78

ХА,ХА,ХААА....

преди 12 години

....ЩЕ СЕ ИЗГОРИШ , ....АКО МЕ "ПИПНЕШ" 78...!ВЕДНАГА ПРАВЯ ДУПКА В КОЖАТА .....!НЕ СЪМ ЦВЕТЕ ЗА МИРИСАНЕ.....ХА,ХА,ХАААА.....!"ОБЪРКАЛ СИ ....РЕЙСА..."ХА,ХА,ХАААА.....

77

стефан

преди 12 години

всичко ще "намерят", както направиха във войната с бивша югославия.от девет кладенци вода ще докарат да докажат колко е виновен кадафи...... срам и позор за тъй -наречената западна демокрация/и ние сме час от нея... нали?/

76

78

преди 12 години

ооооох, 77 моли се да те не пипнем, че пипката ще те фане, егате и хашлака ненормален

75

ЗАТОВА И...

преди 12 години

...ДЪРЖАВАТА НИ Е ПЪЛЕН КОМУНИСТИЧЕСКИ "***".......НИТО Е ПО ЗАПАДЕН ОБРАЗЕЦ ...НИТО Е ЧИСТО "КОМУНИСТИЧЕСКА"!ДЪРЖАВА НА ГЕЙОВЕ , *** И ТРАВЕСТИТИ.....!!!!!!!!!!!!!!!!КАТО ПОЧНЕШ ОТ сърГЕЙЯ....МИНЕШ ПРЕЗ КАЛФАТА .....ТА, СТИГНЕШ ДО ШОУТО НА "ДЪЛГИЯ ТРАВЕСТИТ"......!ВСЕ ,РОЖБИ НА "СОЦА" И "ЧЕРВЕНИЯ ***"!!!!!!!!!!!!!!!!!!

74

ТАКА СЕ ПРАВИ .....

преди 12 години

...."ИСТИНСКА РЕВОЛЮЦИЯ" .......А , НЕ ...."НЕЖНА"И РАЗНИ ЛИГАВЩИНИ, КАТО В БЪЛГАРИЯ , ГДЕТО И СЪРБАМЕ ПОПАРАТА ---ВЕЧЕ 20 год!ТОВА Е ИСТИНАТА!КОМУНИСТИТЕ СЕ ЗАДЪРЖАХА НА ВЛАСТ --БЛИЗО 50г., ЗАЩОТО ОЩЕ С ИДВАНЕТО СИ, ПРЕЗ 9-09.44г. ---ИЗБИХА И ПРАТИХА ПО ЛАГЕРИ...ЦВЕТА НА ИНТЕЛИГЕНЦИЯТА И БИЗНЕСА В БЪЛГАРИЯ!РЕВОЛЮЦИЯ СЕ ПРАВИ С МЪКИ И КРЪВ-----А ,НЕ С *** И ПОЛИТИЧЕСКИ *** !!!!!ЕЛЕМЕНТАРНО ,Е...!

73

Анонимен

преди 12 години

Не вярвам на ООН!....и на цензурата в сайта! Не триите мнения, моля.

72

Аз Казах!

преди 12 години

Тази статия е директно свързана с този клип: youtube/watch?v=P22Qk15T_18&feature=related Писна ми от пренаписване на събитията от дяволска , нагла и нахална лъжа. Писна ми от глобалните медии издържащи се от шока , насилието , зрелището и страха на хората. Още повече ми писна от заспалите хора , които не четат , не задават въпроси , не се интересуват и си мислят , че всеки който го показват по телевизията се грижи за тяхното благоденствие. Стига е , вие сериозно ли .....

71

Американската попара

преди 12 години

Не вярвайте на медиите, не вярвайте на Агресора и Глобален Терорист САЩ, за равноправието, демокрацията, толерантността - това са част от лъжите които ви пробутват CNN и другите медии, това е тяхното оръжие за промиване на мозъци, начин да манипулират, да изопачават думите в тяхна полза, и да заробват хората по-света!!! Целият боен състав на НАТО е тръгнал в боен марш срещу благоденствието на Либия. Какви ти бунтовници. Всички разбираме,че това са наемни мародери и наемници обещано им безотговорно да грабят и рушат колкото могат. Всички знаем какво очаква Либия. Нима ние днес не сърбаме американската попара надробена ни от нашите продажни *** с вратовръзки!

70

кой е оон

преди 12 години

ООН призова да не се допускат актове на насилие и отмъщение-кой е оон може да разберете от това филмче Esoteric Agenda в замундата го има п.с. пук и не е само това

69

Тошко

преди 12 години

Сега ще се настани там и "Отворено общество" на Джордж Сорос. Абе с две думи "Пълна демокрация" ги чака Либийците. После ще им натресат ЧЕЗ,ЕОН.....качествен ток! Нас си ни превзеха без бой с помощта на "Мургавей Костов", докато за разлика от нас либийците май им се оказаха доста "костелив орех"!?

68

марин

преди 12 години

тази опозиция от Либия не може ли да дойде и в БГ ??? о нази да ни освободят от мошенници

67

Анонимен

преди 12 години

Либия при Кадафи:В Либия се дава по 7000$ на новородено, 64000$ на младоженци, 730$ за безработен, безплатно електричество и вода, най-евтиното гориво в света (около 0.12$ за литър), образование и здравеопазване без пари, учение и специализация в чужбина без пари, покупка на нова кола-50% се поема от държавата, гориво, безлихвени кредити за покупка на жилище, наем на държавно жилище без пари, никакви данъци, нулева престъпност и др. Какво точно е окрал от народа си? Направил грешка че не сложил парите в западни банки а ги раздавал на либийците!?За 1998 г. 38,2% от националния бюджет е разпределен за образование. Това е един от най-високите проценти отделян за образование в светаВсе си мислех, че е лошо дето България е бедна на природни ресурси като нефт и газ, ама като гледам какво стана в Ирак и Либия, вече си сменям мнението - по-добре да нямаш природни богатства, че веднага ще се намерят едни "освободители" и "демократизатори", които да те вкарат в "првия път". За тях Богатствата, за народа "Гладната демокрация".

66

Анонимен

преди 12 години

Ще помоля болшевишкия олигофен 62 да си изпие хапчетата против параноя,ако трябва в двойна доза,и да отиде на психиатър.Здравната каса финансира достатъчно лечението!

65

Анонимен

преди 12 години

"Съобщения за изтезания и убийства вече идват от Либия"Е НЕ ТЕ ДОСЕГА СИ ИГРАХА САМО НА ЖМИЧКА.СТИГА ГЛУПОСТИ.

64

Анонимен

преди 12 години

Медиите не правят нищо полезно, напротив само повишават напрежението и то ескалира в насилие и вандализъм което си е материал за медиите. Защо е нужно това?

63

Оги

преди 12 години

Демокрацията в Либия започва.

62

Анонимен

преди 12 години

ВСЯКО НЕЩО С ВРЕМЕТО СИ ! Свършило му времето на този, да си хваща пътя !

61

до-57

преди 12 години

Няма сини каски , сините каски позеленяха, никой не е луд да се вре между шамарите и да мре заради тази мързелива миризлива *** !

60

Патриот

преди 12 години

Ще помоля натовския *** да престане да си рестартира модема и да и слага сам плюсове,натовско е някак си!

59

Анонимен

преди 12 години

Лицемерни европедерасти.Първо насъсквате хората,а после зовете за цивилизованост.