473

избирател

преди 12 години

Иван Йорданов Костов 1 !НАЙ-ДОБРИЯ ДЪРЖАВНИК !

472

Костов е ВЕЛИК !

преди 12 години

1.Инфлацията не удря най-мощните икономики и богатите хора.-100% 2.Шансовете кризата да се задълбочи са по-големи, отколкото да ни се размине.-100% 3. Кабинетът трудно ще събере воля, компетентност и способност, за да се справи с реформите.-100% 4.има нужда..от големи структурни реформи в администрацията, здравеопазването, образованието и МВР.-100% 5.Много е вероятно през следващите години ЕС и САЩ да се опитат да излязат от кризата с печатане на пари.-100% 6. премиерът Бойко Борисов не е подкрепил достатъчно позицията на агенция "Митници" и министерство на финансите. Според него "Лукойл Нефтохим" продължава да е монополист на пазара и да злоупотребява с господстващото си положение. -100%

471

Анонимен

преди 12 години

Най-яркия лакмус за генезиса на ГЕРБ е Костов. Тия са по-яростни и от групата на Позитано. Но аргументите са едни и същи. Балкан, Кремиковци, приватизацията.... Сега, по темата. Костов отново е прав. Стадото павиани стовари цялата тежест върху дребния и среден частник, върху учители, лекари, самонаети и работещите по страната. В момента процъфтяват и дебелеят партизаните в администрацията, мутренско-асфалтовия бизнес и наредените на опашка "Предприемачи ГЕРБ" за обществени поръчки. И *** барони от контрабандата на тутун.. Указание за гербери: "Всяко нещо трябва да се прави толкова просто, колкото е възможно. Но не по-просто! "

470

ИСТИНАТА

преди 12 години

На мен пък ми писна от безмозъчни комунисти, които лъжат като разпрани. Проучи какво се случи в периода 1997-2001 когато управляваше СДС по въпроса с досиетата и ДС. Тогава за първи път комунистическия режим беше обявен за незаконен и за престъпление срещу държавата. Тогава беше направен опит досиетата да бъдат отворени. Но един съд тогава спря това нещо. Да ти припомня, смешнико, че 1997г. и 2001г. бяха направени две големи стъпки за отваряне на архивите, но 2002г. вашия човек мадридския комунист въведе в действие "Закон за защита на класифицираната информация", която е** майката на предишните две стъпки. За такива лъжци като теб информацията може да се намери дори в WikiPedia. Там ясно можеш да видиш цялата ретроспекция на проблема след 1990г. и да видиш кой има активна позиция по отношение на досиетата. Не ви омръзна да лъжите, мръсни комунистически ***...

469

десен

преди 12 години

Много ми е интересно защо за политик от рангът на ИКостов, финансист и един от най-добрите ни макроикономисти да не му се дава възможност да говори? Какво притеснява определени хора? Че казва истини и предупреждава, както го правеше и много преди началото на настоящата криза. Но нито от Тройната, нито от ГЕРБ се вслушваха, а я карат на 'снишаване' - белкем ни отмине. Абстрахирайте се от името му и се вслушайте в нещата,които казва. Защо не бяхте толкова активни и не пишехте 'пак ли тоя', когато ББорисов и ЦЦветанов ни обливаха и продължават да го правят всеки ден. А някой от тях да има образованието и уменията на този, когото мразите по Ваши си причини? Защото за рязане на лентички и за измисляне на имена на Пи-аР акции даже не се изисква и образование. Ако това,за което се предупреждава се случи, ще си посипете ли главите с пепел? И какви мерки взема правителството за минимизиране на щетите от задаващата се нова криза,освен ББорисов да се изцепва,че докато другите от Америка и Европа са харчели той строял магистрали и спортни зали? Когато един народ не си цени специалистите, такива му ги натрапват от ЕС и дърпат ушите на управниците, но сметката накрая пак я заплащаме всички ние. Докога?

468

до 475

преди 12 години

абсолютно си прав. но в т.5 си пропуснал негово величество др.боридов.

467

до 471

преди 12 години

сори майкъл. но с антоанетчето не съм сбъркал.мълчи гербавата кукмявка.освен да се оправдае с това че получава "оргия" от харизмата на вожда си, пред когото се прекланя сутрин и вечер.гербелолизци скапани.

466

Анонимен

преди 12 години

Умните хора и умните нации НЕ се поддават на нихилизъм. Умните и мъдри нации винаги са повече оптимисти, отколкото песимисти и нихилисти. Умните и мъдри нации не са цинични.Затова: 1. Трябва да се гласува и това е аксиома. 2. Трябва да се гласува за умен, образован и квалифициран човек с богат професионален опит, с десни убеждения, с дясна практика, с чиста биография и с лидерски качества. 3. Трябва да се гласува за човек, който ще защитава първо интересите на България и българите, и след това на ЕС. 4. Тъй като ангели на земята не се виждат с нашите сетива , то трябва да изберем един от горепосочените, който най-много се доближава до идеалния кандидат. 5. В противен случай пак ще бъде избран президент, но с гласовете на твърдите ядра и дори симпатизантите на БСП, ДПС, Цветелин Кънчев, Яне Янев /Трактора/, живите фенове на негово величество, както и с гласовете на тези, които получат съответната сума. 6. Ако Не гласувате, на местните избори със сигурност ще спечелят множество местни мутри, феодали и прочие долни вредители. 7. Всеки глас на разума е светлина в царството на мрака. Колкото повече гласове на разума, толкова по-малко мрак, докато накрая не остане такъв. 8. Гласуването е Ваше право и голямо, огромно постижение на човешката Цивилизация. Не го прахосвайте - не се връщайте сами във времената на феодализма и още по-назад!

465

Анонимен

преди 12 години

Хихи, Доган верно все още получава среднощни напикавания при спомена за Костовото управление. Тогава беше наврян на кучето в *** и беше наистина независим, т.е от него нищо не зависеше!!! Хубави времена, дори само заради този факт винаги ще уважавам Костов! Единственият, който преди сума си години нарече *** "проклятие за България"! Тогава Сидеров още не знаеше думата национализъм, ама нейсе...

464

Анонимен

преди 12 години

РАПОНА е заградeн от най-големите измисленяци сред пишман-масоните в България: бивши служители на ДС и останалата милиционерско-джандарска *** от режима на Тодор Живков.

463

мутрата

преди 12 години

Само Боко не е подменил вота. Нито е работил за бай Тошо, нито е бил в съдружие с Царо, нито му е бил бодигард, нито Царо го направи главен секретар и генерал, нито пък Боко беше водач на две листи на НДСВ 2005-та. Айде сега почвайте с минусчетата, мамини златни, докато кокошите ви мозъчета с памет по 2 минути като на маймуните не са забравили първото изречение.

462

до #469

преди 12 години

Сбъркал си номера към който се обръщаш!

461

7

преди 12 години

Правителството с удоволствие прехвърля на наш гръб последиците от кризата! Ние си плащаме цената на инфлация, дефлация и всякакви ...флации. Тогава какво невярно има в мнението на Костов?

460

до 468

преди 12 години

Антоанетче, герб с никой казус не са се справили досега. стига с това бъдеещ време. то и вашия вожд и учител го беше забранил ама пуста реаланост, трябва да се лъжат наивниците като теб.вярвай на голи обещания за *** и ***.добре е че народа взе да проглежда и такива като теб останаха малко.затова бяха тези пр-акции, да спасяват рейтинга на тиквата.

459

@@@

преди 12 години

БКП(БСП) = ГЕРБ(БКП) = ДС ЧЕНГЕСАРНИЦА!

458

МУТРА

преди 12 години

да, управлението на ГЕРБ не изпълни своите обещания и не покри очакванията, които го доведоха на власт. Нещо по-лошо: това е едно просташко, лицемерно и авторитарно управление. Нещо още по-лошо определени действия на управляващия кабинет като изпълнението на руските енергийни проекти например са в драматичен разрив с българските национални интереси. В този смисъл правителството на Бойко Борисов не може да бъде толерирано и заслужава да падне от власт.

457

ъъъ

преди 12 години

И Костов не е цвете за мирисане, но на фона на абсолютните некадърници и крадци, които са актуални ужуправляващи/ВалЗлатев управлява в момента/е на светлиин години напред.и той крадеше, но не режеще клона на който стои. но за отрязването на косоварите и някои други ходове, които не се харесаха на кукроводите си отиде.а гроб са си бкп, то и тиквата почти си го признава.

456

Анонимен

преди 12 години

Ай стига сте хвалили Костов.Всичко което му приписвате като заслуги го направи МВФ.Костов просто съсипа икономиката,окраде квото можа с приближените си и си отиде.За това сме зле защото нямаме икономика.

455

$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

преди 12 години

Прогнозите на Костов се сбъдват. За съжаление на всички нас, той е напълно прав. Лошото е, че хората нямат никакви резерви и запаси и продължителна или задълбочаваща се криза ще ни унищожи. Ще изпаднем във финансов колапс и тогава и Господ ен може да ни спаси... Следващият път внимавайте коя бюлетина пускате в избирателните урни. От ГЕРБ не става нищо, комунистите също показаха, че пълен *** обвързан с Русия, а т.нар. либерали /ДПС, РЗС, НДСВ и тем подобни/ идват на власт с една единствена цел - да крадат! Единственият ни шанс са Синитемогат да изведат страната от дълбока криза.

454

Antoaneta

преди 12 години

мисля че ГЕРБ ще се справят с този казус ,няма как да стане само изведнъж