10

кандидат

преди 12 години

...нов на чин за изпит =на нов начин за обучение ...ами тогава как си представя министъра ,че цената за обучение ще се запази ...? то държавата вдига цените за изпита ,че камо ли учебните центрове за обучение.. .Р.S ..нали ще трябва ново оборудване за тези уч. центрове ...!

9

Анонимен

преди 12 години

както казаха, с новата система щели да се спестят много пари за листовките, които сега се печаталиНапук на логиката, обаче цената се вдига ...

8

Димитър

преди 12 години

Интересно защо на мен още преди две години за теоретичен изпит ми взеха 50 лева?

7

Анонимен

преди 12 години

Ами щом ще се спестяват толкоз много пари защо тогава ще вдигате таксата вън ГРоП от България

6

брадваро

преди 12 години

гръмни се

5

ГЕРБ=ГРАБ

преди 12 години

ВСИЧКО БЕШЕ ЗА ДА СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ ОТЧИТАТ РАБОТА И ЗА ДА СЕ УВЕЛИЧИ ТАКСАТА.Заради въвеждането на нова система за оценяване ще бъде увеличена и таксата за теоретичен изпит от 12 на 20 лева. 20 лева е и новата такса за практически изпит.

4

йъэ

преди 12 години

юйъэ

3

Анонимен

преди 12 години

Еми толкова струва 3 листовки са 20 лв eдин вестник е 50 стотинки какво странно има листовките са малко по скъпи защото се правят от папирус.

2

Анонимен

преди 12 години

Йонко е куха лейка и е *** като ***

1

!

преди 12 години

За какви тестове плащат по 350 000 лева годишно, ми то трябва всеки да се явява на изпит по 10 пъти, че да се изхаби толкова хартия, това е поредния пладнешки обир!Отделно, ако се договоря с инструктора той да ми реши листовките, ако ще и 5 стикера да ми залепят - все тая. Да викат някакви квестори на ротационен принцип, да видим дали няма да се променят нещата.