120

me

преди 12 години

Da, mnogo tochno e kazano vsichko, obache ne si mislete, che i na "Zapad" e koi znae kolko po-razlichno. Az jiveq v Germaniq i polojenieto e absoljutno sushtoto otnosno tezi formati. Izbranite pravqt po edin album i tolkova, vupreki che i duma ne moje da stava za sravnenie mejdu nemskiq i bulgarskiq pazar. Razlikata e ot zemqta do nebeto... za razlika ot Bulgariq, v Germaniq albumite i singlite se prodavat kato topul hlqb. Ta kavo ostava za durjavichka kato Buögariq??!

119

123

преди 12 години

Тоя вид шоу бизнес реализира само ***!

118

гурбетчия

преди 12 години

Сега е момента завистливите и злобарите да си кажат "компетентното" мнение ! Знаете какъв е редът ,като започнете от чалгата и стигнете чак до въздействието и върху икономиката !

117

Анонимен

преди 12 години

Аксиния май е сотаджийка.....

116

Анонимен

преди 12 години

това което се дава като шанс се дава от тези предавания, а това че не се избират най-талантливите също се вижда, така че не е учудващо че изгарят бързо като факли.. не може все да чакаш някой друг та ти върши работата..за това че има много некадърни България не е виновна..

115

до 113

преди 12 години

Ти като някакъв нов Айнщаин ли се изживяваш????

114

да бре

преди 12 години

За съжаление ,беднотията ни ...."разката фамилиите"!Буров е казал : "В малка и бедна държава никога не може да има ...ДЕМОКРАЦИЯ"!За това нашите демократи са ...ПСЕВДОДЕМОКРАТИ .....ДОКАЗАХА СЕ ,С РЕЙТИНГ-----ОТ 2% ,ЕГАТИ И ПРЕХОДА 22 г.!

113

Анонимен

преди 12 години

Еми остава всички да спрат да гледат телевизия и да поумнеят; тогава току виж спрели да се борят *** за парички от реклама. Но нали се сещате, че това ще стане точно никога.Пък какъв шоубизнес в наща "държава". Това си е смешно. Всеки който тръгва по тая пътека знае, че трябва главно дупе, не талант. Който пък не го знае бързо се освестява.

112

До 112

преди 12 години

А ти като си толкова умен, отиди да изпееш нещо на чичо Слави, да те видим дали си толкова голямата звезда и талант. Мишки зад компютър да ми казват колко акъл имам не ми трябват. Говоря истината и това, че персони като теб не са съгласни с нещо доказано, не ми пречи! Слепи и глухи люде като тебе им дай хляб и зрелище, че да са доволни от живота и е т'ва е!

111

до Абе

преди 12 години

Като ти чета коментара ти преливаш от акъл :))))))))))))

110

Абе

преди 12 години

К'ви звезди са ми тия чалгари и псевдо-поп-рок-какви-ли-не-изпълнители. Това в България за да си звезда трябва много ****** да ***, че да станеш известен. Талант в тия шоута се търси толкова, колкото и на мене ми пука кой ще спечели изборите - всички са един дол дренки, и политици, и партии, и поп-фолк певачки. Пука ми кой ще спечели. Ще дойде края на годината и няма да помнят ни Пулю, ни Хулю и кой ти спечелил Гласа на Чалгария или 15 ФАКТОР. Риалитита - *** история за *** хора!

109

Bob

преди 12 години

На когото му е писано, става известен и без айдъли-майдъли, академи-макадеми. Най-скапаните БГ телевизии битиви и нова гледат само да си докарат някакъв рейтинг, че да оправдаят съществуването си. У нас музикалното образование съвсем пропадна, всякаква *** си мисли, че може да пее. Да не говорим, че няма никакъв муз. бизнес. Щом трябва да плащаш на БНТ , да ти излъчат концерт, и подписваш декларация за отказ от авторски права- какво да говорим повече...

108

Продължение от 94

преди 12 години

Почти всички т.н. "звезди" изкарват по 1 песен годишно съпроводена от някакъв видеоклип /засължително скъпарски и на някое вървежно място из запада/, след което биват поканвани последователно в най-гледаните телевизии да съобщят за "чудото". Започва се едно охкане-ахкане една голяма пътардия за едно голямо нищо. Ние слушателите и зрителите сме задължени да им гледаме и слушаме невероятния талант.

107

Tиквешко вино црвено

преди 12 години

Професорот му вика, Гоце седи *** ти единица, Гоце:ама зошто професоре, зошто не ми ставиш барем една двока,даа ебам? Професорот: Гоце припази на речникот не пцу не си на пазар!!!,Гоце; ама не пцуам,да го ебам, Професорот: Гоце излегува надвор!!!Гоце: море де бе професоре,да го ебам зошто ме избркате даа ебам и работа даа ебам..

106

Анонимен

преди 12 години

Не може всички да преуспяват ей така. То ако беше толкова лесно, всички щяхме да сме богати и известни. А пеят за по 100-200лв, защото иначе ще си пеят в банята за хич :)

105

Митко

преди 12 години

А кое ражда лекари, инженери, архитекти, икономисти...? И докога ще ни натрапват една измислена реалност, в която символ на преуспяването е стриптийзьорка, сервитьор, наркодилър... с други думи, слуга или бандит? Няма ли най-после да се смени медийния модел?

104

до NN 102

преди 12 години

Ако си мислиш че повечето световни певци сами си композират музиката много грешиш.

103

:)

преди 12 години

Статията кове, Браво ! Не гледам и не съм пуснал нито един смс за нито едно скапано риалити ! Цялата истина е вече казана в статията и в коментарите под мен, просто нямам какво да добавя, хубав уйкенд хора :))

102

Анонимен

преди 12 години

България може и да има млади таланти но тук не могат да се развият. Много малко хора си купуват музика вместо да я свалят по интернет. И едва ли ще се наложат в чужбина. Все пак им пожелавам успех но само ако са таланти а не поредните връзкарчета решили че ще стават еди какви си и мама и тате плащат за да им изпълнят мечтата.

101

NN

преди 12 години

чудно ми е кога ли ще се появи някой млад талант който сам да си пише текстовете и да си композира сам музиката.. а не някакви псевдо певци с еднакви вокални способности