дали ако не беше успял да ги скъса щеше сам да се накаже?

10

олио

преди 12 години

много добро хрумване и аз мисля яне да стане президент, ако нестане пък дано е част от следващото правителство

9

Анонимен

преди 12 години

Яне Я., Волен С., Мартин Д., Сергей С., и т.н., без та претендирам за изчерпателност :) са барометър на българската реалност. Те са огледало в което всеки един от нас може да види собственото си отражение.

8

Аритметик

преди 12 години

А за 12 месеца са 66 милиона. Аз съм за!

7

До Речта на Яне на в

преди 12 години

Прав е Яне,особенно тези негови думи че ГРОБ дойде на власт благодарение на полицаите и техните семейства. България е на 1-во място по брой полицаи на човек от населението./ А какво правят тези търтеи- имат заповед от тиквата да съставят масово актове на всеки автомобил който спрат за да пълнят бюджета. 63 000 полицаи средна заплата 1 460 лв. са 94 милиона лв. на месец а за увеличение на мин.раб. заплата и пенсиите трябват 25 мил. на месец.....Оставка тикво оставка. прав е Яне.

6

Речта на Яне на вота

преди 12 години

Толкова е сбъркана и оплетена политическата немощ на ГЕРБ, че не е в състояние да излезе от нея. В нито едно направление на държавното управление вие нямате ясна политическа визия. Да не говорим за държавната администрация превърнахте я в чиновници сенки, които като излизат палят свещи, че не са арестувани. Това каза от парламентарната трибуна председателят на РЗС Яне Янев, предаде репортер на Агенция Фокус. Дойдохте на власт благодарение на българските полицаи и техните семейства. Ударихте хората толкова тежко, че те никога няма повече да се сетят за абревиатурата ГЕРБ. Бойко Борисов знае сам, че няма компетентност и не може да осъществи едно европейско управление, каза още Янев. По думите му премиерът е предпочел властта, защото го е страх от тези сенки, тази тъмнина, която е обитавал в други години.България е на път да бъде първата държава-член на ЕС, която ще банкрутира икономически. Толкова тежко ударихте българския бизнес, че той на практика не работи. Бойко Борисов разбра, че е загубил доверието на народа и дойде ред да иска доверието на личните народни представители на Цветан Цветанов. Днес сме свидетели на апаратен сценарии. Чрез Йозеф Дитрих няма нищо да спечели, така както Хитлер не е спечелил, защото е бил просто един касапин на втора позиция в третия райх. Както един физкултурник стигна на втората позиция в държавната власт, каза още Янев. Според него, всичко, което се прави в България от година и половина е на принципа проба-грешка.Бойко Борисов има един единствен ход, ние можем да му гарантираме, че ако си подаде оставката и си отиде с мир, а не да предизвика улични протести... Предлагам му да го назначим за шеф на НСО. С това горе долу може да се справи. Той беше добър телохранител на Тодор Живков и Сакскобургготски, но няма смисъл повече това правителство да тормози българските граждани. Няма по-голям провал от това и няма да има, запомнете ми думата, заяви Янев.

5

Анонимен

преди 12 години

Палавата Яница в цикъл и иска отпуск Щом Янка така казала какво има да се мисли и гласува

4

Генчо Гунчев

преди 12 години

Рйе-Зйе-Сйе,Рйе-Зйе-Сйе...........

3

Анонимен

преди 12 години

Яне много правилни неща казва и щях да гласувам за РЗС, ако не бяха обвързани с Алексей Петров...

2

Анонимен

преди 12 години

То и да работи все същата работа. Алчни ***

1

Аз

преди 12 години

Янке, нищо ли не заработи за 1 месец по магистралите, че искаш още два?