14

до бургазлия

преди 12 години

А бе, бургазлия! Не ти ли е ясно, че когато бъде построена магистралата "Струма", софиянци ще бъдат само за два часа на море в Гърция? И окончателно ще забравят Бургас и "неговите хубави хора"!

13

AYYYYYYYYYYY

преди 12 години

Народа е овца...2 министри на Кадафито предадоха кладенците на народа на запада.Сега има да дават нефт докато си върнат заема на нато та ушите да им пукат.Сега ще усетят мизерията.Печеливши са запада и 2 министри на кадафито а народа да мре бе,на кой му пука за него

12

KOKO

преди 12 години

Кадафи си отива и идва бив6ия министър на Кадафи.Нещо като Тато и Младенов си отидоха но имаме Боко и племенника на Младенов-Ники Младенов..Да виждате разлика..?Народа е едно стадо което служи за взимане на власт,а в същото време той нищо не печели.Дали Кадафито ще живее в разкош или Jaлил,това не променя живота на овцете,те ще продалжават да пасат трева..

11

подялба на плячката

преди 12 години

Петролните концерни, спонсори на НАТО, спечелиха. Все пак, 20 000 бойни полета на НАТО ще трябва да донесат печалба и да последва окупация на петролните кладенци. Сега предстои подялбата на плячката. Тази битка ще бъде още по-кръвополитна от досегашните. Там, където започват парите, свършва приятелството.

10

бургазлия

преди 12 години

до 9 - не знам, бачо, ни може да получаваш среден пръст, ама аз съм в Бургас в момента и виждам милионите, изсипани от ЕС в града - ако не си бил в Бургас през последната една година, то просто няма да го познаеш. Така че - среден пръст за вас, нова морска градина, нови улици и реновирани сгради - за нас.

9

робовладелец

преди 12 години

Това е уйдурма, Кадафи има милиарди и ако поиска може да отиде на Марс да живее. Той крадеше страната с пълни шепи, но понеже даваше трохите на робите, те му бяха благодарни. Така става с робите винаги - питайте в България нашенските червенотиквеновчета дали не са благодарни на Тато и *** крадци около него за трохите, които им подхвърляха? Благодарни са, естествено. Робът друго не знае, освен да бъде роб. Дай му свобода - и той ще почне да драпа някой да му стане господар.

8

ЖАЛКО

преди 12 години

ЖАЛКО , МНОГО ЖАЛКО , ОЩЕ ЕДНА НЕЗАВИСИМА ДЪРЖАВА ЩЕ ЗАГУБИ СВОБОДАТА И НЕЗАВИСИМОСТТА СИ. ТАМ ЩЕ СТАНЕ КАТА В ИРАК, АФГАНИСТАН И РЕД ДРУГИ ССТРАНИ , ПОРОБЕНИ ОТ СЪВРЕМЕННИТЕ ВАРВАРИ- НАТО , ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ И САЩ. ОЩЕ ПО ЖАЛКО Е ЧЕ И БЪЛГАРИЯ СЕ ОБВЪРЗВА СЪС ЗАЩИТАТА НА ЧУЖДИ ИНТЕРЕСИ . НА НАС НИ СЕ ОБЕЩАВАТ МНОГ НЕЩА ЗА ДА СЛУГУВАМЕ НА ТИЯ ВАРВАРИ , НО В КРАЙНА СМЕТКА ПОЛУЧАВАМЕ ПОТУПВАНЕ ПО РАМОТО И....СРЕДЕН ПРЪСТ. ДАНО НЕ ПОСТРАДАМЕ ОТ ПОНЕ ОТ ДЖИХАТА , КОЙТО ЩЕ ОТГОВОРИ НА ВАРВАРИТЕ

7

Анонимен

преди 12 години

Още един комунистически тиран и кръволок отива в историята!

6

Анонимен

преди 12 години

Дръж се, Кадафи, дръж се майна. Нека и другарите в Северна Корея да стискат яко. Всички те са прости и алчни, режимите им са скапани. Ако в Либия се въведе шериата - пак майката ще и се разплаче на държавицата. С една дума - дали комунисти ще управляват, дали мюсюлмани ще управляват една държава - тя все е в киреча. :)

5

Анонимен

преди 12 години

каквато свобода дойде в Иран след революцията, такава ще дойде и там :)ще има да си спомнят с носталгия за всички преференции, които им даваше Кадафито.

4

Така мисля !

преди 12 години

Няма да измине една година и либийците ще плачкат за Кадафи.

3

До пост № 2

преди 12 години

Имаш ли представа какво означава "свободата" в арабска държава ? Там такова нещо никога не е имало и няма да има. Друг е въпроса, че Кадафи издържа само половин година срещу САЩ, цяла Европа и мирните бунтовници в Либия.

2

Анонимен

преди 12 години

Кадафи при Саддам,Милошевич и Чаушеску!Да живее свободата!

1

Бог Кадафи

преди 12 години

Кадафи ще победи, казвам ви!