36

БЪЛГАРИН

преди 13 години

"Основен приоритет на ДПС е създаване на условия за предсрочен вот, след което управлението да се поеме от "нормално правителство на демократичните ценности и националните приоритети"."Нормално за ДПС е правителство което разрешава: заменки кон за кокошка, хонорари за консултанти по 1милион, корупция, спиране на еврофондове, отвличания всеки ден, обръчи от фирми, едни месни феодали които 20 години ограбват труда на хората в малкоте населени места. Е те такова правителство е супер за ДПС.

35

ТТТ

преди 13 години

N24"МЕСТАН ДА СИ ХОДИ В ТУРЦИЯ! ТАМ ДА ГО ОЦЕНЯВАТ!"N24, в Турция са на мода хората, които работят. Тении от рода на Местан много бързо стават модерни в зандана. Направо са си първи любимци. Лютвито палат да му построиш няма да се измести в Турция.

34

ХИТЛЕР

преди 13 години

ТИЯ В БЪЛГАРИЯ СА ТУРЦИ ,А В ТУРЦИЯ КАЗВАТ ,ЧЕ СА БЪЛГАРИ .ХОДИ ГИ РАЗБЕРИ КАКВИСА.

33

ФФ

преди 13 години

ДПС ИСКАТ НОРМАЛНИ КРАДЛИВО ПРАВИТЕЛСТВО

32

пако

преди 13 години

Българските турци са най онеправданите граждани на тази страна!!!!Те живеят почти като по времето на комунизма,ако не гласуваш за ДПС ще играе сопата,не ги пускат в джамията ,пречат им да живеят нормално,тъй като са изменници на партияДПС!!!Ако не успеят да се отърсят от влиянието на тази партия ще продължават да са бедни и неграмотни,защото като такива са най лесно манипулируеми !!!!

31

ттт

преди 13 години

"Основен приоритет на ДПС е създаване на условия за предсрочен вот"_____________________________________________________________Условия за предсрочен вот има, когато живота в страната стане по-лош отколкото е бил доскоро. ДПС има намерение да влоши живота ни ли, Местане?

30

Анонимен

преди 13 години

Abe *** ne razbrali che i na turcite im pisna ot skapanite vi murafeti.Kade pak si trugnal,evtinite vi trikove ne vurviat veche.

29

Анонимен

преди 13 години

Oshte li se nadiava na neshto tozi pluh

28

Анонимен

преди 13 години

Toia lisuger se vze i toi naseriozno.Silno nepriatna lichnost.

27

ПОБРАТИМИ...ТУРЦИ,

преди 13 години

....в БГ ,НИЕ НЕ СМЕ С/У ВАС ,А С/У .....ПАРТИЯТА ВИ ....ДПС,КОЯТО ВИ СЪСИПВАШЕ И ВАС 20 години ....скапан ПРЕХОД.....!Изберете си други ,млади ....да сте живи и здрави и успех за напред!

26

пако

преди 13 години

ДПС много лаят ,но нищо не казват за наказателните отряди които пращат срещу симпатизанти на ГЕРБ в регионите с турско население!!!Защо не информират ОССЕ и ПАСЕ за тези случаи,или тези актове на насилие не влизат в предизборната борба!!!!

25

Анонимен

преди 13 години

Ne moga da go gledam tozi ibrik.

24

дан

преди 13 години

абе гледам гласувате за моя пост, ама после гласувайте и за ГЕРБ, защото инак пак комунисти, а с тях и турци и ***

23

ДА БРЕ

преди 13 години

......ДПС да ......,И ДА НЕ СЕ ВРЪ-ЩАТ...!

22

Теди

преди 13 години

станишев така ме развесели:Питал се като повечето българи дали работното му място е сигурно,дали може да отиде на море.Живее ли по-добре от преди.***!Циркаджия

21

Анонимен

преди 13 години

Гледах ги сутринта по телевизията-много добре са запознати и те,и бсп с механизмите за манипулиране на избори.Предупреждават за всевъзможни хватки-ами толкова години те самите са го правили.Той и румен петков по същия начин е експерт на тема контрабанда.

20

НАИ-ПОСЛЕ....

преди 13 години

Българите разбраха ,какво представлява ...ДПС,та даже и собственият им ...електорат!НИКОГА ПОВЕЧЕ ДПС В ПАРЛАМЕНТА И В БЪЛГАРИЯ ...!

19

2323

преди 13 години

Платените гърбави форумци се разсъниха. Голям страх от ДПС. Реално само те могат да свалят Тиквата.Малко демонстрации на гладни български турци, 2-3 инцидента и Европа ще се ***. Позах какво следва..

18

дан

преди 13 години

на *** им се разгони фамилията...вече немогат да крадат...бравоГЕРБ, давайте напред, смачкайте ги

17

И АЗ....

преди 13 години

ДПС.............,ако не ви харесва тук в БГ ,има къде да ви оценяват и почитат ,ама там нема ....далавера ,и ще хапнете ...дръвцето....!