93

Петьо-Евреи

преди 12 години

ако персите не се избавят от тази злобна носеща само раздор и смърт среди хората религия наречена ислам иран ще падне.

92

Анонимен

преди 12 години

Иран в буквален превод означава Страна на Арииците!!

91

Анонимен

преди 12 години

те от 2 века го гризват другари ама нещо не се получава хахаахха

90

йо

преди 12 години

американците отдажна си ги го търсят и накрая ще гризнат дръвцето

89

Анонимен

преди 12 години

И КАКВО КАТО ИМА РУСКА ВОЕННА БАЗА *** .......ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ НЯМА ДА ЗАВАЛЯТ БОМБИ ПО ПРАСЕТО АСАД ЛИ ? ХАХАХ

88

Анонимен

преди 12 години

САМОЧЕ В СИРИЯ ИМА РУСКА ВОЕННА БАЗА!!!!!

87

никола

преди 12 години

няма смисъл от подобни предупреждения,доколкото знам в Сирия НЯМА ПЕТРОЛ,е и демокрация няма, това от баща на син да се предава власта е практика при племената и комунистите,но няма демокрация и в Суадитска Арабия и там от баща на ПЪРВОРОДЕН СИН/другите ги убиват за да нямат претенции/,но САЩ там няма да се месят защото петрола тече ли тече по тръбите на американските фирми и интереси.

86

Анонимен

преди 12 години

хаха всички който се мислят за *** и перси им плащам вднага билета за Иран

85

Патриот до 85

преди 12 години

Незнам дали имаме нещо общо с персите ,но подкрепям всеки противник на англо-американската глобалистка ***!

84

Анонимен

преди 12 години

СМЪРТ ЗА ПРАСЕТО АСАД БАВНА И МЪЧИТЕЛНА!

83

Анонимен

преди 12 години

Откакто крайните ислямисти заграбиха насилствено властта в Иран,страната им тъне в терор.Затворите,цензурата,мъченията и убийствата са ежедневие.Иранците мразят управляващите си.Преследвани са зороастрайците и всички иранци,които се считат за наследници на персийците и изповядват старите вярвания, обичаи и традиции.Представете си в България да започне да се преследва Тангранизма.А всъщност,под прикритието уж на религията,управляващите в Иран се опитват насилствено да задържат управлението си

82

Патилан

преди 12 години

Факта ,че НАТО признаваше Кадафи за почетен председател на Либия, попрече ли му да нападне държавата Либия подло, без да и обяви предварително война??? Може би ще и обявят война след като държавата Либия престане да съществува, унищожена от същото това НАТО???"Да, НАТО е и политическа организация. Има и политическо ръководство" ... и тежко въоръжен нефтен отдел. Сега опитват да се пробват да помогнат и на Иранският народ с малко "хуманитарни бомбардировки"?

81

Анонимен

преди 12 години

до 84:да но Персите като цяло са много по умни от останалите и едва ли ще допуснат подобен сценарии те САЩ вмомента са притиснати до стената от Китай и се чудят каква поредна манджа да забъркат но с Иран са сбъркали адреса просто!!

80

Анонимен

преди 12 години

до 83:браво ето това е истински патриот естествено че ще се включиш на страната на Персите та произхода на Българите е от там Мадарския Конник стой точно над Техеран!!

79

Анонимен

преди 12 години

Иран има основания за много сериозни притеснения. Сценарият на САЩ и НАТО за пълен контрол върху нефта е един същ и след Ирак и Либия следва Иран. Събитията в Сирия са само удобен повод за военна намеса. При това задачата на САЩ при евентуална инвазия в Иран ще е значително улеснена, тъй като в този район те имат едни от най силните съюзници - Турция от Север и Израел от Юг."Който днес контролира нефта, утре ще контролира целия свят." - казано е от Х.Кисинджър преди 30 години! На Американската икономика са и нужни военни конфликти за да излезе от батака в които е в момента с външния дълг до лунатаПерсия, със своята 6000-годишна история е виждала и по-големи фукльовци от Буш, Обама, Саркози и Берлускони, взети заедно!

78

Патриот

преди 12 години

Ако натовската терористична *** нападне Иран аз се записвам доброволецна страната на великите перси!

77

80добавен от: Елф

преди 12 години

Даже самити изрелтяни не поддържат политиките на циониското си правителство... а иначе ни плащаме сумати кинти (и животи) постоянно откак сме в нато за подържане на личните интереси на сащ и корпорациите - ирак, авганистан, сърбия, либиа и т.н. и т.н....

76

Анонимен

преди 12 години

до 77:внимавай как говориш за Персииските ни братя Евреиски гном.........

75

Елф

преди 12 години

Тенденциозна статия,с тенденциозна снимка.Истината-никой от нас не иска да плаща за измислени операции на НАТО в Сирия за да се поправи положението на разлагащия се Израел........Иран,Сирия и Израел ни интересуват само като бизнес партньори-за другото Швейцарски неутралитет!Пари за щуротии нямаме!

74

До 78

преди 12 години

Ти също, а може би много хора ще се радват