59

гурбетчия

преди 12 години

Мъчно ми е да ви го кажа ,но в Бг. винаги е било криза , криза е в момента и криза ще бъде за в бъдеще ! Когато го осъзнаете това ,ще ви е по-лесно да приемете мизерията ,но ако си въобразявате ,че ще се оправите ,ще ви е много мъчно и жално когато не можете да постигнете очаквания резултат ! Приемете действителността и възможностите си такива каквито са !

58

:)

преди 12 години

Глупаците в интернет се познават по неграмотността си, или от факта, че пишат само с главни букви. Приканвам ви като видите такова мнение да не го четете.

57

ив

преди 12 години

Китайски комунизум му е майката или руската хармония с природата - човек и плод = алкохолизъм.

56

нн

преди 12 години

летяла си кризата над щатите,германия,франция,испания..летяла,летяла и като стигнала над българия възкликнала.....ех,друго си е у дома...

55

х

преди 12 години

ЗАПОМНЕТЕ! НИЕ СМЕ В ПОСТОЯННА КРИЗА ВЕЧЕ ЦЕЛИ 21 ГОДИНИ. ОТ НИЩО НЕ НИ Е СТРАХ Г-Н ДЯНКОВ. ДОКАТО ВАС ВИ ГОНЕХА ОТ ДРУГИ ДЪРЖАВИ, В КОИТО СЕ О..ЗАХТЕ, НИЕ ТУК ИЗСТРАДВАХМЕ ТАЯ И ОЩЕ МНОГО КРИЗИ.

54

До Ани

преди 12 години

СМЯТАМ ЧЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ ,ФАБРИКИ И ТАКА НАРЕЧЕНИ ТКЗС------А смяташ ли да постъпиш на работа в така наречените ТКЗС и да газиш в *** гумените ботуши? Или смяташ, че млекцето тече от един лъскав кран на стената?

53

До № 52

преди 12 години

През соца, когато всичко беше държавно, колко пъти България е била фалирала,а? Знаеш ли? Говориш глупости Ани!

52

Анонимен

преди 12 години

АКО ВСИЧКО Е ДЪРЖАВНО ,КРИЗА НЯМА ДА ИМА ,СИВА ИКОНОМИКА НЯМА Д А ИМА И ВСЕКИ ЩЕ РАБОТИ ТОВА ЗА КОЕТО Е УЧИЛ

51

Анонимен

преди 12 години

АКО ВСИЧКО Е ДЪРЖАВНО ,КРИЗА НЯМА ДА ИМА ,СИВА ИКОНОМИКА НЯМА Д А ИМА

50

до 45

преди 12 години

Не е съвсем така! Частния бизнес плаща заплати на работниците си, както данъци и осигуровки върху тях /голяма част от официалната заплата се крие за да се плащат по-малко данъци или никакви/. Повечето фирми крият част от печалбите, респективно данъците върху тях! Остават ДДС и акцизи, НО познай тях кой ги плаща - всички ние обикновените хора! Ха сега познай защо някои са неприлично богати, а други едвам свързват 2-та края?

49

Патилан

преди 12 години

Да попитам: Няма ли в някой Цирк свободно вакантно място, та да го вземат тоз "*** Дянков", на работа, поне тогава всички да му се посмеем с кеф?! В България ще се повтори времето на "Иван Костовите Пирамиди", Когато същия изманик заедно с Джордж Сорос и СИЕ обраха Българите. Ще има повторение на филма, само че днес ще е в световен мащаб. В България виждам "огромни опашки пред Банките и едни "обезценени пари". Също ще изчезне и.....Фалшивата система основана на измами и банкови манипулации на NYSE, New York Stock Exchange. ВСИЧКО ТАМ Е ЕДНА ГОЛЯМА ЛЪЖА ........САЩ СА НАЙ-ГОЛЕМИЯ ДЛЪЖНИК В ИСТОРИЯТА. Обама и Измисления Европейски Съюз сега са се притеснили, а когато ограбваха Българите заедно с "Бандитската Мафиостка Американска Групировка", не бяха притеснени. Сега "много тежко положението", как да си признаят че Америка е фалирала още преди 3 години, когато е ставало "Голямото източване на финанси". Казано с по-прости думи, съвсем професионално са манипулирали "Стадото" , като са го водили умело към "Пропаста", и сега го изоставят на "Вълците". Фалшива американска система основана на измами и банкови манипулации. Акциите-тоест "ценните книжа", съвсем скоро ще стават само за "тоалетна хартия" както и Измисления Долар!!!

48

До № 39

преди 12 години

В България огромни парични средства са на депозит, за лихви и не в оборот. Чии са огромните спестявания, а? Сива икономик - журналистическа глупост. Данъчната тежест е непоносима и неплатима, поради малките обороти заради парите извън оборот.

47

Луцифер

преди 12 години

,,Инвестициите за първите 5 месеца са отрицателни,,.Дали заради ,,ниските,, данъци или за това,че в министерствата си раздават премии по 5100 лв.

46

Анонимен

преди 12 години

ЗА БОГАТИЯ ДЪРЖАВАТА Е НЕГОВИЯ ДЖОБ,ТОЙ НЕ МИСЛИ ЗА ДЪРЖАВАТА КОЯТО ТРЯБВА ДА СЕ ПОГРИЖИ ЗА БЕДНИТЕ ,БЕЗРАБОТНИТЕ ,СОЦИАЛНО СЛАБИ ,ИНВАЛИДИ ,СИРАЦИ И ПЕНСИОНЕРИ ,СЛЕД КАТО НЕГОВИЯ ДЖОБ Е ПЪЛЕН ДРЕМЕ МУ ДАЛИ ИМА ДЪРЖАВА

45

До Ани

преди 12 години

Ани, частният бизнес плаща данъците, издържа бюрокрацията, бюджетните. На бюджетните никога не стигат парите и държавите задлъжняват към банките. Не частниците, а бюджетните създават дълговите кризи.

44

АНИ

преди 12 години

ДОКАТО ИМА ЧАСТЕН БИЗНЕС ,ЩЕ ИМА СИВА ИКОНОМИКА И ПРАЗНА ДЪРЖАВА ,ТОГАВА ДЕМОКРАЦИЯТА ЩЕ Е *** ДУМА

43

АНИ

преди 12 години

НЕ СЪМ КОМУНИСТКА ,НО СМЯТАМ ЧЕ ДОКАТО НЕ СЕ ПОСТРОЯТ ЗАВОДИ ,ФАБРИКИ И ТАКА НАРЕЧЕНИ ТКЗС,ДОКАТО ЗА ВСЕКИ БЪЛГАРИН НЕ С Е НАМЕРИ РАБОТА ,ДОКАТО СЕ ДЕЛИМ НА БЕДНИ И БОГАТИ ВМЕСТО ДА ОБЕДЕНИМ УСИЛИЯТА -КРИЗА ВИНАГИ ЩЕ ИМА И ПО ЗЛЕ ЩЕ СТАВА

42

Анонимен

преди 12 години

знаете ли че средната англичанка ( а и всяка жена на запад ) всеки ден пълни една огромна количка от местния супермаркет, да не говорим за сметките и за ток, вода, бензин и т.н.т.баба Гинка от Гинци си има градинка, къща и си купува единствено хляб, а сметките и за ток и вода заедно са 10 лева на месец.Познайте на кой ще се отрази икономическата криза.

41

24

преди 12 години

Ситуацията в България е като в приказката за магарето на Настрадин Ходжа-точно го научил да яде камъни и то умряло. У нас пък асфалта е на корем-да ви е сладко.

40

Karl Marx

преди 12 години

Как буржоазията преодолява кризите? Чрез подготовката на нови кризи, още по-всестранни и изпълнени с още по-голямо насилие. И чрез намаляване на средствата за предотвратяване на кризите.Karl Marx (1876)