7

адвокат

преди 12 години

До като такива *** не лежат в затвора за по мин. 4-5год. , всичко това ще продължава по старо му!!! .Даваш як бакшиш на съдията и той мотае делото до изтичане на срока!!!

6

Анонимен

преди 12 години

до 3.кой ти каза ,че са на свобода. Задържани са

5

Салахадин

преди 12 години

Актуалното е че тези двамата са братя наркомани за това крадат!!Оня в нонстопа на 46-ти блок е Диди бивш колега.Отиде да дава показания.КАзах му сутринта да извади медицинско,че като пуснат обвинително дело паралелно да си заведе граждански иск.отиде дано ме послуша.Туй е от Плевен.А от лукойла са зели само 180 лв.там при лимит 3000 лева ги слагат в касата.Оня наркомани просто са закъсняли снощи!!Приятен ден на всички!!

4

слон ибал муха

преди 12 години

Много ми е чудно как става този номер?Проверката изяснила, че 19-годишният има две регистрации в полицията за блудство и е осъждан за изнасилване.На 10 години ли са го вкарали в задвора.След като е осъждан би трябвало да е лежал в затвора?По седмица ли ги съдят вече за изнасилване се чудим?

3

Говорещия с кучета

преди 12 години

"Документирането на пръстъпната им дейност продължава."Естествено, че ще продължава, щом са на свобода.

2

Анонимен

преди 12 години

Това не трябва да ви изненадва...Всеизвестен факт е, че живеем в мутренска държава.

1

Анонимен

преди 12 години

абе до кога само ще ги регистрирате - да не сте регистратори или статистици. Я да правят 10 години големите камъни на малки