116

Анонимен

преди 12 години

Всичко тръгна от посраната САЩ,която никога не е била еднонационална,а сбирщина от етноси...И Европа стана много демократична и толерантна,започна да допуска изметта от колониите си и цялата ислямска ***,без да придвиди последиците.Това са хора със съвсем различен мироглед,религия и ценности....а те дори нямат намерение да се интегрират,а само да ползват облагите на западния свят.Интегрирането им е кауза пердута!

115

Анонимен

преди 12 години

Само нашенският,мутро-олигархичен посткомунистически псевдокапитализъм ще спаси Велика Британия от попълзновенията на бунтарите! Вервайте ми! Кокошков

114

-

преди 12 години

Колкото и да е парадоксално, накрая България и Балканите ще останат единствените мирни места в Европа :Д

113

не

преди 12 години

тази политика на толерантност към всякакви бастуни не я разбирам, тя винаги е за сметка на нормалните хора

112

www

преди 12 години

Няма как да се избавиш от нашествието на бившите поданици на Кралицата. като се добави и криво разбраната глобализация , след 20-тина години Европа ще престане да съществува в днешния си вид ! ! ! ! жалко, но на там върват нещата ! ! ! Джамии... , ***.... и всякава палач..... , която не иска да работи, а и не може да разботи нищо ! ! !

111

bai ivan

преди 12 години

dnes bg e sait koito obslujva partiini poru4ki taka 4e ne vqrvaite na vsi4ko takiva sa i redaktorite mu podkupni pisar4eta

110

Гагрин до Патриот

преди 12 години

95 прав си с тази подробност, че черниляците отиват във Великобритания предимно от страни от Британската общност на нациите /наследника на Британската империя/! За тези страни Британската кралица е държавен глава /Индия например/ и не знам дали въобще има някакви ограничения за придвижване в тази общност!!А иначе Великобритания и Франция са обречени, останалата част от Зап.Европа също на в помалка степен! Обречени на ислямизация!Ако разбира се не предприемат нещо!

109

bg

преди 12 години

Kitai da priznae maroderite za legitimno pravitelstvo na Anglia.

108

bg

преди 12 години

Zashtoto Evrovizia se kontrolira ot cionistite.

107

До Бг

преди 12 години

Тогава защо Израел участва на Евровизия?......

106

Браво до104

преди 12 години

Хахахахахахаа!!!!!

105

Луцифер

преди 12 години

Това е пътя по който една цивилизована, патриархална, супер подредена държава ще бъде унищожена. Североафриканските, индийски, пакистански и подобните им други *** и черни, неграмотни емигранти ще съсипят Англия!Прекалената демокрация в някои отношения е абсолютно импотентна и не адекватна. У нас подобни събития трябва да се очакват в най-скоро време провокирани от *** МНОЗИНСТВО.

104

gg

преди 12 години

Жалките потомци на гордите завоеватели сами са си виновни, че слушат американците и следват тъпата им т.нар. "политическа коректност". Коректност за чия политика, не е ясно. Ясно е, че ***, арабите и прочее *** съсипват Европа. Вън и марш обратно в африканските и азиатски миазми - това е решението. И много бой.

103

bg

преди 12 години

Libia e v Afrika,Izrael e v Azia.

102

Анонимен

преди 12 години

НАТО какво чака, да хвърля бомби по кралицата?

101

Патриот

преди 12 години

Искахме да им занесем и им занесохме яйцеклетки на умни хора,та да им стане по-добра страната,най-доброто от България искаше да отиде там-срещу каквво-ами да яде и да се облича по-добре.А те ги отблъснаха и пак продължават да го правят.С което показаха,че самите англичани не са много умни.Чукане с ***-вери хепи енд фейшън.И английска лична карта да не избяга черния любовник. Сега-сърбай надробеното.Да емигрират в Косово което го създадоха за ТИР-терминал на дрогата.Скоро с паунда ще се бършем.

100

Mass

преди 12 години

Не знам как може да са толкова нахални тея пущинаци мюсюлмански.Те могат да грабят и да мародерстват,ама като някой им отвърне започват да се оплакват и да си търсят правата.Да си ходят по техните си страни и да не се оплакват.Трябва си крайно дясно управление,за да видят какво значи ред.

99

bg

преди 12 години

do 100-da ne te zanimavat,ama te zanimavat.

98

не знам

преди 12 години

ТЕТКА МАРА може и да е права, ама ние сме в Европа, а не в Африка, за да ни занимават с Либия, ай сиктри, мен лично излямския свят не ме интересува как живее

97

bg

преди 12 години

Tetka Mara e 100% prava.