82

Миглена

преди 12 години

Колкото и да са единни - това е без значение, защото никой няма да ги подкрепи, особено след този толкова успешен мандат на Фандъкова!

81

Анонимен

преди 12 години

Всички ДС *** плюят по политика КОСТОВ!Да е жив и здрав,че още веднаж да спаси България от ЧЕРВЕНАТА МУТРЕНСКА ХУНТА!АМИН!

80

Анонимен

преди 12 години

Кмет с такова име? Хайде не се излагайте.

79

Анонимен

преди 12 години

Ех, Прошко, Прошко... Ех, Прошков, Прошков...

78

СТУДЕНТЧЕ

преди 12 години

ПРОШКО , ПРОШКО , ЧЕ КАКВО ИМА ДА СЕ ДЕЛЯТ-ТЕ СА СИ ЕДНИ И СЪЩИ.САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА НЕПРОСВЕТЕНИЯ ХВЪРЛЯТ .ДИМЕК ,НИЕ ВЕЧЕ СМЕ НОВИ ХОРА-ЧИСТИ,ХУМАННИ , ЧЕСТНИ И НЕЗНАМ СИ КВО. АЙДЕ , ДЕ ,НЕ ТЕЗИ НОМЕРА НА БЪЛГАРИНА.ТОЙ СИ ЗНАЕ РАБОТАТА-ЗАТУЙ СТЕ НА ТОВА ДЕРЕДЖЕ. ПОМЪЧИХТЕ СЕ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗДЪНКИ ДА СЕ ПИШЕТЕ НАКРАЯ,АМА И ТОЗИ НОМЕР НЕ МИНАВА.НЕ СТЕ СЪЗДАДЕНИ ОТ ТЯХ.ТАКОВА КРАДЛИВО ПЛЕМЕ БЪЛГАРИЯ НЕ Е ВИЖДАЛА.РАЗСИПАХТЕ ВСИЧКО.

77

просмен

преди 12 години

какво кара п артиеца да се напъва поне за депутат.битката е кървава.келепира май?или заплатата .НЕ ВЯРВАМ

76

Анонимен

преди 12 години

Няма риск СДС и ДСБ да се разделят - Много жалко!!! До като не се отърве от Костов СДС няма шанс!!!

75

антикомунист

преди 12 години

Една от най-мрачните, вредни и отрицателни фигури в новата история - политическият хамелеон Иван Йорданов Костов - унищожителя на мечтите на милиони честни хора.

74

До 75

преди 12 години

"Костов още дълги години ще мъчи съвестите на продажните души, защото има достатъчно честни българи, които го подкрепят." Костов е една от най-продажните души. Той продаде и предаде надеждите на милиони българи. Има достатъчно честни българи, които за щастие никога НЯМА да го подкрепят - него и комунистическия му манталитет на останалата шепа негови лакеи.

73

блонди

преди 12 години

Ужас, много льош тоя Костов, пак взриви червената мисловна Вселена. Споко милички, този път без него ще се наложи да се измъквате от батака, но си имате слънце да ви води към нови сияйни върхове из блатото :)))). За изход не питайте, с тоз полет на мисълта толкова ви се полага. Костов още дълги години ще мъчи съвестите на продажните души, защото има достатъчно честни българи, които го подкрепят.

72

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ АКО КОСТОВ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА? И това ще стане някой ден, хората остаряват, оттеглят се от активна работа. . . С какво ще се промени вашия живот ако ги има само ГЕРБ, БСП, ДПС и плеадата им малки подгласници ? Ще станете по-богати ?Не. Ще станете по-умни?не. Ще се радвате , че 'нашите" са на власт докато тънете в плявата на ДелянПеевата преса, по форумите ще цари спокойствие , както и в главите ви. Аз пък искам да чувам мнението на Костов защото е по-различно, защото се базира на добри икономически познания и християнски ценности. Може да не го харесвам, но искам да чувам и разумни мнения , освен Давай Цецо и т. н. глупотевини. Или искате да заглушите гласа ми и да ми отнемете правото да мисля?Искате да съм в единен строй с БСП, ДПС, ГЕРБ и вся осталная ***? Пък и как ще испускате парата в главите си, кого ще ругаете така страстно и цветисто? Така, че пазете Костов , той е вашето лекарство срещу скуката.

71

Анонимен

преди 12 години

Комунистически *** и политически трупове.

70

До 70

преди 12 години

Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския костовизъм и клиентелизъм!

69

Анонимен

преди 12 години

Никога не бих гласувал за подобна *** като мутренския ГЕРБ !

68

NEWS

преди 12 години

В ГЕРБ все по-упорито се спряга името на Фандъкова за кандидат-президентС този ход Борисов ще се подсигури и ще преотврати възможни колизии с президентската институция в бъдеще, ако ГЕРБ спечели президентството.

67

Анонимен

преди 12 години

Не на костовизма, комунизма и корупцията!

66

пепи

преди 12 години

до всички, които мразят Костов. статията все пак е за Прошков. явно Костов доста ви е настъпил по мазолчетата, щом 10 години не ви дава покой, откакто го свалихте от управлението на държавата.

65

антикомунист

преди 12 години

Каузата напусна СДС. То е като моментът, в който духът напуска тялото. Истината е, че духът си отива от тялото, а не тялото изпуска духа. Когато каузата напусне една организация, не можем да тъжим за тази организация. Единственото, което има смисъл в политиката, е политическият дух. Именно ДСБ се превърна в новото тяло на този дух.Мавъра Иван Костов за бившата му партия СДС

64

До 63

преди 12 години

Жълтото ти е около човката а white във човката

63

Анонимен

преди 12 години

абе и да не се разделат,4% нема да съберат