14

osata

преди 12 години

до 10 и 11 - нещо не разбрах. Уж беше свекърва, а след това стана дъщеря?

13

Анонимен

преди 12 години

Когато се молим за здраве да не пропускаме да кажем - душевно и физическо .

12

смех...

преди 12 години

Това би се определило,като друг вид тормоз не е в никакъв случай по- малко безболезнен пак е нещо против волята ти вид тормоз. Кой знае в каква среда работи и с какви хора се познава, туко- така не се нанасят подобни поражения, върху чуждите деца и техните деца. Питам се на подобни хора, ако им подложиш собствените деца на подобно нещо, дали безчувствената им същност ще се промени до неузнаваемост или егоизма е пропил дебелокожата им същност?

11

Анонимен

преди 12 години

Наричаше внучето си невъзпитано, караше ме да се кълна в детето си, заради някакви нейни приумици, а то милото- малко душичка, все боледуваше като малко. Един ден ми каза, че иска внукът и да умре, защото е болен и да не мъчи дъшеря й. Ей, такива работи- та досегът с такива морални *** е нещо страшно и остава духовни рани, които времето трудно лекува.

10

Анонимен

преди 12 години

Прав си анонимен и аз така, ако посегнат на детето ми - няма да простя!Някой хора се раждат *** по душа, физическите недъзи се виждат, но духовните - не. Това е страшното. Аз имам една свекърва- истинско чудо...вище, макар че е грях да обидиш така човек, та оттогава съм убедена, че духовните *** те се раждат и образованието и възпитанието трудно им повлияват. Но пораженията, които нанасят на психиката на останалите са огромни-още не мога да се съвзема от бездушието и егоизма на тази жена

9

смех...

преди 12 години

Баща и ако я държал през всичките тези години в подчинение? Интересното, при тези истории е че не се говори за майката на тези жени и се раждат деца в край на крайщата една бременност трае 9 месеца, как никой не забелязва, това 12 деца са все пак.

8

Анонимен

преди 12 години

ОМРЪЗНА МИ ОТ ПОЛОВИНЧАТИ СТАТИИ ! Да ви отрежат заплатата на половина ! Какво е това ? ----Чули не дочули, разбрали не доразбрали, важното е че писали

7

Анонимен

преди 12 години

Може би момичето не е имало майка и е било оставено при бащата.

6

Ива

преди 12 години

Най-голямото извращение е да посегнеш сексуално на детето си!!!Но едно не ми е ясно, защо тази жена е мълчала и раждала 35 години????И изведнъж решава да поръча убийството му.Значи е имала възможност да се оплаче в полицията по-рано!?!?!Явно и е харесвало, докато не е станало дума за децата и.Това си е чиста ревност май!

5

Анонимен

преди 12 години

Болни мозъци Пази Боже ! Не разбирам как ще отгледаш родно детенце за да му почерниш живота ? Щастието на децата е всичко за родителитеАко някой посегне на дъщеря ми ще го унищожа !

4

смех...

преди 12 години

Когато четем подобни истории, никъде не се пише за майката / бабата/ на тези жени. Как, така се извършва подобно деяние, години наред и *** седи безучастна, докато децата и страдат от системен физически тормоз и насилие?

3

AbJeCt

преди 12 години

нямам думи ... просто вече нямам думи ...

2

смех...

преди 12 години

Майката как не го убила?

1

Кабули

преди 12 години

Господи, много яко си ни сбъркал чипа, бе!