26

Анонимен

преди 12 години

Аз нещо...не проумявам- как сам човек пренася бомби тежащи тонове?!!!

25

Учен

преди 12 години

Мангустофилията и либерастията са лечими!!Брейвик го доказа!!

24

Жоро

преди 12 години

Вчера прочетох една новина пенсионерка от Луковит сготви котката на съседите !Възмути ме не това ,че е сготвила котката а ,че съседите са озлобени към бедните си съседи пенсионери. Няма вече човещина човек за човека е звяр.Защо са допуснали да се стигне до там не са ли могли да им дадат нещо за ядене !!!

23

Bai-Hui

преди 12 години

Пичове кажете кво друсате че май е яко :D

22

Томас

преди 12 години

16Хубаво е да знаеш, че новия световен ред ще причини много зло, ще се появи антихрист, който ще се обяви за бог и ще иска да го почитат като бог. Но тоя нов световен ред ще трае кратко - 42 месеца, после ще дойде Христос и ще убие антихриста и целия им нов световен ред ще изчезне.

21

Анонимен

преди 12 години

20-ти, не 18-ти. Грешка.

20

Анонимен

преди 12 години

18-ти, ок има елити ( то винаги и е имало, но ти явно мислиш че го иам само сега..). Ти анархист ли си ? Какъв си ? Какво предлагаш ? За какво се бориш ? Какви са ти вижданията за бъдещето или просто си открил Америка в 21 век ?! Просто ми е интересно след акто всички са прости а ти просветлен, какво предлагаш ? Аха, нищо. Ти само ни махаш пържолите от очите..

19

18

преди 12 години

ти си роб бе момче, и скоро ще си роб на Световния елит..ти не си в ред ! Мислиш само за ДС кой комунист кой не .. нямаш си и на предсвата как стоят нещата в света няма ДС няма комунисти Гербери а у .. има Световен елит който ти определя съдбата бе куха лейкаа Неграмотеннн един от всички в БГ си ти

18

Анонимен

преди 12 години

Ако беше в Америка , някой веднага щеше да го застреля , ама така е като в Европа се стремят населението да няма оръжия :)

17

gft

преди 12 години

@16ти май нещо си влезнал във фаза.колкото до тоя, Брайвик , тотална откачалка.

16

16

преди 12 години

то че ще стане е повече от ясно, вече има ЕС има п.е. Евро, Има Азиатски Съюз, има Африкански съюз, скоро ще има Северно Американски Съюз между, Америка- Канада и Мексико, Американската валута ще се замени от Амери и ще го ползват трите тържави, после ще дойде ден всички тези ще се слеят в ЕДНО прав си да няма... злобните Българчета които не фигурират в Света да разберат за какво става въпрос. Азис Бойко Чалга Мутри Пикня *** това е държавата ама са големи Патриоти мама..ви..

15

до 15

преди 12 години

ей насаждаш религиозна омраза в сайта, повярвай ми твоя господ ще те прибере по рано отколкото си мислиш злобните хора се махат от този свят по рано защото не заслужават да живеят с злобно завистливо мислене, да живее МАСОНСТВОТО НЕКА ДА СМЕ С БАРКОДОВЕ АЗ ЛИЧНО СЪМ "ЗА" ЗАРАДИ ТАКИВА *** БЕДНИ ГЛАДНИ ЖАЛКИ ХОРА.. НЕКА ДА ИМА НОВ СВЕТОВЕН РЕД ДА НЯМА РАЗДЕЛЕНИЕ МЕЖДУ РЕЛИГИИТЕ МЕЖДУ НАЦИИТЕ ДА ИМА ЕДНА ПАРИЧНА ВАЛУТА ДА ИМА ЕДИН СВЕТОВЕН ЕЗИК , ЕДИН СВЕТОВЕН СЪД !

14

gogo

преди 12 години

Да я беше пратил у нас в някоя махла,джамия или чалга клуб

13

Анонимен

преди 12 години

"седалището на управляващата партия" - защо използвате евфемизми? Кажете си го "дупето на социалистите" :)

12

Анонимен

преди 12 години

Колко е *** и ненормален тоя Брейвик.Не постигна нищо за своята тъй наречена кауза.Просто изби някакви нещастни хора който нямаха късмета да са там.

11

7

преди 12 години

Той си е точно жив, не е медиен образ, но, че има много гнило има :)) по въпроса за бомбата, горкия явно не е ползвал интернет, щеше да открие че има места където се обсъждат и се дават рецептите как да се приготвят много и различни взривни вещества :)) и отделно има американски книги как да си изработиш в домашната работилница автомат, пистолет :)))

10

до 9

преди 12 години

То и теориите за конспирацията вече идват тривиални. И параноясването не е лошо да се избягва, освен "най - мразим да мислим", че не само второто е смешно.

9

до 8

преди 12 години

Не аз, а ти имаш нужда от помощ! Със сигурност не си чувал, че Брайвик дори не е истинска личност! Каквото ти кажат медиите- приемаш го за истина. Нали и ти, като всички прости същества си на принципа - "най-мразим да мислим!"!

8

Анонимен

преди 12 години

5Имаш проблеми с психиката!Потърси лекарска помощза да не четем и за теб как си се нанизал с 200км/часчелно в някой автобус!Търси помощ ***!ВЕДНАГА

7

Анонимен

преди 12 години

Пълен психопат и социопат, но какво значение има. На него не му пука грам, сигурно и да започнат да го измъчват пак няма да му мигне окото. А колко семейства е почернил е другата страна на тази "ситуация".А тези, които го "подкрепят" и му се радват са бавноразвиващи се комплексари и п.тьовци, на които би им се искало и те да си проявят психическите отклонения (които се дължат на това, че са ги смилали от бой като деца) по подобен начин, но им стиска само да пишат коментари по форумите.