28

миро

преди 12 години

Защо се назначават коронарографий за източване на здравна каса , на хора без нужда

27

НОВ МОРАЛ в БГ

преди 12 години

Децата ни измират ,а политиците ...ЦЪФТЯТ ...,ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ!

26

Анонимен

преди 12 години

Тавани! На всичко тавани! И все по ниски!Трябват пари за магистрали! Източете и парите за здраве и парите за пенсии и каквото се сетите и ги налеите в още 15 - 20 км магистрала! Магистрали ни трябват на нас - магистрали! Да има къде да работят *** и милиционерите!Ама народа ще е измрял докато я завършите! Води се политика за целенасочено унищожаване българския народ!

25

миро

преди 12 години

Аз не сам ползвал здравеопазването от 6 години- мойте пари за осигуровки къде отиват , ако не за деца или хора които имат нужда от тях, защо се правят ремонти на частните вили на докторите с пари от осигуровки на хората

24

СПАС

преди 12 години

Дайте си ни парите от здравни осигуровки, едераси от ГЕРБ

23

Данъкоплатец

преди 12 години

Да не си на мястото на родители с деца, които се нуждаят от лечение в чужбина, но даването на такива огромни суми за съмнителни в крайния резултат лечения на фона на трагедията в Българската здравна система едва ли е логично. Няма пари за лекарства на онкоболните и за профилактика а се дават стотици хиляди за безнадежни случаи, които финансират чужди здравни системи???

22

СПАС

преди 12 години

няма такива ***, тоя го нема 1 година и сега се появи с новата *** идея , абе реформата в здравеопазването бре крив *** от ГЕРБ

21

за 21

преди 12 години

Направо хващай аз Афганистан

20

оптимист

преди 12 години

Най-накрая осъзнахте, че трябва да се върнете към старото, за да запазите новото. Но сме изправени пред друг факт- колко бъдещи лекари не са спали на лекции след поредната алкохолна вечер....и колко са узвоили урока на практика? За това все по вече ,,бъдещо поколение", което вие без капка съвест, създадохте и оставихте на произвола на съдбата или чужди-грамотни лекари ще искат трансплантациив чужбина. И аз да съм (да не дава Господ никому), ще искам Израел,Германия та дори ако щете и Пакистан.

19

Асфалтова магистрала

преди 12 години

Децата в България-с лопата да ги рине човек,като в Китай сме се нароили.Кому е нужно да се харчат пари за тях-я да правиме магистрали,пари и вили-стига с тия дечурлига!Извън тъпата ирония-дано тия,дето налагат лимит за здравето на дете-точно те да са тези,които да усетят какво е да се молиш за живота на свое дете,или внуче!!!

18

Г-Н СТЕФЧО ,...

преди 12 години

...КАЖИ НЕЩО ЗА ....МОРАЛА В ПОЛИТИКАТА ...?

17

Анонимен

преди 12 години

НАЙ-НЕУСПЕШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО ОТ ОСВОБОЖДЕНИЕТО НАСАМ!Некадърност, шуробаджанащина, тъпотия, алчност и платени хвалители, надминаха тоталитаризма и фашизма и комунизма и всичко.

16

NIE OT BSP DO 12

преди 12 години

DRUGARIO PSUVNI SE DA TI OLEKNE----BLAGODARIM

15

NIE OT BSP DO 12

преди 12 години

IZVINIAVAME SE ZA SAZDADENOTO NEODOBSTVO NO TEZI MEZONETI NA GOCE I HOTELCHETO NA STANI6EVI NE SE STROIAT S LOZUNGI A S PARITE NA BUDALITE

14

Анонимен

преди 12 години

Какво искате, бе? Депутатските жилища имат нужда от ремонт. 1 депутат=20 деца, така че на есен пак към урните. И моля изберете най-обещаващия.

13

брадваро

преди 12 години

и като сложиш таван да не мислиш,че няма да го изискам останалото, мм?

12

13

преди 12 години

Към АНОНИМЕН - не съм съгласна, че като отново сменят министъра, нещата ще се оправят.Този е трети поред за 2 г.,според мен досега е направил най-малко грешки/сравнете го с другите двама/.Ресорът му е много труден и винаги ще има недоволни, а неговата цел е - те да са по-малко от преди.Харесва ми, че е отворен за диалог и много УМЕРЕН в критиките си - към лекарите или към други съсловия.Това, че е редови лекар и е млад и енергичен,също е в негов плюс!!!

11

..Стефчоооо,

преди 12 години

Къде са..... "Безплатните болници ",които ни обеща?Сега разбра ли ,че след като няма ...МОРАЛ...В политиката ,всичко друго ...ОТПАДА ?

10

KUTEV

преди 12 години

BRAVO BRAVO A SEGA ZA GLADA I ZA RAZRUHATA ZA ASVALTA I ZA CECO PI6ETE

9

онбашията

преди 12 години

каква субсидия за чужбина бе, твърдо съм против. с какво тогава се отличаваме от гнусните *** дето замерят линейките с камъни, но търчат при белите доктори да ги лекуват? ако нашите доктори не струват, значи българите не струват и няма какво да си даваме зор да ги спасяваме в чужбина.