112

Аферистос

преди 12 години

Нашите полицай ходят с патрулката да си слагат дърва в парното става ?за РПУ...РАЗЛОГ.... ПЪЛНА АНАРХИЯ ЦАРИ В ТОВА РПУ ПОЛИЦАЙТЕ СА СВЪРЗАНИ С ДЪРВЕНАТА МАФИЯ ВСЕ4 22 г И ОЩЕ ДРУГО ..........КАРАТ СИ ДЕЦАТА СУТРИН НА У4ИЛИЩЕ .....ЕХХХХ ДА ЖИВЕЕ БЕЗЗАКОНИЕТО В БЪЛГАРИЯ ПОЛИЦАЙ ДА СИ В ТАЗИ ДЪРЖАВА ПОЛУ4АВАТ ЗАПЛАТИ ОТ НАШИТЕ ДАНЪЦИ ПОНЕ МОЛКОСЪВЕСТ ДА ИМАТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

111

kritik

преди 12 години

DO 96! MNOGO SI TAP BRE! MAI NE SI GRAMOTEN! ***!

110

Боби

преди 12 години

"От където и да го погледнеш МВР - то си е от всекъде в дефицит за съжаление. " - точно така! 14 години убийца да не могат да хванат! Просто защото не са искали да се размърдат...малко. За кражбите - направо "пием студена вода(или каквато тече) от чешмата. След *** тия от МВР са следващите в градацията паразитващи на гърба ни.

109

Петкан

преди 12 години

Да не се правим на света вода ненапита ! Всички попадаме в категорията с огромен морален дефицит.Кой крал , кай скатал пари от данъци , кой изтарикатял по един или друг начин , къде пред КАт , къде пред шефа си и тъй на татък .Не разбрахте ли , че проблемите идват от самите нас ? *** народ , още по-*** управници -*** държава !

108

Анонимен

преди 12 години

От където и да го погледнеш МВР - то си е от всекъде в дефицит за съжаление.

107

1

преди 12 години

Скоро физкултурника ще признае и материалните.

106

Анонимен

преди 12 години

ЦвъЦвъ всъщност казва, че може и да не е морално обаче ше си зима ... понеже в момента дълбоко обмисля проблема давайте доде е време та да се включите у "оня списък"

105

селянин

преди 12 години

Продавам морал евтино го продавам.За служители на МВР то го подарявам.Не се блъскайте за дарението служителите на МВР то.

104

3015

преди 12 години

Цецо се разкаял преди изборите. А защо уволни достойния полицай, който разкри чадъра над бизнесмените с дарения? Сегашните управляващи заслужават по един шут отзад и да си ходят по домовете.

103

Анонимен

преди 12 години

Най ми харесва "миални машини":):):):)Как пък никой дарител не се сети, че полицаите ходят със скъсани кубинки!Цецо да си ходи

102

Анонимен

преди 12 години

Не е тайна, че когато катаджия спре мадама, превишила скоростта, той я принуждава да му прави фелацио.

101

б

преди 12 години

С дълбок морален дефицит е цялата шайка герберска! Бивши, всякакви бивши - мутри, милиционери, дребни бандити, крадци, това е структурата (матряла) на бандата на ИПОНКО-Пазвант-Боко ! Жалко за всички, които "повярваха" на такова недоразумение!Малко са за тях 5 въпроса, сметка трябва да им се потърси освен за престъпното обогатяване и за моралните щети на всички хора. Не само на тези, които си позволиха да квалифицират като престъпници, преди съдебно решение. Най-големите престъпници са те - Бок

100

dpa

преди 12 години

мвр и кат да се закрият и нещастните комплексрчета да идат да работят нещо ако могат, ако не могат в бюрото по труда. И без това като милиционери нищо не вършят освен бели, хем и ще намалее дупката в бюджета

99

se

преди 12 години

Човек и да има мнение по добре да замълчи.При това тотално следене и събиране на информация ще ни накарат да мълчим.Но мълчанието е по страшно и те това явно не могат или не искат да го разберат.Какво да се прави,,морални дефицити".....

98

Стефан

преди 12 години

Не бих могъл да го кажа по-добре: ""морални дефицити" при даренията"

97

Жо

преди 12 години

ЦИТАТ: "...тази практика крие много морални дефицити"КОМЕНТАР: Аз наричам тази "практика"- ТАКСА СПОКОЙСТВИЕ- същата, като тази, събирана от мутрите. Кой е този луд, изгарящ от желание да дари хилядарки на МВР, без да очаква в замяна силовото ведомство да му гарантира СПОКОЙСТВИЕ.

96

Анонимен

преди 12 години

абе що няма дарение към министерството на образованието!!!???

95

Анонимен

преди 12 години

Оф аман от тезих полицаих, толковах сах некадърних!

94

golda

преди 12 години

vie ste mnogo gotini.mislite si 4e razbirate ot politika i tuka 4eta sme6no tekstove kato 4e li sa sms-i koito da pratite na priatelkata si.zau4eni i elementarni.hahahaha mnogo ste zle

93

Анонимен

преди 12 години

Каква работа вършат? Веднъж видях една патрулка да спира в храстите и полицаят извика една пеперудка. А дори съм ставал свидетел на още по-откачени неща, полицай спрял да пикае лъска насред пътя. Луда работа!