223

до 230

преди 12 години

Той и Боко го играе(ше) човекът закрилник на народа, от народа и т.н. Очевидно не го подкрепяш, но защо тогава прилагаш същите мотиви, които направиха министър - председател Боко. Очевидно тази схема води до още по - лошо положение. Мислете малко бе хора. Образовани управници ви трябват, не да започвате да ахкате по всеки следващ "от народа". Не, че има шанс Светльо и нямам нищо против него, но въпросът е принципен и е до гласоподавателите, не до него конкретно.

222

edin marmot

преди 12 години

Няма лошо.. Само трябва да си вземе за вице Митьо Пайнера :))))))

221

EXTREMIST

преди 12 години

AKO GO IZBEREM STE BYDE WTORIQ PUT KOGATO NEKORUMPIRAN MORALNO I FIZI4ESKI 4OVEK V BG, STE POPADNE VYV VLASTA!!!DOLU BOIKO GADNIQ POJARNIKAR,IPON-EC,MAFIOT,MUTRA I GADEN KRADEC!!!ZAEDN S CVETELINA BORISLAVOVA NA BESILKATA I TVA E

220

***

преди 12 години

Какво е това примиренчество - трети!!! Трябва да се бори за балотаж. Чук по главата за самозабравилите се ненаядници от елита, не плесване през пръстите! Давай, Светльо, все още има време за една хубава лятно-есенна предизборна обиколка.

219

az

преди 12 години

Даа, държавата не е задимен бар-тип дупка, по-зле е в момента. И с оглед на останалите кандидатури - тази ми се вижда най-нормална, човек от народа, човек който не се притеснява да си каже право куме в очи. Няма да спечели той, но поне ще покаже на власт-имащите, че народа вече е ОТЧАЯН и се нуждае от промяна

218

Анонимен

преди 12 години

Тъкмо бях се зачудил за кого - и ето го отговора!С две ръце за и с колкото ми дадат бюлетини :)

217

Анонимен

преди 12 години

и химн ще ни стане...''боли ме ***'' :))))

216

Анонимен

преди 12 години

Вие сериозно ли бихте гласували за Светльо? Не, че има някакво значение, ама сте клоуни. Държавата не ви е задимен бар от типа дупка. Другия път може да се кандидатира някой чалгар, който се обявява за шоумен и да повлече гласовете на гласоподаватели с аналогични на вашите мотиви, само че те ще са повече.Нема такава държава (хора).

215

EXTREMIST

преди 12 години

SAMO SVETLIO!!!SAMO SVETLIO!!!SAMO SVETLIO!!!SAMO SVETLIO!!!VSI4KI DRUGI TRQBVA DA BUDAT IZBITI

214

Censor

преди 12 години

До 218На кой му дреме дали ще са комунистите ... на "кой не скача е ... пепел от рози" вече му мина времето!!! То е ясно че сегашните ла*на в парламента са представители на статуквото! Нямат интерес да хапят ръката която ги храни! Пък ти си разтягай локуми за цветовете във видимия спектър колкото си искаш!!!

213

Бате Сашо

преди 12 години

Ще се изненадаме май всички колко много гласове ще обере Светляка.Не наказатален вот ще бъде това,но нека некой по умен от мен го дефинира какъв ще бъде(вота)Аз не съм гласувал от 18 години,но сега ще го направя.

212

Анонимен

преди 12 години

navremeto glasuvah za Kulekov i Boychev,bqha treti , a uj na maytap

211

Censor

преди 12 години

Дано не е поредната политическа *** игричка! Защото определено ще гласувам за него! Това момче има много повече потенциал от самозабравилите се политически ур*ди! Лично аз смятам че това е по-добро накзание за всички от новия биологичен вид "политик бездушник"!

210

Избирател

преди 12 години

Светльо ще е изненадан колко много хора ще гласуваме за него !! :)))

209

Metalex_

преди 12 години

В една песен на Контрол де пееше: Ицо Стоичков президент президент!Време е да запеем Светльо Хиподилски президент президент... :D

208

Анонимен

преди 12 години

за хиподил(+)за волен(-)

207

Анонимен

преди 12 години

Това е трик за разсейване на гласовете,за да спечелят отново комунистите.

206

Анонимен

преди 12 години

Давай хиподил,бяхме позабравили екзотиката на Кире либерало и Жоржи!Имаш шанс да им обереш гласовете на всички гласували за тях.

205

ДА

преди 12 години

Ще гласувам за тебе бате! Само така! Успех!

204

weisse wolfe

преди 12 години

Хиподил бяха веселите санитари в българската обществена идиотия и шизофрения. Винаги пияни се забавляваха, докато раздаваха задължителните за всяко общество пънк парчета.Но българските *** ги плюеха, и заради това, и досега стените на мястото, където живеем са изрисувани с ***. Славни времена за хората, живеещи в *** и слепи за кафявия цвят!