218

мъдрец

преди 13 години

До 215Преди да говориш за мизерни пари помоли някой да ти оцени квалификациите.Много говориш, но едвали си свършил нещо полезно за обществото.И помоли някой да ти каже какво е казал президентът Джон Кенеди за това кой какво и на кого трябва да даде.

217

анонимен

преди 13 години

Браво на министъра ,точно от това имаме нужда подобряване на инфраструктурата в страната

216

Ивайло

преди 13 години

Безспорно Плевнелиев си върши работата отлично! Необходимо е да се изгражда инфраструктура в страната ни, тъй като сме много назад от западно-европейските ни съседки. Радвам се, че ГЕРБ са насочили сили точно в тази посока!

215

до 212

преди 13 години

трай бе *** не става всичко за 2 години

214

Анонимен

преди 13 години

Този човек дето хванал тен при обиколките по магистралата,изглежда и яко е слънчасал!!!

213

anonimen

преди 13 години

и колко месеца ще пътувате до бургас най много трипрез другото време от годината може да посетите един спрял град и селските спирки по южното черноморие в каквото ще се превърнат след седмица две

212

До № 208

преди 13 години

Ти как я получи тази средна скорост, от 130 км.в час , като има куп ограничения, например в тунелите и други подобни? Средна, а не максимално разлешена!

211

до 215

преди 13 години

Ми като се замислиш,и сега дали си образован и кадърен няма значение,все си зимаш 800лв Как ги виждаш нещата?П.П.Не може всички да сме ИТ

210

do 210

преди 13 години

Ехааааа,много ги чуваш нещата...Кремена от ЗАГ иска да се запознаете,ако имаш жип!

209

Отвратен

преди 13 години

Отвратен съм от всички критикари тука! За първи път се строи от десетки години, а някой по-долу ми вика "Росенчо слез от автомобила и виж градските пътища колко са окаяни". Критикари, извинявайте, че Росен Плевнелиев не е Бог да огрее навсякъде за 1-2 години. Дайте да го махнем най-добре и за изпаднем в безвремието от последните 20 години когато баш нищо не се правеше. Аман от критикари, аман!!!!

208

Petkov

преди 13 години

Добре де, да го кажа така: Няма ги държавните заводи хранилки за мързеливци и некадърници, където искаш не искаш почваш работа на 19-20 години и се пенсионираш пак там.Ама дали си образован, квалифициран и т.н. нямаше значение.Държавата плащаше заплатата и всичко беше на 6.А относно държавните институции, то остана и те да станат частни...И не че да работиш там е голям престиж.По-скоро е унижение.Поне аз няма как да работя там за такива мизерни пари.

207

До 210

преди 13 години

Как да няма държавна хранилка? Я погледни що министерства, парламент, агенции и подобни. Те не са ли хранилка?

206

Адам Смит

преди 13 години

Унтерменшери, като ви построят фабриките къде ще си продавате некачествената и скъпа продукция? Некачествена защото работниците са унтери, а скъпа защото унтерите искат 2000 лева на месец - чисто.

205

Мнение

преди 13 години

Строим магистрали. Но останалите пътища са в окаяно състояние. Росенчо, слез от служебния автомобил и се повози с личния дори по София. В кварталите улиците са с кратери като на Луната. Или пък мини по някой друг второстепенен път до някое по-малко населено място. А да, щях да забравя, за окаяното състояние на останалата инфраструктура са виновни кметовете, нали така каза по ТВ преди два дни?

204

Анонимен

преди 13 години

Всичко това е много хубаво, но аз си нямам нито влак, нито кола. А Айшето дава и тя зор на морето да я водя. И аз питам: кога ще мога с каручката за 2-3 часа да ида и аз до морето с Айшето?

203

Petkov

преди 13 години

Много се кефя на такива призиви - "постройте заводи, фабрики..."Кой да ги построи бре, държавната администрация ли?Това да не ви е КЕЧ-а през 70-те.Няма държавно вече. Няма доживотна работа-хранилка за лентяи.Има естествен подбор. Пазарна икономика.Качествения мат'риял се справя и ходи за 3 часа до морето.Останалите гледат отстрани, като *** пред сладкарница през социализЪма.

202

Червен Дрислю

преди 13 години

*** кармазъ *** сте, комунист на снимка да видиш - удари му два шамара и скъсай снимката - ми нали всичко, което се построи остава в България, бе *** и недоносени *** - ми умрете от яд - това да не са ви хонорарите на Догана, *** и *** ви !!!

201

хаха

преди 13 години

205Амии София Бургас е около 400 километра... при средна скорост от 130 км/ч /колкото можеш да караш по магистралата/ за 3 часа ще измимеш точно 390 км... е , сега разбира се, че Плевнелиев малко прекалява? Ти какво очакваш?

200

Анонимен

преди 13 години

..."да не се блъскат в неклиматизирани автобуси и тролейбуси"... Обещават ни да се "блъскаме" в климатизирани автобуси и тролейбуси. А ако им се повредят климатиците? Тогава какво става? Живи се варим, както е сега в "климатизираните" влакове, без отваряеми стъкла. Кой ли ***, е измислил превозни средства, без отваряеми стъкла? А сградите, без отваряеми стъкла?

199

не ми пука

преди 13 години

че аз сега ходя за 2: 56 с S--ката