66

до 64

преди 12 години

какво се строи бе *** или мърло?две магистрали, едно метро и какво още?преди 3-4 години се строеше и то в пъти повече, сега строят 2-3 богоизбрани фирми близки до мутрата Боко, от които той прибира комисионни.

65

Име

преди 12 години

Кой каквото иска да си говори, но тази женица ако наистина направи парковете да изглеждат малко по европейски, както и да се пребори да направи витошка истинска пешеходна зона, само заради това ще гласувам за нея. Ааа и ако махне тази гнида наречена главен архитект на София Петър Дудуков, ще пусна авансово и втора бюлетина за следващите избори за кмет! :))

64

Анонимен

преди 12 години

колкото и да мрънкате в страната се строиСТРОЕЖИ !ЗАЩО НЕ СЕ ЗАРАДВАТЕ ,че вече няма опашки за записване в детски градини!В МОЯ квартал мият всяка нащ -сега има значително по-малко прах!Стига сте млрънкали!Града става по-хубав!Радва ме че не е само в София!Преди 3 години имаше много пустеещи земи -сега намаляват.

63

NA

преди 12 години

Аз съм сигурен че ще стане страхотно място, ремонта е основен, а не само козметичен, дори са спестени пари за поливна система, което е страхотно браво на г-жа Фандъкова.

62

Анонимен

преди 12 години

тая мисли за новото работно място на Бойко ще къса хартия там след изборите

61

анонимен

преди 12 години

тая *** некадърна да си ходи у село самоков, там да е кметица, как може човек който не е роден в София да е кмет на града?!?а в тия скъпи *** които ги прави да ходи да прави ***, защото само за това я бива, за всички е ясно че е подставено лице, кукла на конци, ***, срам е такъв човек да е кмет на европейска столица...

60

Анонимен

преди 12 години

Хора проблема ви е, че каквото и да се направи в тази държава винаги ще плюете... И дядо Боже да дойде на власт и него ще оплюете...

59

Анонимен

преди 12 години

вместо да прават нови *** просто да се изнесат от народното събрание за 0 време ше стане супер *** не че сега не е

58

До 54

преди 12 години

Права сте!Но за бога, тук говорим за 21-ви век!До там ли докараха бедния, търпелив българин, да се радва на ЕДНА ТОАЛЕТНА?!Миналия месец бях в Лондон, ей богу, там са през 20 метра.Коя от коя по-модерни.Та искам да кажа, че много конфорт им създаваме на тези наши "политици".Да минават с тоалетни и 15 км. мини магистралки.Само това ли заслужихме след толкова чакане?!

57

extra

преди 12 години

Тъкмо ми се присра. Мн добра новина !!!!

56

Анонимен

преди 12 години

90 бона за *** и как инвалидите ше пикаят там, като не могат да стигнат до южния парк

55

Flady

преди 12 години

И понеже не ми стиганха символите да си довърша коментара! Немога да разбера защо присъстват под този род новини, коментраи село-град, селяни-граждани, ей диваци тази ваша омраза и изкуствен осъздаване на напрежение и проблеми до никаде няма да доведе! Гледай да оправиш себе си и тогава съди за останалите! Не случайно се казва че единственото което може да направи човек е да подобри себе си, останалите неможеш да ги промениш, те могат единствено сами да се променят! Всички расисти в Кремиовци :)

54

Flady

преди 12 години

Ех народе само се напъвате напъвате, но от напъването каде отивате, ами в тоалетната, и именно затова докато седите по парковете и се напъвате да критикувате, г-жа Кметицата ви спретна една тоалетничка да може след балканското си напъване да се облекчите по европейски, да разберете защо сме отишли в Европата! :) Чесно според мен това с тоалетните е продиктуван от критиката на кандидата на Атака че липсват тоалетни в парковете ни и пикаем като кучета по дърветата! Новината е прилична и аз съм ок!

53

haha

преди 12 години

Mojesh da izgonish momaka ot seloto, no seloto ot momaka ne.

52

Анонимен

преди 12 години

Факт е, че пада голямо "мье"-кане по парковете и обществените места на столицата. Конфликт "София-провинция" няма. Разбираемо е. Хората са напуснали провинцията, търсейки по-добра реализация и място за живеене. Проблемът е, че провинцията не ги напуска тях. Провинциализмът в крайна сметка, е въпрос на манталитет и поведение, а не на местожителство и месторождение. И няма лек срещу него.

51

Анонимен

преди 12 години

до МомчилХаресваме ей такава новина-Построихме тоалетна ,а не хотел.Похарюихме пари само за строителните материали и 25 % печалба за предприемача.Да напомня ли ,кой спечели от общината кръгла сума за ПР мероприятия в същия този парк в който нямаше тоалетна?Е,сега Цветелинка може да отиде в тоалетна,ако се наложи!

50

NIE OT BSP

преди 12 години

KAKTO KAZVA STENI6EV---- NIE ASVALT NA IADEM---A ZA TOALETNATA NE ZNAM KVO 6TE KAJE AAA

49

haha

преди 12 години

Da vi *** v modernia kenef. Da dadat 40 hil. lv da zatvoriat seslavskia manastir koito e ot 11 vek s unikalni stenopisi i se razpadat zashtoto niama prozorci.

48

ъх

преди 12 години

7 rio "Браво Данче - ти си най-добрия кмет който София е имала."Сигурно това е и единствения кмет в историята на София който знаеш, тъй че извинен си.

47

Анонимен

преди 12 години

браво